zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenEconomieGesloten vieze warung Aliesje na grondige schoonmaak weer open

Gesloten vieze warung Aliesje na grondige schoonmaak weer open

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende warung Aliesje in Lelydorp, die wegens een onhygiënische situatie afgelopen week werd gesloten door de bestuursdienst, is na grondige schoonmaak en hercontrole weer open voor het publiek.

De bestuursambtenaren van het ressort waren afgelopen vrijdag bij controlewerkzaamheden op een onhygiënische situatie in de zaak gestuit.

De situatie was van dien aard dat de warung onmiddelijk in opdracht van districtscommissaris Shafiek Goelaman werd gesloten.

Het bekende P&G restaurant aan de Indira Gandhiweg, dat afgelopen week ook wegens een onhygiënische situatie werd gesloten door de bestuursdienst, is inmiddels ook na grondige schoonmaak en hercontrole weer open.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

12 REACTIES
  1. Van het voedsel/ hapjes vd vieze aliesje’s warung daar lusten de Surinamers wel pap van.

    Ook in Nederland zijn ze koploper en gaan de hapjes als warm worsjes bij de Surineds in. flader, bere, bloedworst,


    Maak melding
  2. Vergunning intrekken ,is reeds de tweede keer.zit in hun mentaliteit om andere hun troep tegeven.ik kende een mevr op lelydorp, Elke avond maakte zij de stand schoon soms tot laat in de avond.en maandag dicht voor de grote schoonmaak.wat een nette vrouw was dat.alles maakte ze terplaatse.nu zit hebzucht in de mens ,jonge vrouwen heel de maand verkopen ze die bamie.als je begrijp wat ik bedoel. Wat een vooruitgang tegenwoordig


    Maak melding
  3. Als klant hebt je er recht op om tezien hoe eten word gekookt ,anderen halen het uit badkamer daar stijft de bamie sneller ,jong jonge wat hebben wij een weerstand opgenouwd


    Maak melding
  4. Wat een gorige tent.
    Het zijn toch weer de klanten van de winkel die het in stand laten houden.
    Mensen toch, waarom ga je terug naar de winkel. Op deze manier wordt het probleem nooit opgelost!!
    Stelletje drommels!!!


    Maak melding
  5. Vies restaurant – lekker eten, dus…schoon restaurant- minder lekker (?). Ben er nimmer geweest en zal er ook nooit naartoe gaan.
    Het BOG moet vaker optreden tegen deze lui. Ook tegen visverkopers die de regels aan hun laarzen lappen. Vis onafgedekt en zonder ijs aan de man brengen. Voorbeeld : hoek Ringweg Zuid en Gongrijpstraat.


    Maak melding
  6. Is dit een eethuis? ???de achtergrond met al die grijze koelcellen lijken eerder op een kleine mortuarium. Dit is geen geintje, kijk maar goed naar de indeling en het grijze gedeelte rechts boven.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES