zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNog een aanhouding in zaak gezin met 16 kg cocaïne aan lichaam...

Nog een aanhouding in zaak gezin met 16 kg cocaïne aan lichaam geplakt

-

Does Travel - naar Suriname

In de zaak waarbij een vader, moeder en zoon met aan hun lichaam 16 kilogram cocaïne geplakt op Zanderij werden aangehouden, is nog een persoon aangehouden. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Het gezin J. stond op vertrek naar Nederland en werd op woensdag 27 februari 2024 door het Bestrijding Internationale Drug (BID) team op de Internationale J.A. Pengelluchthaven aangehouden.

Het gaat om de 25-jarige K.J., de 56-jarige S.J. en de 66-jarige F.J. De vierde verdachte die in de kraag is gevat betreft in deze de 57-jarige S.S. meldt de Surinaamse politie.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is ook deze vierde verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Als Surinamers niet meer mogen speculeren over het ras van hun landgenoten, die het nieuws positief of negatief halen, zeg je ze eigenlijk dat ze berichten, die over Surinamers gaan, niet mogen lezen.
    Zodra een Surinamer een opvallende intellectuele/wetenschappelijke prestatie levert, wil iedereen meteen weten wat zijn of haar ras is. Idem als hij geweldige sport prestatie, misdaden of economische prestaties heeft geleverd. De populairste sport in Suriname is niet slagbal, dammen of voetbal, maar uitzoeken wie van welk ras iets heeft gepresteerd of heeft uitgevreten.


    Maak melding
  2. Henkes,
    Sommige lieden zijn dusdanig ‘verzuurd’, dat zelfs een miniscuul klein beetje humor niet meer aanwezig is! Ik mis Harold Braam en Walther Huisden…(R.I.P)


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES