vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieEx-vicepresident Ashwin Adhin opgehaald door politie

Ex-vicepresident Ashwin Adhin opgehaald door politie

-

Does Travel - naar Suriname

NDP-parlementariër tevens ex-vicepresident van Suriname Ashwin Adhin is vandaag thuis opgehaald door de politie. De aanhouding heeft te maken met vernielingen die zijn aangebracht op het kabinet van de vicepresident tijdens zijn bewind.

President Chandrikapersad Santokhi heeft zojuist in De Nationale Assemblee van Suriname meegedeeld dat Adhin op basis van zijn verhoor en andere verklaringen in het belang van het onderzoek in verzekering is gesteld.

“Hij is officieel gehoord. Op basis van zijn verhoor en andere verklaringen is hij in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld” zei het staatshoofd.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

42 REACTIES
 1. Bouterse offert hem op voor zijn eigen hachie of voor die van zijn schoonzoon.
  laten ze die koelie nemen denkt hij in plaats van een van ons


  gemodereerd
 2. Waarom werd hij opgehaald door de politie, heeft hij tijdens zijn regeertermijn geregeerd op Zodanige Wijze?
  Waarom de vice president wel en de smerige president niet?


  Maak melding
 3. Dat staat in het artikel; hij is niet verschenen. Dit is iets anders dan die rooie die niet op de rechtbank verschijnt.

  Hij is trouwens voor een kleinigheid opgeroepen. NOG NIET voor zijn diefstal


  Maak melding
 4. Mijn Gevoel Van Dat Het Nooit Meer Goed Komt Met Ons Land, Begint Toe Te Nemen.

  Beste lezers

  Heel NDP Moet De Politie Ophalen.

  Somohardjo Van Binnenlandse Zaken Is Ook In Opspraak Geraakt. Hij Is Met Frauduleuze Handelingen Bezig Op Zijn Ministerie . Ik Vindt Het Vreselijk Dat Geen Enkel Media Aandacht Aan Deze Affaire Geeft.


  Maak melding
 5. Vreemd dat slechts een fascist opgehaald is en wel voor iets anders dan het confisqueren van €100 miljoen of meer aan spaartegoeden. Want dhr Adhin is een superbelegger a la Buffet Warren alleen was Adhin vergeten om in knoflook te investeren. Hij vond de investeringen in uien en aardappelen wel geslaagd. Misschien kan Adhin nu de waarheid vertellen !


  Maak melding
 6. Goede zaak. Graag Abrahams ook van bed lichten. Onder kabinet Bouterse I heeft deze man ook het nodige verduisterd cq opdrachten gegund aan familie en vrienden.


  Maak melding
 7. Geen srefidensi dus voor aloebaba hopelijk heeft hij zijn vasseline mee want ze gaan daar met hem doen wat hij met Suriname en het Surinaamse volk gedaan heeft. Pluk hem kaal en verbrand zijn boekje


  Maak melding
 8. Niemand kan aan bouterse komen, enige die dat gedurfd zou hebben,is tigri barba.
  Bij de besprekingen met bouterse en die dikkop van abop, is dat zo besproken dat tigri barba geen minister mocht worden van justitie. Abop en ndp wachten het juiste moment af om santhoki af te zetten. In elk geval voor 2025, dan wordt die dikkop van abop pres en dan mag die oude Pa’e van pl vp worden.


  Maak melding
 9. @roepia
  Laat deze gedachte maar een illusie wezen.Als dit werkelijkheid zou worden trekt niet alleen Nl maar de hele internationale gemeenschap zijn handen af van Suriname.en dan kunnen ze echt creperen.


  Maak melding
 10. Ik hoop dat de PG geen fouten (heeft)(ge)maakt om hem gelijk te laten ophalen als verdachte. Immers de grondwet geeft aan dat politieke ambstdragers voor het plegen van van ambstmisdrijven, ook indien zij die functie niet meer bekleden, vervolgd worden door het Hof van Justitie na eerst in staat van beschuldiging te zijn gesteld door DNA. Ik neem aan dat de PG de gepleegde strafbare feiten niet kwalificeert als te zijn ambstmisdrijven. Indien die gepleegde stradbare feiten wel gekwalificeerd kan worden als ambstmisdrijven, dan heeft de PG de plank totaal misgeslagen. Time will tell


  Maak melding
 11. Onlangs Had De PG Bekend Gemaak Dat Interpol Ook Op Zoek Is Naar Hoefdraad. IK Geloof Er Geen Reet Van.

  Hoefdraad Is Te Samen Met Zijn Persoonlijk Veiligheids Man Op De Vlucht En Die Veiligheids Man Krijgt Als Ieder Overheids Ambtenaar NOG Steeds Elk Zijn Maandelijks Salaris.

  It Gaat Mij Niet Verbazen Als Er Binnenkort Bekend Wordt Gemaakt DAT Hoefdraad Nog Steeds Zijn Maandelijks Salaris Van 10.000 Us Ontvangt.

  In Wat Voor Land Leven Wij. Nergens Terwereld Gaat Men Een Surinamer Serieus Nemen.


  Maak melding
 12. Een crimineel is opgepakt. Op zijn instigatie denk ik, heeft er vernieling en verduistering plaats gevonden op het kabinet van de VP en de president. Deze smerige hond, die heeft geholpen en gefaciliteerd dat Suriname naar de filistijnen heeft geholpen moet zijn straf niet ontlopen.
  En hoe zit het nog met de auto’s die deze crimineel, lid van de criminele organisatie die de NDP mag heten voor een prikkie heeft gekocht. Ik hoop dat er nog strafrechtelijk onderzoek naar deze malafide praktijken wordt gedaan.
  Laat het STRAFRECHT HAAR WERK DOEN. DIT WAT WIJ IN DEMOCRATISCHE SAMENLEVINGEN HEBBEN AFGESPROKEN. HOOP DAT DE PRESIDENT GAUW ALLE VITALE EN RELEVANTE INSTITUTIES GAAT FACILITEREN EN OPTUIGEN OM ONZE DEMOCRATISCHE RECHTSTAAT WAT SURINAME ZOU MOETEN ZIJN, DAT DIE GESCHRAAGD EN GEWAARBORGD WORDT.


  Maak melding
 13. Ik hoop niet dat ze hem in de achterbak hebben gegooid zoals laatst bij de arrestatie van enkele criminelen het geval was. Dit is buiten proportioneel en moet verboden worden door de Korpschef. Criminelen zijn ook mensen en dienen indien schuldig berecht te worden. We leven in een Rechtstaat en niet in een Machtstaat. THINK…..Je bent maar een keer Politie, maar twee keer Burger en ook de Politie maakt zich vaak schuldig aan diefstal en corruptie. Je bent niet BETER.


  Maak melding
 14. Als Een NDPer Voor Het Surinaams Vlag Staat En Het Surinaams Volks Lied Begint Te Spelen Vliegt Dat Vlag In Brand.

  Zelfde Gaat Santokie Ook Overkomen Samen Met De PG Als Ze Het Surinaams Volk Blijven Bedriegen.


  Maak melding
 15. hij was gedagvaard om in de zaak van de vernielingen op zijn kabinet een verklaring af te leggen. Op vrijdag was hij al niet verschenen en deze ochtend weer niet. Typerend voord e paarse machtsspelletjes.
  Maar het OM is een onafhankelijke macht en heeft hiermee aangetoond niet te buigen voor politieke machtswellustelingen en alle wettelijke middelen te gebruiken om de waarheid te achterhalen en recht te doen. Het was een noodzakelijk en professioneel optreden. Het geeft hoop dat de rechtstaat weer herstelt gaat worden.


  Maak melding
 16. @No broeja 16 november 2020 At 19:55

  Je maakt 2 denkfouten.
  1- Hij is opgeroepen als getuige en daarvoor is de DNA procedure niet nodig.
  2- Het gaat hier om vernieling en diefstal van goederen. Dus ook als hij daarvan verdacht wordt is die DNA procedure niet nodig. Het was immers geen politiek-ambtelijke daad maar simpele diefstal en vernieling die op dat kantoor is gepleegd en waarvoor hij de verantwoordelijkheid droeg.


  Maak melding
 17. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Ex-vicepresident Ashwin Adhin opgehaald door politie in Suriname.
  Was ook te zien in het NOS nieuws.

  Voorgaande reacties zijn in deze heel duidelijk.

  En wie is de volgende die echt opgehaald zal worden door het KPS?
  Want minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken in Nederland ging toen direct bellen met de toekomstige Nederlandse ambassadeur in Suriname, of Boefdraad en Baas Bouta ook aan de beurt zijn om aangehouden te worden.

  Maar wij blijven het nieuws in deze verder volgen.


  Maak melding
 18. Het wachten is dat de snotneuzen met iets heel anders aankomen zetten om te proberen de aandacht van deze zaak af te leiden
  Dus de ex vp is opgepakt, de ex-minister van financiën is gevlucht.
  Voorwaar iets om trots op te zijn. Dit gaat dus nooit meer van het net af.


  Maak melding
 19. Werd eens hoog tijd dat deze aloebaba werd opgepakt, deze paarse hond.
  Mede door hem is su helemaal naar de klote. Een stuk addergebroed is het, opsluiten en nooit meer loslaten.
  En graag de rest ook van de Nationale Dieven Partij. En heel graag die didibri!!!!!!
  Paarse ratten, het spel is uit


  Maak melding
 20. Dochter president in dienst getreden op kabinet
  16 Nov, 15:31
  foto
  Shanylla Santokhi

  Shanylla Santokhi (29) is officieel per 1 november in dienst getreden als hoofd Bureau Kwaliteit Management op het kabinet van de president. Media-coördinator Alven Roosveld om een reactie gevraagd, bevestigt tegenover Starnieuws dat de dochter van de president werkzaam is op het kabinet.

  Roosveld merkt op dat in het kader van transparantie nadere berichtgeving hierover zal volgen. Santokhi bezit de Nederlandse nationaliteit. Zij heeft onder andere een Master Business in ICT behaald in Leiden, Nederland.

  In deze functie moet Santokhi de verschillende geledingen van het kabinet van de president de kwaliteit, zoals kwalitatief goede werkdocumenten voor de uiteenlopende administratieve en ondersteunende aangelegenheden garanderen.

  De echtgenote van de president, Mellisa Seenachery-Santokhi, is nog steeds fungerend algemeen directeur op het kabinet. Shanylla Santhoki is verantwoording verschuldigd aan de algemeen directeur.

  Commentaar: het wordt erger, het houdt niet op, wanneer is zijn “boze” zoon aan de beurt.


  Maak melding
 21. Ik snap hier werkelijk niets meer van.
  De man wordt voor vernieling en verduistering van goederen op het kabinet van de VP tijdens zijn bewind opgehaald door de politie en op basis van zijn verhoor en andere verklaringen in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

  Pietluttiger kan het niet, als je bedenkt dat hij onder zijn bewind mede verantwoordelijk is voor de miljarden aan SRD, Dollars en Euro’s die zijn verdwenen van de staat en het volk van Suriname. De ellende en de schade die hij samen met de voormalige president van Suriname het land heeft veroorzaakt is ongekend.


  Maak melding
 22. pony , vuile rat , donderstraal op jij hoepel , , het liefst wat jij doet is mensen rondom de President in kwaad licht zetten , , kijk naar je zelf , en kijk in een spiegel , jij zal schrikken wat je ziet , en dan vertrek jij ook met de noorden zon , , gelukkig weer een paarse rat minder


  Maak melding
 23. Als dit het begin is van nog meer lijken uit de paarse stront beerput, dan is het maar zo. Er zullen nog meer volgen gedurende het onderzoek. Wat dacht aloemang? Dat hij onschendbaar was? Wie is de volgende? Ocer en leonsberg zijn in rep en roer.


  Maak melding
 24. WAT,
  Ben je nou gek geworden, mij voor vuile rat uit te maken. Geef mij jouw huisadres dan kan ik jouw wat “lekkers” komen brengen, sukkel.

  De benoeming van zijn dochter is geen fake nieuws, het is niet door mij verzonnen.
  De president is nog volop bezig met nepotisme, hij heeft lak aan al de verwijten, hij gaat maar door, vindt jij dit passend bij het gevoerde beleid. Ach, het is goed, zij werkt ook zonder salaris, zal men weer zeggen👎🏻Alles is prima als je maar geen “salaris” vraagt. Het volk wordt gewoon weer belazert, in de maling genomen.

  De president geeft zich zelf een slechte naam, daarvoor heeft hij mij niet nodig.

  WAT, als je gefrustreerd bent moet je niet bij mij zijn maar bij Santohki en co. Ik maak geen beleid.

  De Derde Republiek Suriname krijgt vorm.

  De derde Republiek Suriname

  Kabinet President

  Chan Santohki
  President
  ¥
  Mellisa Santohki
  Algemeen Directeur
  ¥
  Shanylla Santohki
  Hoofd Kwaliteits Management
  ¥
  Richano Santohki
  Hoofd Directoraat Nationale Veiligheid

  Noot: bovenstaand wordt nog aangevuld met functies en familie.


  Maak melding
 25. Dus @pony, de naam Bouterse is vervangen door Santokhi? Geen probleem daarmee, als ze het maar BETER doen voor het verarmd surinaams volk of niet?


  Maak melding
 26. @WAT, nepotisme is ook strafbaar, Bekrompen hersenlose loser. De hele klote regering moet opduvelen. Tijd voor schoon schip. Geen ene partij heeft schone vingers. VHP zit vol spinnenwebben.


  Maak melding
 27. Haco, lees goed, er staat de Derde Republiek Suriname. De Tweede was toen Bouta met zijn kliek aan de macht was. Waarom ben ik een duimzuiger, ken je het kabinet van de pres. dan niet, je kan het stuk toch ook lezen zonder mij te sneren of niet Haco.

  Latour poses, als het maar geen dictatuur wordt, zelfs de grote Trump wil geen afstand doen van zijn opbouwwerk. Hoe gaat Santohki in 2025 hiermee om, als blijk dat hij op verlies staat. Santohki ken ik als een bloed fanatieke man die bijna alles persoonlijk neemt. We zullen zien.


  Maak melding
 28. Ramdas
  In je woede lijkt hetgeen je schrijft op wat rbro wel eens heeft geschreven.
  Hij was ook van mening dat alle partijen moesten opstappen. Op de vraag wie er dan moest regeren bleef hij het antwoord schuldig. Zijn alter ego robg alias rob less doen dit ook zodra de grond te heet wordt onder hun voeten.
  Wie moet er volgens houw regeren, niet dat het ook maar wat uitmaakt. Het SURINAAMSE volk heeft duidelijk gemaakt wat en wie ze willen. Deal with it

  In 1975 werd Suriname onafhankelijk
  Binnnen VIJF jaar werd met geweld!!!, ja met geweld. de regering omver geworpen. Dit is nergens ter wereld ooit vertoont. De meest schandalige vertoning aller tijden
  Suriname kreeg het vervolgens keihard voor zijn kiezen
  Gelukkig krabbelde men uit het dal.
  We kregen helaas weer TIEN JAAR bouterse; corruptie, anarchie, bergen met leningen waardoor de toekomst voor de jeugd er zeer somber uit ziet. Immers wie zal er moeten opdraaien voor de leningen? Een ex-minister die weet wat hij het land heeft aangedaan is gevlucht. Natuurlijk omdat hij onschuldig is. natuurlijk
  Hopen dat we in de toekkomst veel geld zal zijn is slechts hoop. wat we wel weten is dat Suriname junkstatus heeft CCC en miljarden leningen. dat is een vaststaand feit
  Wie heeft dit veroorzaakt?
  je wilt dat de regering opduvelt. en dat binnen een half jaar? Ben je een broer van rbro?
  Tien jaar lang was je stil en nu is een half jaar te lang? Weer een revolutie????, omdat bepaalde zwakzinnigen het niet eens zijn het beleid.??? Heeft het volk niet gezegd< wegwezen ndp. en dat terwijl men nog niet alles wist. Ik zou zeggen tel je zegeningen met je 16 zetels. Als er nu weer verkiezingen zouden komen zou de ndp geminimaliseerd worden tot 2 of 3 zetels


  Maak melding
 29. John 17 november 2020 At 19:12
  Zijn alter ego robg alias rob less doen dit ook zodra de grond te heet wordt onder hun voeten.
  =================

  RobG en ik zijn niet dezelfde persoon. Verder ben ik niet geïnteresseerd in uw praatjes. Al in de 4e regel staat al een leugen. Dan zal de rest ook onzin zijn.

  Wat u een keer moet proberen is gewoon uw punt te maken zonder steeds persoonlijk te worden. Dan zal u zien dat discussies veel prettiger verlopen. U en WAT doen niets anders dan op de man te spelen. Constant. Liefst met de nodige leugens, beledigingen en ontkenningen.


  Maak melding
 30. Je geheugen laat je wederom!!! in de steek
  Enkele maanden geleden ontkende je dat je geschreven had dat Hoefdraad er verstandig aan deed te vluchten. Je ontkende later en ik toonde je waar en wanneer je dit geschreven had
  Ook nu weer knaap. Ook nu weer
  Maar ook dit keer zal ik je met je neus op de feiten drukken
  waterkant.net/suriname/2020/11/06/regering-komt-met-srefidensi-en-kerst-bonus/#comment-1601381
  je ziet boy dat ik nooit zomaar wat opschrijf
  Een grote mond maar inhoudsloos


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES