zaterdag, april 27, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidGesloten onhygiënisch P&G restaurant na grondige schoonmaak weer open

Gesloten onhygiënisch P&G restaurant na grondige schoonmaak weer open

-

Does Travel - naar Suriname

Het bekende P&G restaurant aan de Indira Gandhiweg in Suriname, dat wegens een onhygiënische situatie afgelopen week werd gesloten door de bestuursdienst, mag na grondige schoonmaak en hercontrole weer open voor het publiek.

De bestuursambtenaren van het ressort De Nieuwe Grond waren afgelopen vrijdag bij controlewerkzaamheden op een onhygiënische situatie in het restaurant gestuit.

De situatie was van dien aard dat de zaak onmiddelijk in opdracht van districtscommissaris Shafiek Goelaman werd gesloten.

De misstanden waren onder andere slechte hygiëne in en rondom de keuken, onafgedekt voedsel en vieze pannen. Het restaurant is de afgelopen dagen helemaal schoongemaakt en mag na goedkeuring weer open.

Het P&G restaurant aan de Kwattaweg was in december 2022 ook door de autoriteiten bij controle onmiddellijk gesloten vanwege een onhygiënische situatie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
  1. Dus de P & G restaurants hebben hun lesje geleerd en zijn duidelijk verbeterd. Dus mensen: het is nu zeker veilig eten bij P & G


    Maak melding
  2. Leuk voor de eigenaren, maar ze mogen, wat mij betreft, een vijf sterren restaurant openen. zodra ik de naam P&G zie, mogen ze mij als klant afschrijven.


    Maak melding
  3. Ja mentaliteit van tamara mo kring ing.je moet constant iemand hebben dus haar of xijn taak is schoonhouden.en d3 anderen verkopen.zorg dat het eten dicht is.suriname zit vol eethuizen.word er niet meer thuis gekookt voor het gezin. Ik werk 4dgn per week en zet elke dag een gezonde maaltijd op tafel.dit samen met alle leden v.h.gezin.telefoons weg iedereen heeft een taak in de keuken.dan.lukt het wel


    Maak melding
  4. Insecte eiwit,meneer,dat gebeurt al jaren.de Europese macht heeft toestemming hiertoe gegeven.en zijn speciaal gekweekte hoor.in vietnam is dat al tig jaren.en weetje dat in de bijbel een koning was die sprinkhanen met honing at.hij was door God gestraft. Maar na zijn ballingschap heeft hij nederigheid toegepast in zijn leven.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES