Opnieuw coronadode in Suriname genoteerd

3

Aan de vooravond van Srefidensi is dinsdag opnieuw een coronadode genoteerd. Het totaal aantal personen dat in Suriname is overleden aan het gevreesde coronavirus is hiermee gestegen naar 117. Dat blijkt dinsdagavond na een update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

De afgelopen 24 uur zijn er 3 nieuwe gevallen bijgekomen na 78 keer testen. Ook zijn er 4 personen genezen. Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt hierdoor 18. Het aantal personen in quarantaine is de afgelopen dagen gestegen naar 963.

Viroloog John Codrington zegt tegenover De West, dat gezien er nu sprake is van een dalende trend, dit niet betekent dat we niet meer alert hoeven te zijn. We moeten nu vrezen en op onze hoede zijn voor importgevallen indien mensen uit hoogrisicogebieden (zoals Nederland) komen, aldus de viroloog tegen de krant.


3 REACTIES

 1. Tjongejonge, Nederland doet er bij wijze van spreken een moord voor om dit aantal te halen. Dan mag de verdoemde (gedeeltelijke) lockdown verbannen worden.


  Maak melding

 2. De familieleden die op bezoek gaan naar familie in Suriname worden dubbel gescreend op Schiphol.
  Ze zijn virus vrij.Als ze toch besmet raken in Suriname dan worden ze door de Surinamers besmet.De brazilianen,chinezen,cubanen,de rest uit zuid-amerika brengen de virus naar Suriname.


  Maak melding

 3. Minister Blok brengt een bezoekje aan het St. Vincentius ziekenhuis. Nederland doet een schenking van €6 miljoen aan medische hulpmiddelen.

  Tuurlijk wordt dit niet vermeld door de revo kranten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.