donderdag, mei 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachten brute woningoverval op bejaarde vrouw aangehouden

Verdachten brute woningoverval op bejaarde vrouw aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft drie mannen aangehouden in verband met de brute woningoverval op een bejaarde vrouw in haar woning aan de Sir Winston Churchillweg.

Beelden hiervan werden kort na de overval gedeeld door het Meldpunt Informatie Anoniem (MIA) die een opsporing van de mannen had gelast (onder).

De mannen zagen kans de woning te betreden via de achterdeur, die niet op slot was. De 83-jarige vrouw die slecht ter been is moest met lede ogen toezien hoe haar spullen waaronder een televisie, een mobiele telefoon en nog nader op te geven goederen werden weggenomen.

De verdachten verlieten de plaats daarna in een grijs gelakt Mark X.

Na goed speurwerk werden de verdachten X.V.(23), A.K.(34) en J.H.(23) binnen enkele uren na de overval in beeld gebracht en aangehouden door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP).

Het voertuig waarmee de verdachten het strafbaar feit hadden gepleegd is samen met een deel van de buit achterhaald en in beslag genomen in belang van het onderzoek. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

26 REACTIES
  1. Als men naar (A)social media kijkt, en men ziet en hoort PanKA/Oostburg/Belfort/Pique/Bennie Miranda/Makoe/Dada/dodo en een paar andere imbecielen praten, zou men geneigd zijn te denken dat er geen welgestelde fatsoenlijke Creoolse mannen in Suriname te vinden zijn…DE zogenaamde REVO van de moordenaar BOUTA/BAAS heeft duidelijk een onuitwisbare slechte invloed/vernietiging van vooral de AFRO jongeren in Suriname teweeg gebracht….NEKS NO FOUT.


    Maak melding
  2. Dergelijke onmenselijk boeven en geweldenaars, die geen ziertje menselijkheid kennen en bejaarden, gehandicapten, weerlozen mishandelen, moeten met gelijke munt aangepakt worden.
    Het leed, de trauma’s blijven de slachtoffers hun leven lang achtervolgen.

    Als de politie deze geweldenaars een klap geeft rennen allerlei sujetten naar mensenrechtenorganisaties

    Geld en goud.
    In het binnenland illegaal goud delven, nooit belasting Betalen, met kilo’s goud omhangen in de stad rondlopen. En als er een ramp gebeurt moeten wij eerlijke hardwerkend belastingbetalers voor de kosten opdraaien


    Maak melding
  3. Als bij grote vissen geen staatsrecht, bestuursrecht, grondwet wordt toegepast, dan gaan de kleine vissen gewoon vrij uit in het water troebelen. Daarnaast zijn de ouders en de zg. gezagdragers hoofdelijk verantwoordelijk. Normen en waarden zijn gewoon zoek.


    Maak melding
  4. Deze criminelen zijn duidelijk de output van de armoede veroorzakende beleid van Santokhi. Mensen zijn losgeslagen en roven erop los. De mantra ” wo sit ing ” heeft alleen maar ellende in het hele land gebracht. Lee mofo Santokhi kan het gewoon niet aan. Hij is nep zou mijn neefje zeggen.Wat mij betreft mogen deze boeven verbannen worden naar een werkkamp met zwaar regiem.


    Maak melding
  5. Het is heeeeeeeeeeeeeeeeel erg als je dit ziet. Hoe haal je in je hoofd om een bejaarde vrouw te beroven. Chan mi boi verhoogd de straffen met minimaal 15 jaar bij woning inbraak en roof. Suriname lijkt nu Haiti 2


    Maak melding
  6. Het is makkelijk gezegd dat armoede, automatische leidt naar een overval.

    Suriname, kent armoede, wordt gezegd.
    Ik geloof er niets van. Misschien kan iemand mij uitleggen.


    Maak melding
  7. RobG 8 januari 2024 Bij 13:22
    Deze criminelen zijn duidelijk de output van de armoede veroorzakende beleid van Santokhi. Mensen zijn losgeslagen en roven erop los. De mantra ” wo sit ing ” heeft alleen maar ellende in het hele land gebracht. Lee mofo Santokhi kan het gewoon niet aan. Hij is nep zou mijn neefje zeggen.Wat mij betreft mogen deze boeven verbannen worden naar een werkkamp met zwaar regiem.

    Word je nou niet moe van de mantra die je steeds blijft herhalen en die werkelijk te dom is om enige geloofwaardigheid aan te verbinden? Als het de schuld is van ZE Santokhi dan moet jouw soort hem de kans geven om de fouten te herstellen. Wil jouw soort hem nog een 2e termijn geven? Neen, dus hou op met die onzinnige opmerking dat de armoede de schuld is van ZE Santokhi. Sinds de onafhankelijkheid heeft Suriname armoede gekend. Dus jouw economische deskundigheid laat je steeds in de steek.

    De oplossing voor dit soort kakkerlakken is oppakken en heropvoeden (eventueel geketend aan kettingen zoals op Curacao met criminelen wordt omgegaan)


    Maak melding
  8. Schandalig dat dit nog wordt goedgepraat. Familie en vrienden van rovers gaan helaas geen zwaardere straffen toepassen. Maar ze moeten begrijpen dat dit de belangrijkste reden is waardoor ontwikkeling nooit zal komen. Wil je vooruitgang en ontwikkeling dan zal je keiharde maatregelen moeten nemen. Maar helaas is werkdiscipline bij bepaalde groepen zeer ver te zoeken.


    Maak melding
  9. RobG 8 januari 2024 Bij 13:22

    Deze criminelen zijn duidelijk de output van de armoede veroorzakende beleid van Santokhi. Mensen zijn losgeslagen en roven erop los. De mantra ” wo sit ing ” heeft alleen maar ellende in het hele land gebracht. Lee mofo Santokhi kan het gewoon niet aan. Hij is nep zou mijn neefje zeggen.Wat mij betreft mogen deze boeven verbannen worden naar een werkkamp met zwaar regiem.

    ================================================================

    Het begon toen een coupe pleger, drugsdealer en moordenaar benoemd werd tot president. Voorbeeld doet volgen toch ? Dezelfde Bouterse heeft een overheidsschuld van ruim 2,5 miljard euro achtergelaten, vooral aan buitenlandse leningen. Over armoede gesproken.


    Maak melding
  10. RobG 8 januari 2024 Bij 13:22
    Deze criminelen zijn duidelijk de output van de armoede veroorzakende beleid van Santokhi.
    =================================

    Whahahahaha….laat ons raden, wat is jou mantra?


    Maak melding
  11. Suriname in verval. Als dit soort types zich kunnen bliven voortplanten dan blijven we dweilen met de kraan open. Laten we beginnen deze types te castreren en levenslang te geven..


    Maak melding
  12. Santokhie zit idd te lullen ipv gevangenissen te laten bijbouwen en wetsvoorstellen te doen indienen voor verdubbelen van de maximum straffen voor dit soort gasten…ze lopen na enkele weken weer rond…en kunnen dan weer andere (bejaarden) te grazen nemen.

    Waarschijnlijk is de focus van de regering op de mennonieten die veel smeergeld hebben betaald; boze tongen beweren dat het om ettelijke miljoenen gaat !!!


    Maak melding
  13. Deze criminelen zijn het duidelijke output van de roofmentaliteit van 10 jaar ndp. Immers, de ndp heeft keer op keer laten zien hoe er geroofd kon worden, boefdraad is tot heden onvindbaar evenmin de miljoenen die hij had meegenomen.


    Maak melding
  14. Zijn nu opgepakt,jammer dat we geen overlijdensbericht hebben kunnen lezen.
    Den soort sakasaka disi moeten afgeschoten worden,lek fa den ben sut dagoe fosfosi na strati


    Maak melding
  15. Didibri die namen die je opnoemde waar laat j hooghart en limburg zins CHAN pres denken ze ook dat ze kans maken er komen nog meer politieke partijen bij hoe meer hoe beter voor de vhp/ndp alleen bouta geen president kandidaat
    Pl/abok sari tori


    Maak melding
  16. RobG 8 januari 2024 Bij 13:22
    Deze criminelen zijn duidelijk de output van de armoede veroorzakende beleid van Santokhi.

    @RobG
    Wat een lulverhaal dat komt uit de beerput van je. Schaam jij je niet? Wil je zeggen dat alleen de “zwarten” lijden onder het beleid van Santokhi of wil je aangeven dat de volk alleen uit “zwarten” bestaat?
    Want 90% van deze criminelen de nakomelingen van Bravo zitten in Santo Boma opgesloten.
    Of wil je het tegendeel beweren RobG


    Maak melding
  17. Deze kunnen geen respect hebben voor hun.moeder laatstaan voor deze vrouw, ding no e sjing foe aksi goud, ding mofo no be befi terwijl ding kang go wroko goud, dang aksi ding sang ding o doe nanga a goutoe, meki tifi nanga ing schandalig.


    Maak melding
  18. Hindoestanen kunnen ook behoorlijk zwart zijn van kleur,alleen ze hebben geen kroeshaar.
    Ben gelukkig geen racist maar ben er nu wel achter gekomen in de jaren dat ik hier woon wie de grootste dieven zijn !!!

    Hahaha


    Maak melding
  19. Neen geen gevangenissen bij bouwen. Het zal de gemeenschap geld kosten en gratis drie sterren hotel inclusief maaltijden kosten. Straf oso is slechts de nacht door brengen en de volgende ochtend in bussen dirigeren
    naar riet en rijstvelden, grote productie arialen . Uiteraard strakke politie en militaire bewaking. Doe iets terug voor de gemeenschap
    Tijd van chillen en lekker eten is voorbij.verder moet het over zijn met advocaten die grofgeld hieraan verdien.een advocaat mag ook een beetje moraal hebben en niet alleen gaan voor de SRD


    Maak melding
  20. morgen hoor/lees je dat deze 3 ook “opschorting van hun aanhouding” hebben aangevraagd via advocaten Murwin Dubois, Milton Castelen, Martin Misiedjan, Derrick Veira en Nailah van Dijk (dochter van Jennifer van Dijk-Silos) 🙂 : )


    Maak melding
  21. Er moet een wet komen een verplichte castratie in de gevangenissen, want als dit gespuis onwettige kinderen gaat verwekken, kunnen de gevangenissen dit niet aan, het is al overvol met die blauwkoppen !!!


    Maak melding
  22. Bhaiwa 8 januari 2024 Bij 22:43
    morgen hoor/lees je dat deze 3 ook “opschorting van hun aanhouding” hebben aangevraagd via advocaten Murwin Dubois, Milton Castelen, Martin Misiedjan, Derrick Veira en Nailah van Dijk (dochter van Jennifer van Dijk-Silos) 🙂 : )
    ==============================
    De volgende moordlustige dictator kan het voorbeeld van ddb volgen hij dacht ook weg met alle advocaten die me aan de wet willen proberen te houden


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES