Taxichauffeur ontvoert 15-jarig meisje en probeert haar te verkrachten

10
taxi

De 45-jarige taxichauffeur Sandino M. heeft dinsdagavond een 15-jarig meisje ontvoerd en gepoogd haar te verkrachten. Dit gebeurde aan de Kanangalaan in Suriname.

Vernomen wordt dat de verdachte vaker taxi rijdt voor de familie. Dinsdag pakte het kind een taxi bij hun vaste taxichauffeur. Het kind moest naar school, maar de taxichauffeur bracht haar naar een afgelegen plek van Paramaribo Zoo, aan de Kanangalaan.

In de auto probeerde de taxichauffeur haar te belasten, waarbij het meisje hem liet weten dat ze ongesteld is. Ze verzon dit om te ontkomen. Op een gegeven moment kon ze uit de auto stappen en rende weg. Ze kreeg hulp van enkele trimmende mannen, die de politie inschakelden.

Na een zoekactie van de politie werd het voertuig van de verdachte gesignaleerd in de directe omgeving. Bij het zien van de politie gooide hij een zakje weg.

De politie kon hem desondanks klemrijden. Na de aanhouding werd hij gefouilleerd aan zijn kleding, waarbij een hoeveelheid drug op hem werd aangetroffen. De verdachte ontkent het meisje te hebben betast.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Sandino in verzekering gesteld wegens ontvoering, poging tot verkrachting, feitelijke aanranding en overtreding van de Wet Verdovende Middelen.


10 REACTIES

 1. Ik hoop dat ze Sandino M. in Santa Boma opsluiten. Als men daar hoort wat hij heeft gedaan zullen ze hem de perfecte behandeling geven..
  gemodereerd

 2. Hij mag nog zoveel ontkennen dat hij haar niet betast heeft,. Hij kan echter niet ontkennen dat hij haar, tegen haar wil, naar Baka Cul heeft ontvoerd, terwijl zij en haar familie hem vertrouwden en daarvoor zou hij al levenslang of de doodstraf mogen krijgen. Het wordt steeds gekker met de pedofielen in Suriname. Daar zouden voor eens en voor altijd een eind aan moeten brengen.
  gemodereerd

 3. Weer 1 tje dat rijp is om als dieren voer te gebruiken, hij was toch al dicht
  bij de zoo! Waarom niet gelijk omgelegd, en voor de beesten gooien ????
  45 jaar : ”je kon haar vader zijn tering hond”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Als Sandino zo hitsig was en een minderjarige wilde verkrachten, dan kan hij over een tijdje zijn lusten gaan botvieren in santo boma.
  gemodereerd

 5. Moet dat kind daar op school zijn?? Waarom breng je haar dan daar naartoe???
  Gelukkig is het eem flinke tiener.
  gemodereerd

 6. Omdat dit soort handelingen te schandalig voor woorden zijn, wil ik er niet teveel woorden aan vuil maken, maar deze mop over taxichauffeurs is veelzeggend:

  Een moeder zit met haar minderjarig kind in een taxi en komen door een wegomlegging per ongeluk in een hoerenbuurt terecht. Het kind kijkt verbaasd om zich heen en vraagt: “Ma, wat doen al die vrouwen daar achter die ramen met het rode licht?”

  Moeder: “Dat zijn vrouwen van zeemannen, die wachten tot hun mannen weer thuiskomen.”

  De taxichauffeur reageert enigszins gepikeerd en denigrerend: “Ach, mevrouwtje toch, waarom zegt u niet gewoon dat het hoeren zijn!”

  Nieuwsgierig vraagt het kind aan zijn moeder, wat ‘hoeren’ zijn, waarop zijn moeder antwoordt dat het vrouwen zijn, die zich laten betalen voor sex.

  Met gefronste wenkbrauwen, zegt het kind verbaasd: “Oh!” en vraagt niet lang daarna aan zijn moeder: “Ma, kunnen hoeren dan ook kinderen krijgen?”

  Waarna de moeder zijn vraag beantwoordt met: “Ja, schat, waar dacht je dat taxichauffeurs vandaan kwamen?”
  gemodereerd

 7. Het spookt op kanangalaan lijkt het wel ik hoop niet vaak in nieuws deze laan. Viese taxi chauffer zijn geslachtsdeel met peperpoeder insmeren dat gaat pas branden!
  gemodereerd

 8. Nooit meer een taxi vergunning aan deze idioot geven. Van mij mogen ze hem een aantal jaren opsluiten.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.