woensdag, mei 8, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVoortvluchtige man die 21-jarige ex-vriendin mishandelde klemgereden door RBTP

Voortvluchtige man die 21-jarige ex-vriendin mishandelde klemgereden door RBTP

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is de 33-jarige voortvluchtige Luciano D. maandagmiddag aangehouden door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP). Luciano werd vanaf mei 2023 gezocht door de Surinaamse politie nadat zijn ex-vriendin aangifte ter zake zware mishandeling tegen hem deed.

De verdachte kon het niet verkroppen dat de vrouw de liefdes relatie met hem beëindigde. Ze nam dit besluit dit omdat zij vaker door D. werd mishandeld. De 21-jarige vrouw werd enkele maanden nadat ze de relatie had beëindigd, door de verdachte bedreigd via WhatsApp.

Begin 2023 ging de man flink te keer op het woonadres van zijn ex en pleegde hij diverse vernielingen aan de woning. Tot tweemaal toe werd de jonge vrouw door hem in het openbaar mishandeld.

In de maand mei 2023 liep het slachtoffer aan deze mishandeling letsel op in het gelaat. Ze werd naar het ziekenhuis verwezen door de politie, waar er operatief moest worden ingegrepen. Naar verluid kan het slachtoffer door de verwonding niet meer met haar linkeroog zien.

Ze deed toen aangifte maar Luciano wist sindsdien uit handen van de politie te blijven. De verdachte werd na goed speurwerk deze week in beeld gebracht en op maandag 29 januari 2024 te Paramaribo-Noord klemgereden in een voertuig.

D. werd vervolgens in de boeien geslagen en dor RBTP overgedragen aan de collega’s van De Nieuwe Grond ter voorgeleiding bij een Hulpofficier van Justitie. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zal over zijn lot beslist worden.

Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Tegen zo iemand wil ik zeggen: Kies Joe mooi, sakka Sakka beest Joe. Ik hoop dat ze jou in de gevangenis flink aanpakken in die zin dat je als man naar binnen gaat en dat je als vrouw naar buiten komt. Dat zal jou leren om vrouwen meer te respecteren


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES