dinsdag, april 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBende van maar liefst 17 man betrokken bij ontvoering en beroving; één...

Bende van maar liefst 17 man betrokken bij ontvoering en beroving; één neergeschoten

-

Does Travel - naar Suriname

De gijzeling en roofoverval die afgelopen donderdag plaatsvond aan het Garnizoenspad in Suriname is gepleegd door een bende bestaande uit maar liefst 17 personen. Dat blijkt uit beelden van een bewakingscamera die hier op Instagram te zien zijn of onderaan de pagina.

Op de beelden is te zien dat er een busje is gestopt. Uit dat busje komen er gemaskerde mannen aangerend, waarvan sommigen gewapende zijn. In totaal gaat het om 17 mannen. Ook het gegijzeld slachtoffer is te zien op de beelden.

Uit betrouwbare informatie blijkt dat de daders van plan waren een kluis van het gegijzelde slachtoffer weg te nemen, maar ze werden gestoord tijdens hun daad. Alerte security guards hoorden schoten afgaan waarna ze de Surinaamse politie in kennis stelden, die meteen actie ondernam.

Toen de sterke arm op de plaats van delict aankwamen vond er een schotenwisseling plaats tussen de politie en de rovers. Een verdachte, de 34-jarige Leandro G. (foto), werd later in de bosschage aangetroffen met een schotwond in zijn been. Hij blijkt een bekende van de politie te zijn.
 
G. is momenteel onder politiebewaking opgenomen in het Academisch Ziekenhuis.

De politie van Kwatta heeft de zaak overgedragen aan Kapitale Delicten voor verder onderzoek. Aan de opsporing en aanhouding van de voortvluchtige verdachten wordt gewerkt.

@waterkant.net Bizar! De roofoverval die afgelopen donderdag plaatsvond aan het Garnizoenspad in Suriname is gepleegd door een bende bestaande uit maar liefst 17 personen. Dat blijkt uit beelden van een bewakingscamera die hier te zien zijn. Lees meer op waterkant.net #Suriname ♬ Danger – SoundAudio

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. Verschrikkelijk hier in het land. doodstraf invoeren. En rovers direct neerknallen. Het is niet normaal meer in dit land. Zet desnoods het leger in om deze kakkerlakken af te maken


    Maak melding
  2. Er zijn veel manieren om Suriname veilig te maken voor iedereen, maar daarbij is hulp nodig van burgers.
    Ze moeten commandotroepen opstellen om regelmatig huiszoekingen uit te voeren op wapenbezit en gestolen goederen bij verdachte personen en overeenkomstig daarvan hoge straffen opleggen. Hierbij is vooral hulp nodig van de burgers die dan met de politie anoniem kunnen bellen over eventueel wapenbezit en gestolen goederen bij verdachte personen of mensen die deze spullen te koop aanbieden.


    Maak melding
  3. Het word erger en erger. Amoksie verantwoordelijk voor de veiligheid in het land doet geen ene moer om de criminaliteit terug te dringen. De ratten hebben vrij spel. Had in eerste instantie nooit gedacht dat een land waar een harde ex politie minister, president is geworden zo een roversnest zou worden.


    Maak melding
  4. Deze ratten hadden zich reeds voorbereid om bij mogelijke idioterie van paars ivm de veroordeling van moordenaar te roven en te plunderen. Allemaal oppakken en fors straffen, de gehele bende. Alle telefoons en andere bewijsstukken onderzoeken om er achter te komen wie de initiators zijn. Dit is misschien slechts de helft of minder van de bende.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES