maandag, april 29, 2024
HomeNieuws uit Suriname'Aron Winter geen bondscoach meer van Natio Suriname'

‘Aron Winter geen bondscoach meer van Natio Suriname’

-

Does Travel - naar Suriname

Voetbaltrainer Aron Winter is geen bondscoach meer van het nationaal voetbalelftal van Suriname: Natio. Dat heeft sportjournalist Desney Romeo vanmorgen bekend gemaakt.

Volgens de doorgaans goed geïnformeerde Romeo werd Winter eind november door de Surinaamse Voetbalbond (SVB) aangeschreven dat zijn contract niet wordt verlengd.

“Vanuit de SVB is dit nieuws nooit gebracht. Wat is de reden dat dit niet is gebeurd? Wie wordt het volgende slachtoffer?” schrijft Romeo op Facebook.

Aron Mohammed Winter werd in maart 2023 in Suriname officieel gepresenteerd als de bondscoach van Natio. Hij was in september 2022 al aangetrokken als interim-bondscoach, als opvolger van Stanley Menzo.

Zowel de SVB als Natio hebben officieel (nog) niets hierover naar buiten gebracht. De redactie van Waterkant.Net verneemt van bronnen dichtbij Natio dat Winter dit bericht zelf bevestigd zou hebben bij Romeo.

UPDATE: Bies Kali, directeur Technische Zaken bij de SVB, heeft bevestigd dat de samenwerking met Aron beëindigd is.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
  1. Als Natio net zo snel na elkaar doelpunten maakte als zij van bondscoach wisselt, waren we binnen de kortste keren Concacaf- , Olympisch- en Wereldkampioen.


    Maak melding
  2. @Kale,Reageer op het volgende ;
    Verdachten brute woningoverval op bejaarde vrouw aangehouden,en laat Jogi en de vooruitstrevende mensen die op hem lijken met rust.


    Maak melding
  3. SVB moet jonge frisse mensen hebben met het hart op de juiste plaatst qua voetbal en liefde voor Sur. Maar in Sur gaan ze om te roven en stelen.


    Maak melding
  4. De ene komt om natio te coachen, maar gaat er binnen de kortste keren vandoor. Wat is zo bijzonder aan deze functie? Je krijgt geen eer voor je inzet. Surinamers, denken jullie goed na alvorens me SVB in zee te gaan. Het is en blijft een zooitje. Blijf gewoon lekker in Nederland. We worstelen met de kou, maar alles beter dan Suriname.


    Maak melding
  5. Had ik al voorspeld als ik t koud is in ned ,is een dekbed niet genoeg, die mensen zijn levensgenieters geen buitenlandse coaches meer nemen gewoon hier eentje een opleiding laten doen ,maar ding mang die dja no wani brong ini a song dus waar moet je t vandaan halen .


    Maak melding
  6. Didibri…

    De leiding van de Svb ligt al jaren in handen van de vooruitstrevenden die op jou en Jogi lijken. Kijk maar wat ze ervan bakken… Dat Ten Cate in het kielzog van Winter is vertrokken is een groot verlies voor Natio. Als ik het goed heb is die man puur op basis van goodwill, bereid geweest zijn kennis en kunde aan te bieden. Indien je niet bekend bent met de voetbalwereld, zoals de meeste vooruitstrevende soortgenoten van Jogi, jouzelf en het bestuur van de Svb! Dan heb je inderdaad geen idee.. wees maar trots op je onervaren bestuurders… En kijk zoveel mogelijk naar berichten waar je de blaka mang kan kleineren..


    Maak melding
  7. Die smerige honden bij de SVB zitten daar alleen om het geld van de FIFA op te vreten.
    Dat bewijst dat deze “Surinamers” zich helemaal niet bekommeren om de sport noch de jeugd.

    Gewoon opdoeken en de financiering vanuit de FIFA helemaal stopzetten. Beter dat al Surinaams het voetbaltalent in het buitenland gaat trainen en spelen want op de SVB hoeven ze NIET te rekenen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES