donderdag, mei 2, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOud-vp Ashwin Adhin integraal vrijgesproken

Oud-vp Ashwin Adhin integraal vrijgesproken

-

Does Travel - naar Suriname

Oud-vicepresident Ashwin Adhin is vandaag in Suriname vrijgesproken in de lopende rechtszaak tegen hem. Adhin werd in 2020 onder andere valsheid in geschrifte en vernieling van staatsmiddelen ten laste gelegd.

Advocaat Irvin Kanhai zegt aan de redactie van Waterkant.Net dat het Hof geen van de verwijten bewezen heeft geacht.

Het Surinaamse Openbaar Ministerie had volgens Kanhai een straf van 12 maanden onvoorwaardelijk geëist. Alle drie rechters kwamen tot conclusie dat er geen bewijs is aangetroffen en spraken Adhin integraal vrij.

“Mijn hartgrondige dank aan mijn familie, vrienden, partij en U allen die ondersteuning geboden hebben in welke vorm dan ook. Mijn erkentelijkheid gaat uit naar de rechters die recht gesproken hebben, daar het vertrouwen die ik had in het rechtssysteem, door deze uitspraak gewaarborgd is gebleven.

Aan het openbaar ministerie doe ik nogmaals een beroep voor een kritische introspectie, en het bewaken dat de rechtszekerheid van alle burgers beschermd blijft”, aldus Adhin die ook zijn advocaten Chandra Algoe en Kanhai bedankte.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

26 REACTIES
  1. Het zou inderdaad oneerlijk zijn om hem op te sluiten terwijl de grootste moordenaars, criminelen, rovers en drugsdealers nog onschendbaar vrij rondlopen.


    Maak melding
  2. We hebben naast onze Nationale Assemblee nog een paar poppenkasten in Suriname, die allemaal van Suriname de grootste ‘spot poptji’ op aarde maken.


    gemodereerd
  3. Ram, je bent echt achterlijk. Een uitspraak van de rechter moet je eerbied voor hebben. Oppassen dat je de uitspraak van de rechterlijke macht niet te grabbel gooit.


    Maak melding
  4. @ Pimpie
    Lees goed wat @ Ram schreef, jij bent in deze verkeerd bezig!

    Sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  5. Masra Adhin.
    Dat je vrijgesproken bent, wil nog niet zeggen dat je onschuldig bent.
    Libin gi gado..!!
    Gado né sribi.
    KanHaai srefi o kisi in strafu, karma Né sribi ooktu.


    Maak melding
  6. Hier op
    aarde kun je alles wat krom is recht breiden.
    If karma ati brong yu faya.
    Dit geldt voor ons allen. Wees eerlijk en oprecht derest komt je tegemoet


    Maak melding
  7. In de kwestie van de heer Adhin was aantoonbaar duidelijk dat het O.M. in opdracht van de rancuneuze Santokhi handelde. Adhin moet daarom een miljoenen claim neerleggen bij het Openbaar Ministerie. Het O.M. moet ervan doordrongen worden dat zij niet ongestraft in opdracht van politieke vrienden actie ondernemen. Een dikke schadevergoeding zal hen ervan weerhouden om weer in de fout te gaan.


    Maak melding
  8. Het OM van Suriname is zeer maar dan ook zeer zwak en presteert benedenmaats !
    Dit is ook te zien bij andere rechtspraken waar verkrachters, pedofielen en rovers vrij worden gesproken.
    Het OM maakt structureel vormfouten waardoor sluwe goed oplettende strafpleiters weten te profiteren.

    Dat het OM zwak en corrupt is is ook te zien doordat geheime informatie doorgelekt wordt zodat daders kunnen ontsnappen.

    Onder ABOP zal Suriname nooit veiliger worden !

    Het OM is kwalitatief uitermate telleurstellend.
    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  9. Ai@para express helemaal mee eens 👍🏼.
    OM is een paarse bolwerk.
    Hoogstwaarschijnlijk is binnen kort ddbri ook vrij man.op vormverzuim.
    Is een één tweetje tussen OM en kan🦈.


    Maak melding
  10. Die 2 mofogong uit Nederland prijst nu het OM om de zg trias politica. Maar in vorige commentaren is het OM politiek gelieerd, bla,bla, bla.
    De zaak tegen de vorige vp gaat verder. Vergeet niet de zg voordelen voor zijn familie met allerlei nepconstructies. Dus paarse nederlander, kraai niet te vroeg de victorie. Moet je niet terug naar Nederland om daar jouw idiote lijders te gaan kiezen?
    De volgende, die vanwege zg niet bewezen feiten, wordt vrijgesproken, is jouw duivelshoofdman. Maar pas op. Her name is karma.


    Maak melding
  11. Als ik bouters was zou ik me nu pas ECHTzorgen maken.
    Het is zo duidelijk dat er een deal is gesloten
    slim van Adhin


    gemodereerd
  12. Iedereen weet de rechtstaat in Suriname is nep. Ook de OM laat bewijzen verdwijnen om de marrons vrij te laten.Wat adhin betreft,hij heeft veel smeergeld moeten betalen aan de rechters.
    Amoksie is de grootste slechterik.


    Maak melding
  13. Zo zie je maar hoe het OM in Suriname verziekt is door politieke invloed. Een heel eenvoudige zaak heeft drie jaar geduurd. Dit is meer het pesten van je politieke tegenstander. Het OM moet de echte boeven, criminelen en de grondrovers gaan vervolgen. Maar dat durven ze niet, niet genoeg ballen.


    gemodereerd
  14. Wie heeft nog vertrouwen in de rechtspraak in banenrepubliek Suriname? Immers, er loopt al zeker 40 jaar een massa moordenaar vrij rond, hij kon zelfs president worden en een ex bankrover werd zelfs vice- president. Dat kan allemaal in Suriname, het land van boeven, moordenaars en oplichters!


    Maak melding
  15. Het O.M. is vervallen tot een bastion van de VHP. Veel van de vermeende vormfouten hadden tot doel om sponsoren van de VHP in bescherming te nemen.De Nederlandse inlichtingendiensten hebben dit ook gerapporteerd aan hun hogere instanties. Daarom vertrouwd de Nederlandse regering Santokhi ook niet meer. Zij steunen eerder met veel geld de regering van Zelinski in Oekraine dan de regering Santokhi.

    Het is toch ongehoord dat binnen enkele maanden zeer grote drugs-jongens de dans weten te ontspringen dankzij vorfouten gemaakt door het O.M. Suriname is dankzij Santokhi vervallen tot een failed state.


    Maak melding
  16. De grootste drugscrimineel is jouw paarse duivelshoofdman. Ga Nederlands leren schrijven. Vol spelfouten, blabla sjori en nogmaals , ga je eigen Nederlandse idiote lijders kiezen over een paar weken kiezen.


    Maak melding
  17. Niemand moet me komen vertellen dat Vrouwe Justitia in Suriname blind is. Als zware drugscriminelen vrijuit kunnen gaan omdat iemand bij het opmaken van een.procesverbaal, bij het typen van de datum, een ‘foutje’ gemaakt heeft (i.p.v.het jaar 2023 typte men 2022) en alleen daarom en om niets anders werden die zware criminelen integraal vrijgesproken. Waarschijnlijk stond er ergens op het procesverbaal van onze ex-VP een uitroepteken i.p.v. een punt. En wallah, aloe Babah werd daarom integraal vrijgedproken.


    gemodereerd
  18. Ik heb het al eerder geschreven, ik verdenk Adhin ervan dat hij dubbelspel speelt. San heeft hem door en zei daarom laatst dat bouterse hem eigenlijk wilde vervangen door San Tokhi
    Alleen bouterse wil weer geweldig spelen en wilde dat Santoki het vroeg en daarna zou hij ja zeggen.
    Mooi niet, haha je weet toch hihihih🐴🐴🐴🐴🐴


    Maak melding
  19. Dus de rechtspraak in Suriname is oneerlijk???????????
    ma hoe bruin wil je ze hebben
    adhin wordt toch vrijgesproken . Zijn ze dan toch eerlijk?
    Ma waarom vlucht hoefdraad dan.
    Deze schurk wist dat hij kansloos was. Vuile dief


    Maak melding
  20. “Aan het openbaar ministerie doe ik nogmaals een beroep voor een kritische introspectie, en het bewaken dat de rechtszekerheid van alle burgers beschermd blijft”, aldus Adhin…”
    ===================================

    Duidt op een vrijbrief om in het vervolg weer op rooftocht uit te gaan.


    Maak melding
  21. Drie rechters nog erbij.
    Zijn zo zo achterlijk dat ze drie jaar nodig hebben om tot deze onbegrijpelijke conclusie te komen?

    Het is mij absoluut niet duidelijk waarom deze crimineel is vrijgesproken?
    Het OM heeft 12 maanden voorwaardelijk geëist. Hoe zit het met een hoger beroep.
    Deze gast was een bestuurder van suri, dus wel degelijk impact op de samenleving.
    Is het normaal dat een bestuurder zich zo schandelijk misdraagt?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES