zondag, april 28, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidP&G restaurant Indira Gandhiweg per direct gesloten vanwege onhygiënische situatie

P&G restaurant Indira Gandhiweg per direct gesloten vanwege onhygiënische situatie

-

Does Travel - naar Suriname

Het bekende P&G restaurant aan de Indira Gandhiweg in Suriname, is vrijdag bij controle door de bestuursdienst onmiddellijk gesloten vanwege een onhygiënische situatie.

De aangetroffen misstanden waren van dien aard dat de zaak per direct tot nader order is gesloten in opdracht van districtscommissaris Shafiek Goelaman.

De misstanden zijn onder andere slechte hygiëne in en rondom de keuken, onafgedekt voedsel en vieze pannen.

Vermeldenswaard is dat het P&G restaurant aan de Kwattaweg in december 2022 ook door de autoriteiten bij controle onmiddellijk was gesloten vanwege een onhygiënische situatie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
  1. Zo durf je niets meer te kopen voor te eten over straat, waarom kan men niet hygiënisch zijn ,laat men door je keuken lopen, zo wilde ik een keer een roti kopen, er was helemaal niet opgeruimd, ik zei aan me vriendin ga je hier eten, op alle tafels stonden resten van wat er gegeten was.


    Maak melding
  2. P&G Restaurant.
    P&G staat zeker voor Poop & Garbage. Het maakt namelijk niets uit of een P&G restaurant nu aan de Kwattaweg of aan de Indra Gandhiweg staat, overal maken ze er varkensstal van.


    Maak melding
  3. @Papa Jantje zit er ook een stukje goud in die portie roti die je benoemd. 1200 srd voor een rotie met kip is zeker die kip met het gouden ei 😃😃😃


    Maak melding
  4. De meeste roti shops in Suriname zijn gewoon gebrekkig in alles. Men doet ook niets om het de klanten aangenaam te maken. Standaard roti met kip en kouseband, thats it. Andere smaken zijn er bijna niet te krijgen. P & G is zo een restaurant..! Die van Kwatta beweert Halal te verkopen en heeft na de sluiting vanwege het bovenstaande, het restaurant grondig gerenoveerd. Nu blijkt die van de Indira Ghandiweg een smeerboel te zijn. Mijn advies.. ga voor kwaliteit, breid het menu uit met meerdere opties voor je klanten en zorg voor de hygiëne. Dat is zoooo belangrijk…


    Maak melding
  5. DEe mensen zijn gewoon lui en gemakzuchtig. Vroeger had ieder1 een kookboek of een eigen boekwerk met uitgeknipte opgeplakte recepten. Je kan je hindostaanse buurvrouw ook betalen om de platen voor je te maken die je kan invriezen voor wanneer je het lust datdoe ik en ik gebruik altijd madrasmasala om zelf mn vlees en groenten eerst te bakken dan te stoven. Ik kan de platen ook zo smeuig als die van Ma maken maar dan moet ik tijd nemen om goed en langmet het deeg bezig te zijn eerste rijs duurt1 uur 2e ook ongeveer en de ballen een kwartier.
    Niemand moet me storen als ik kook! En ik kook met vooruitzicht ik eet alleen schaafijs van mn neef buiten de deur .


    Maak melding
  6. ha ha ,😂🤣😂 die pony uit holland , zo deze zit ;;;;;
    Je opblaaspop bedoel je 😂😅🤭🤣
    pony laaggeschoold hé

    mensen pony is robg-debby


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES