zondag, mei 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan schiet vrouw te hulp als rover haar ketting wegrukt

Man schiet vrouw te hulp als rover haar ketting wegrukt

-

Does Travel - naar Suriname

Aan de Kwattaweg in Suriname is een 69-jarige vrouw vrijdagmorgen beroofd van haar halsketting, door een duorijder op een bromfiets.

Twee mannen zaten op de brom toen de duorijder rond 09.00u afstapte en de vrouw te voet begon te achtervolgen. Ter hoogte van Suda rotishop wilde de vrouw in een lijnbus stappen. Op dat moment werd haar ketting van achteren weggetrokken door de verdachte, zoals in de video onderaan dit bericht te zien is.

Een passagier schoot de vrouw direct te hulp en raakte met de verdachte in een worsteling (foto). De verdachte zag toch kans zich los te rukken en sprong achter op de bromfiets, waarna de twee in volle vaart wegreden.

Tijdens de beroving kreeg het slachtoffer een slag aan haar mond, waardoor de prothese in haar mond stuk ging.

De politie van Kwatta kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Er is nog niemand in de zaak aangehouden. De Surinaamse politie heeft de zaak in verder onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
  1. Duo brommers altijd in de gaten houden. Nooit met gouden kettingen over straat lopen, noch in de auto. Die aboma’s zijn scherp. Hossel mang lai tap a dek.


    Maak melding
  2. Wanneer ik de reacties lees dan trek ik maar één conclusie. Je bent in je eigen land niet veilig voor de didibries. Wie is de schuldige vraag je je af.
    Foei Foei toch Santokhi. Ruim ze op.
    In USA worden bijna door iedereen een pistool gedragen. Wanneer ik in Su zou wonen dan zou ik met een geslepen houwer op pad gaan. Ik zou geen moment twijfelen om mij zelf en omgeving te verdedigen!!


    Maak melding
  3. @Faya Mang 27 januari 2024 Bij 15:05
    “Je bent in je eigen land niet veilig voor de didibries. Wie is de schuldige vraag je je af. Foei Foei toch Santokhi. Ruim ze op.
    In USA worden bijna door iedereen een pistool gedragen..”

    Faya Mang.
    Ruim ze op? We leven niet in nazi-Duitsland!
    En wat Amerika betreft, is het aantal moorden nergens anders hoger dan daar.

    U zou, i.p.v haat boven op de haat te stapelen, degene die ingrijpt ook ‘credit’ kunnen geven voor het ingrijpen. Heel vaak wordt de ‘blaka mang’ afgekraakt en neergezet als ‘de rovers’, maar als hij ingrijpt, dan is het hier en daar, angstig stil! In sommige gevallen, irritant negatief lawaaierig!


    Maak melding
  4. Schaamteloze honden. Iedere keer weer dezelfde. Vroeger deden ze het nog stiekem . die tijd is voorbij.
    De ouderwetse aanpak dient dan ook voorbij te zijn


    Maak melding
  5. Ik zou zeggen: de slechte economische situatie dwingt ze hiertoe. Maar aan de andere kant heb je het niet slecht als jij je een bromfiets kan veroorloven.
    Dus zijn deze jongens te lui om moe te worden. Suriname, wordt het geen tijd om de dwangarbeid weer in te voeren. Vroeger heette het werkverschaffing oftewel straten trensen en goten schoonmaken. Ja, als ze niet willen werken moet je ze tot werken dwingen en dan zal je zien hoe snel de criminaliteit zal afnemen. Leer ze werken.


    Maak melding
  6. Die mensen die nu bij elke calamiteit de naan van de President noemen en vaak besmeuren durfden de vorige pres van NOG 5 niet zo te beledigen.


    Maak melding
  7. Ieder keer dezelfde liedje met ketting rovers zeker pluimpje voor deze meneer die te hulp schoot jammer voor die mevrouw van haar prothese deze conjos met brommer en al ophangen aan een gouden diike zware ketting🤣🤣🤣🤣😥😥😥😥


    Maak melding
  8. debby jij en goud , ach debby- pony-robg heeft nep goud , trouwens jou vrienden die bij de vrouw een slag in haar gezicht hebben gegeven en haar prothese brak , als ze opgepakt worden met een mokerslag hun stinkende bek verbouwen , een prothese zullen ze niet krijgen , weer aan de pap hé smeerzakken


    Maak melding
  9. je ziet het duidelijk dat alleen de Rovers GOUD aan hebben en dat zijn alleen groep hangerende mannen.
    politie moeten dat soort mensen aanhouden van mensen die geen werk hebben en die toch dikke goudsieraden dragen.


    Maak melding
  10. Vele Surinamers moeten flink gezweept worden om te werken. Hierdoor zou de criminaliteit ook lager zijn en zouden ze leren hoe je moet werken om aan je geld te komen.

    Niet alleen veel laag geletterden, veel uit het bos naar de bewoonde wereld in de kuststrook terug gekeerde marrons, maar ook een deel uit Nederland geletterden en ongeletterden die naar Suriname terugkeerden, met Surinaamse geletterden zijn criminelen.

    Jammer dat de slavernij op 1 July 1873 werd afgeschaft.


    Maak melding
  11. @ Toussaint 27 januari 2024 Bij 15:19
    Faya Mang.
    Ruim ze op? We leven niet in nazi-Duitsland!

    En wat Amerika betreft, is het aantal moorden nergens anders hoger dan daar.

    Toussaint
    Je vergist je met de opmerking over moorden in Amerika.
    Een land met heel veel moorden is Brazilië daar worden per jaar 50.000 mensen vermoord en 75.000 vrouwen verkracht.
    Verdiep je eerst in de materie alvorens je iets zegt met de bekende gezegde “je hebt de klok horen luiden maar weet niet….”

    In Rio worden er per dag 5 mensen vermoord dat zijn er per jaar circa 1.800.
    In Suriname worden er jaarlijks 50 mensen vermoord op 700.000 inwoners dus ga maar verder rekenen hoeveel procent dat is.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES