woensdag, mei 8, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieWachters LTS 3 mishandeld door rovers

Wachters LTS 3 mishandeld door rovers

-

Does Travel - naar Suriname

Twee wachters van de Lagere technische school 3 (LTS 3) aan de Kankantriestraat in Suriname zijn afgelopen nacht mishandeld bij een gewapende overval.
 
Vernomen wordt dat vier mannen de wachters hebben overvallen. De 69-jarige D.B. en zijn collega A.J. (62) raakten in een worsteling met de criminelen.

Één van de daders sloeg D.B. met een hard voorwerp aan zijn onderbeen waardoor hij vermoedelijk een beenfractuur heeft opgelopen. Hij is per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, terwijl A.J. met een geneeskundige verklaring is verwezen voor medische hulp.

Van de daders ontbreekt nog elk spoor. Ze hebben niets kunnen buitmaken.

De politie van Nieuwe Haven was ter plaatse voor onderzoek. Aan de opsporing van de voortvluchtige verdachten wordt gewerkt.
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
  1. @ Debby. In Nederland heb je op die leeftijd nog lang geen rust. Daar werk je tot je 68e en blijf je tot die leeftijd belasting betalen voor mensen die op hun gat zitten…


    Maak melding
  2. Ai 2 oude mannen in elkaar slaan…… zulke figuren die dit doen zijn het laagste van het laagste. Go fit anga mang fu un leeftijd noh? Nee dat durven ze niet. Saka saka dagoes.
    L.T.S. 3 heb ik alleen maar mooie herinneringen aan samen met me beste matie Omij alias Yogibeer. Maar dat was een andere tijd


    gemodereerd
  3. Zo’n oude wachter gaat niet kunnen (weg)rennen. Ik heb niks tegen zijn leeftijd, maar je hebt een kwieker persoon nodig voor dit beroep denk ik.
    Niet iedereen is een Somohardjo.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES