VIDEO: Warm onthaal voor vrijgelaten ex-vp Ashwin Adhin in Ocer

37

De vandaag vrijgelaten ex-vp Ashwin Adhin kreeg zojuist een warm onthaal in NDP partijcentrum Ocer. Adhin verliet het politiebureau te Richelieu rond 19.00u en ging rechtstreeks naar Ocer. Daar werd hij welkom geheten door onder andere NDP topper Ramon Abrahams.

Adhin heeft ruim een week vastgezeten. Volgens de rechter-commissaris (rc) zijn er voldoende feiten en omstandigheden die een redelijk vermoeden van schuld opleveren tegen verdachte, voor de in het bevel tot inverzekeringstelling genoemde strafbare feiten.

Maar de rc geeft ook aan dat de verdachte eerst ingevolge de Wet In Staat van Beschuldigingstelling Politieke Ambtsdragers in staat van beschuldiging diende worden gesteld.

De ex-vp werd op 16 november door de politie opgehaald. Vandaag werd besloten dat hij vrij gelaten moest worden. Hij werd door een enthousiaste groep NDP’ers ontvangen toen hij bij het partijgebouw kwam.

Dit zei Rabin Parmessar over zijn vrijlating:

37 REACTIES

 1. “Volgens de rechter-commissaris (rc) zijn er voldoende feiten en omstandigheden die een redelijk vermoeden van schuld opleveren tegen verdachte, voor de in het bevel tot inverzekeringstelling genoemde strafbare feiten.”

  Maar……


  Maak melding

 2. Pakiratigri, ik weet niet als Adhin een held is, hij heeft tog toegegeven dat er staatsstukken zijn vernietigd, de hem ten laste gelegde feiten heeft hij niet ontkent volgens het onderzoek van de PG, dat hij op vrij voeten komt door een vorm fout is nog geen vrijspraak. Dus niet te vroeg juichen, het is de goden verzoeken.


  Maak melding

 3. Pakiratigri

  Hoeveel mensen waren er. Alleen de opvreters en hun hulpjes.

  Adhin is door de mand gevallen en er gaan er meer door de mand vallen.

  rustig aan ook het langste touw heeft een eind.


  Maak melding

 4. =Een ieder die Adin als een held ziet, kan ik nu al zeggen dat zij NOOIT gelukkig zijn en alleen sterven. Ook hun gezin kunnen zij ook niet onder controle houden.

  Wat een slecht voorbeeld voor de jongeren.

  OPVOEDING OF HEBZUCHT VOOR GELD.


  Maak melding

 5. Ashwin je wordt bij deze misbruikt door NDP, als je dom ben trap je erin. Je bent niet meer geloofwaardig en iedereen weet dat Abraham een van de grootste fraudeur/drugsdealer is van Suriname.


  Maak melding

 6. Ik hoor uit welingelichte bronnen dat hij ivm de Srefidensi festiviteiten is vrijgelaten om rust in het land uit te stralen naar de gasten en de buitenwereld toe. Zo the zijn aan zijn atitide in het rattennest wilde hij Abrahams ook temperen in zijn uitspraken want in go faja ete wies a loesoe
  Ze zijn daar opgeroepen om paraat te staan baka srefiidensi want a kondere naf deng ze moeten Abrahams inmetselen met wat kunstbloemen e linten touw om zich nuttig bezig te houden met de productie van grafstukken voor zijn clubleden
  Ik zit nog ff veilig in Nederland terwijl ik de Container vul vandaag gingen er 3 industriele gill bakplaten in. Na repatriering wil ik de Surinaamse streetfood keuken opzetten alles vers klaargemaakt van Surinaamse ingredienten en ik heb een lading friet aardappelen en een lading uien die mijn boer nu niet aan de straatstenen kwijtraakt die komen per container Ik heb ook al 24 flessen frituur olie en 25 flessen zonnebloemolie van 5L een koelkast en vrieskist 2121!


  Maak melding

 7. Krijgt de geestelijk gestoorde junki, die de zonnepanelen op Stoelmanseiland vernietigde, straks ook een warme, heldenontvangst te OCER? Zo niet, dan is dat het zoveelste bewijs dat Surinamers en met name NDPers bij het beoordelen van misdadigers werken met names and faces.


  Maak melding

 8. die paarse linkers hebben hem met open armen ontvangen , omdat de pers erbij was , vanavond krijgt hij zijn laatste avondmaal ( een overgebleven voedselpakket ) en morgen hangt hij , en vinden hem ergens langs de weg als vuil neer gegooid


  Maak melding

 9. de staat is er om wetten te maken.
  de rechterlijke macht is er om de wetten uit te voeren.
  de staat is er niet om te beslissen wat de rechterlijke macht moet doen.

  die hele wet is een wassen neus om criminele ambtsdragers te beschermen
  chan zou er goed aan doen die wet zo spoedig mogelijk naar de prullenbak te verhuizen.

  zolang dat niet gebeurd…kunnen ambtsdragers alles doen wat ze maar willen, aangezien de staat dan wel gaat beslissen of je aangeklaagd mag worden of niet.

  suriname… failed state…. now and forever…
  zelfs naar het verleden kijken leert ze niets.
  suriname een mooi land…. alleen jammer dat er surinamers wonen.


  Maak melding

 10. Identiteit/ mentaliteit

  Beste Lezers

  Om Maar Ns Gelijk Met De Deur In Huis Te Vallen

  Als U Zich Af Vraagt Bestaat De Surinaamse Identiteit ?? En Hoe Die Eruit Ziet. DAN Verwijs Ik U Naar Waterkant Site

  De Surinaams Identiteit Is Het Surinaams Mentaliteit

  Sdong Mikie Barie Tak Wang Lo Rotsooi.

  De Rector Magnificus Te Samen Met De Rechtfilosofen En De Professoren Onder 1 Dak.

  Geniet Ervan


  Maak melding

 11. Ik Had Het Al Eerder Gezegd

  De Ex VP Al Te Lang Vast Houden Speel Je De NDP Alleen Maar In De Kaart

  Wie IS Nu De Lachende 3de. De Ex Vp
  Wie Moet Voor De Schaade OP Draaien (1.2 miljoen srd)

  Het Arme Surinaams Volk.

  Als Deze Ex VP Onderdruk Werd Gezet Dat Hij Moets Betalen
  Zouden Ze Nu Niet Zo Luid Piepen

  Maar Goed.. Het Recht Systeem Van Ons land Werkt
  Daar Ben Ik Hartstikke Blij Om


  Maak melding

 12. Afschaffen die idiote wet. Want politici staan niet boven de wet. Integendeel moeten ze harder worden aangepakt vanwege de uitzonderingspositie. De kruimeldief wordt direct opgesloten, hoe klein het misdrijf ook is.
  Deze slag heb je gewonnen aloemang, maar niet de oorlog paarse abangie. Paspoort afpakken zodat hij niet boefdraad 2 wordt, the fugitive.


  Maak melding

 13. Een paar dingen vallen op:
  Een deel van de mensen heeft geen mond/neuskap op en staan heel dicht bij elkaar.
  De mensen die daar opgetrommeld zijn behoren tot de groep mensen die niet hebben doorgeleerd en worden opgehitst door de NDP.
  De NDP zegt dezelfde dingen die ze vanaf 1980 verkondigen, bijvoorbeeld dat Nederland weer bezig is om Suriname te koloniseren.
  Het wordt tijd dat het ministerie van onderwijs met een voorlichtingscampagne start om het volk te informeren dat Bouterse in 1980 met steun van de Hollander Valk de wettig gekozen regering Arron heeft verdreven. Dat Suriname vanaf 1980 gedegradeerd is tot een drugsstaat en dat tussen 2010 en 2020 het land in onderpand is gegeven aan China. Een deel van de bevolking is onvoldoende op de hoogte welke schade de NDP Suriname heeft berokkend.


  Maak melding

 14. De PG had op 16 nov.te veel johny black op, want hoe kun je vergeten om iemand eerst in staat van beschuldiging te stellen voordat je hem oppakt? Dit is niet alleen ernstig, maar ook een behoorlijke uitglijder van het rechtssysteem. Dat hij op vrije voeten is gesteld is slechts uitstel van executie, want hij zal gestraft worden voor de zaken die hem ten laste zijn gelegd.
  Er zijn bovendien genoeg bewijzen. In afwachting van het proces, zouden ze hem zijn paspoort af moeten nemen, want de benen nemen kan dan niet. De kans is groot dat hij straks boefdraad gezelschap gaat houden.
  Ndp-lovers, het spreekwoord zegt, wie het laatst lacht, lacht het best!


  Maak melding

 15. Deze hoopje poep is als held ontvangen mr hij is getekend vr d rest vn zijn leven.alle naam n faam die hij hft opgebouwd of verdient door d jaren heen is nu niks meer waard.
  Deze klootz moet zich nu schamen om in ht openbaar te verschijben of in n menigte.
  Adhin joe ka fowru joe klari k’ba


  Maak melding

 16. Er is paniek binnen de NDP. Rabin Parmessar deelde mee dat hij harde informatie heeft dat drie Assembleeleden van de partij op de ‘hitlijst’ staan. Ik heb de neiging dit te geloven. De NDP ligt onder een vergrootglas. Assembleeleden staan niet boven de wet. De PG moet haar werk kunnen doen. Daarvoor moet een wetswijziging doorgevoerd worden. Geef de PG meer ruimte !!


  Maak melding

 17. Ongelooflijk dat er labiele personen zijn die het voor deze fascisten Adhin opnemen. Deze msn is mede verantwoordelijk voor de financiële wankele positie waarin Suriname verkeert. Dese man heeft samen met de andere fascisten iets gepresteerd wat Nederland in 400 jaar koloniale overheersing niet lukte. Het land bankroet maken !


  Maak melding

 18. De basis van de regering Santokhi – Brunswijk is wankel. Velen zijn teleurgesteld in de handelingen van de nieuwe regering. De welvaart van de bevolking gaat achteruit. Het is maar een kwestie van tijd dat de bevolking de straat gaat opzoeken. De VHP ziet m.n. in de NDP het grote gevaar. De VHP wil in samenwerking met de P.G. de NDP een ‘ hak ‘. zetten. Maar de NDP is strijdvaardig. De ex VP die van de ene op de andere dag een politieke gevangene werd is nu nog strijdvaardiger geworden.


  Maak melding

 19. Opper Surinamer

  Als Men Wil Weten Wat Er Nu In Het Brein Van De EX VP Zich Afspeelt

  Ex Vp: Mi Gi Opdracht Fu Vernietig Ding Sani Da Sang
  Whatz Up Niemand Kan Me Geen Ene Reet Doen

  Als Je Vp Van Een Land Wil Zijn Moet Je Een Beetje Straat Mentaliteit Hebben
  Je Moet Het Straat Cultuur Onder De Knie Hebben En Dat Heeft Ronny Brunswijk Helemaal
  Vandaar Dat Hij Zo Een Uitspraak Had Gedaan

  De Ex Vp Moet Betalen.. De Ex Vp Kan Makkelijk In Zijn Nachtkasje Gaan
  Hij Heeft Genoeg Gestolen

  Alle Geluiden Die De Zogenaamde Waterkant Profesoren Lopen Zeiken En Te Kankeren Zijn Lasting… Wij Surinamers Moeten Anders Gaan Leren denken


  Maak melding

 20. Dit is dus typisch de NDP-cultuur: Een crimineel wordt als held binnen gehaald. Kijk maar naar de lof die de voorzitter krijgt met zijn meervoudige veroordeling voor moord. En nu de ondervoorzitter. Dit lijkt op de criminele cultuur is veel landen: Pleeg een misdrijf die tot de verbeelding spreekt, dan word je toegelaten tot de innercircle. Een soort examen voor toelating. En dan word je een held voor de partij. Walgelijk en schaamteloos!


  Maak melding

 21. Volgens google is een PG(procureur generaal) een bepaalde functie in het
  OM(openbaar ministerie). De landelijke leiding van het OM berust bij het
  college van PROCUREURS GENERAAL.
  Het COLLEGE bepaalt het landelijke opsporing en vervolgingsbeleid van
  het OM en bestaat uit 3 tot 5 personen en dus (NIET UIT ËËN PERSOON)


  Maak melding

 22. Wat voor mens ben je.Staatseigendommen vernielt en gestolen en de hele groep gaat feest vieren.
  Binnenkort wordt je weer opgeroepen,lever eerst je paspoort in ,anders ben je ook onvindbaar net als boefdraad.Regering de crimineel artikel 140 uit de grondwet vandaag nog verwijderen.


  Maak melding

 23. Wanneer worden Vijendra R. en Amin D. vrijgelaten door de rc. De verzoeken v hun advocaten liggen er. Of bestaan deze mensen niet voor de rc?

  Welke suri gaat naar Richelieu om ze te steunen.


  Maak melding

 24. Mensen weet niet als jullie het begrijpen. Adhin is nu vrijgelaten omdat het OM een proces fout heeft gemaakt. Het OM moet om Adhin te willen vervolgen een andere weg volgen bij de strafvordering. Hij moet het parlement vragen om Adhin te mogen vervolgen. En dat gaat nog gebeuren. Adhin weet hoe laat het is. En een kat in het nauw maakt rare sprongen. Hij zal zijn straf niet ontlopen. Het OM wil dat hij zich ter terechtzitting gaat verantwoorden voor zijn criminele daden. Niets en niks meer.
  Niks gebeurt. In de 9 dagen dat hij is opgebracht heeft het OM belangrijke strafvorderlijke informatie vergaard. Dus hij is nu effe buiten. Mag zich straks weer melden als hij niet gaat vluchten.


  Maak melding

 25. @RobG

  Een land in 3 tot 4 maanden uit de diepe put halen gaat niet. Er is nu veel meer openheid dan er was. Er zijn top prestaties geleverd en er is ondertussen overzicht. Er wordt over de hele wereld op top niveau overlegd over de schulden.
  Ondertussen begrijpt het volk hoe ernstig het falen van Boefdraad was.

  Ondertussen zijn de kosten gereduceerd en de inkomsten verhoogd en komt er een balans.

  Het is al zover dat zelfs veel van de spook ambtenaren van Bouterse Adhin hun arbeidsovereenkomsten gehonoreerd gaan krijgen en eerlijk behandeld gaan worden tenzij…

  Adhin weet dat hij binnenkort zijn dossier in de DNA zal zien liggen.

  1>> VP geeft opdracht ui te zoeken hoe apparatuur afgeschreven kan worden.
  2>> VP ondertekend een notitie waar in apparatuur die 1,5 jaar geleden gekocht is afgeschreven worden.
  3>> VP laat de spullen ophalen en overal verstoppen.
  4>> medeplichtigen worden bang en brengen de spullen naar de VP.
  5>> VP wordt bang en laat de spullen terug brengen en om te faken dat het afgeschreven troep is het vernielen oid.
  6>> OM onderzoekt en haalt de vier medeplichtingen op en krijgt verklaringen. Verklaringen worden in lijn gezet en Adhin wordt verdachte van …
  7>> VP werkt niet mee en wordt opgehaald. De Boefdraad ervaring is vers.
  8>> VP legt strijdige en niet consistente verklaringen af en wordt verdachte.
  9>> Hierna procedureel gedoe over wel of geen politiek ambtsdrager.
  Beste RobG de RC stelde genoeg bewijs om verdachte te zijn. Ofwel de in staat van beschuldiging stelling in de DNA komt er en dan weet heel Suriname dat Adhin leidt aan kleptomanie en denkt als uitgaande VP nog zich alles te kunnen permiteren.

  Het wordt een fantastische Show in de DNA als de instaat van beschuldigingstelling behandeld gaat worden. Vanaf dat moment ligt zijn dossier op straat en zal ieder zinnig mens weten dat Adhin een kleptomaan is. Iets wat een politieke ambtsdrager veel zwaarder aan gerekend zal worden. Na veroordeling geen functies meer. Jammer van zo’n begaafde man.


  Maak melding

 26. die ex vp adhin , wordt nog beschermd ook door die paarse rat hier hé robg , stinkdier uit het sprookjesbos , , wacht maar af al die paarse baasjes van jou worden straks een voor een opgepakt en opgesloten , dan hebben we het nog niet over je hoofd baas bouta , die is maandag 30 november al aan de beurt , maar die stront rat robg zal nog een goed woord hebben voor die meervoudige moordenaar bouta , maar het is niet alleen die debiele robg , maar al zijn paarse holmaatjes hier op WTK


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.