zaterdag, april 27, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Aron Winter officieel gepresenteerd als bondscoach van Suriname

VIDEO: Aron Winter officieel gepresenteerd als bondscoach van Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Aron Mohammed Winter is vandaag in Suriname officieel gepresenteerd als de bondscoach van het Surinaamse nationaal voetbalelftal. Winter werd in september vorig jaar al aangetrokken als interim-bondscoach, als opvolger van Stanley Menzo.

Winter is een voormalige Nederlandse professionele voetballer en huidige voetbalcoach. Hij werd geboren op 1 maart 1967 in Paramaribo, Suriname, maar groeide op in Nederland.

Hij begon zijn professionele carrière als voetballer in 1986 bij Ajax Amsterdam. Hij speelde als middenvelder en stond bekend om zijn technische vaardigheden en goede passing.

In 1992 verhuisde Winter naar Italië om te spelen voor Lazio Roma. Hij bleef daar tot 1996 en speelde in totaal 118 wedstrijden voor de club. In 1999 keerde hij terug naar Nederland om te spelen voor Ajax, waar hij nog drie seizoenen doorbracht voordat hij zijn professionele carrière afsloot in 2002.

In 1998 ontving Winter de Orde van Oranje-Nassau, een koninklijke onderscheiding, voor zijn bijdrage aan het Nederlandse voetbal. Hij wordt ook beschouwd als een van de beste Nederlandse voetballers van zijn generatie.

Na zijn actieve carrière als voetballer werd Winter voetbalcoach.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
  1. Aron Winter , dit wordt het einde van jou loopbaan, waarom gaan telkens de bondcoach weg of worden ontslagen , nou zie al die zuurpruimen daar aan de tafel zitten , die willen je alleen mar dwars zitten


    gemodereerd
  2. Moeten wij ons positief opstellen ofschoon wij al geruime tijd weten, dat het surinaams voetbal niet te redden is. Een jarenlange slechte aanpak is hieraan debet. Dan kun je de beste trainer ter wereld aantrekken, maar positieve resultaten zul je echt niet binnen een kort tijdsbestek bereiken. Dat is een illusie!!!!
    Telkens weer het onderspit delven tegen teams die vroeger niet opgewassen waren tegen natio en met allerlei drogredenen komen legt geen zoden aan de dijk.
    Verliezen we tegen :
    Curaçao dan was een constante harde wind de oorzaak
    Aruba : er waren stenen op het veld
    Trinidad: de tegenstanders waren fysiek sterker, maar we hebben veel geleerd.
    Guyana : onze spelers waren vermoeid, het eten was slecht en de bedden waren te klein.
    Allemaal kletspraat waarmee we geen cm verder komen.
    Oplossing: voorlopig een hele poos niet meedoen aan geldverslindende toernooien die ons alleen maar leedvermaak bezorgen, maar weer beginnen bij de basis, aspiranten, jeugd, scholencompetities en vooral goede scouting met behulp van deskundigen uit bevriende naties. Hoe je het wendt of keert, we hebben geen locale deskundigen meer.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES