zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameSurinaamse ex-vp Adhin in verzekering gesteld in belang van onderzoek

Surinaamse ex-vp Adhin in verzekering gesteld in belang van onderzoek

-

Does Travel - naar Suriname

De voormalige vicepresident van Suriname Ashwin Adhin, is door de politie opgehaald. Dat melden diverse Surinaamse media zojuist. Volgens Starnieuws was hij opgeroepen om zich aan te melden, maar is hij niet geweest. Vandaar dat hij thuis opgehaald zou zijn.

Deze kwestie heeft te maken met vernielingen die aangebracht zijn op het kabinet van de vicepresident meldt de site.

UPDATE: President Chandrikapersad Santokhi heeft zojuist in De Nationale Assemblee van Suriname meegedeeld dat Adhin op basis van zijn verhoor en andere verklaringen in het belang van het onderzoek in verzekering is gesteld.

“Hij is officieel gehoord. Op basis van zijn verhoor en andere verklaringen is hij in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld” zei het staatshoofd. Volgens Santokhi gaat het om een strafbaar feit.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

35 REACTIES
 1. WTF denk deze dief wel dat hij is, zomaar wegblijven. Ja dat kon natuurlijk onder zijn boeler
  ik ben onschendbaar 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  sluit hem op zonder boelers. Hoe lang zal hij het volhouden, hij zal smachten naar bana


  Maak melding
 2. Hij is opgepakt dat is waar maar wie gaat of is in staat Desi Delano Bouterse op te pakken? Trouwens is het oppakken voor een verhoor of oppakken voor achter slot en grendel No Spang Ashwin Adhin je was toch geen getuige toen er Spullen werden meegenomen en er vernieling plaats vond? Of well Bel je trouwe Vriend E. Kanhai hij kent alle wegen die lijden naar vrijheid zonder Enige gebruik makend van geweld


  Maak melding
 3. Goed zo Schirff Chandikapersad Samtohki & Rode Baret/Commando! Jungle Commandant Bravo/ El Commandante!

  Movie: Boefie the Fugitive,

  Starring
  ddb!, wanted!

  Walking down in Fort Zeelandia, 8 december 1982
  With your pistol in your waist
  ddb you’re too bad

  You’re gonna run to the rock for rescue
  There will be no rock
  You’re gonna run to the rock for rescue
  There will be no rock

  3 x LL (= Levenslang)


  Maak melding
 4. Mensen let wel!! Misschien is hij voor zijn eigen veiligheid opgepakt en opgeborgen. Ik mis wel zijn moonwalk naam die vaak eerder wordt gebruikt dan zijn hindu naam.
  Het beloofd een drukke week te worden met die rattenvangersshow!


  Maak melding
 5. Goeie zaak….oppakken en opsluiten voordat hij de benen neemt, zoals Hoefdraad.

  De justitiële raderen draaien nu op volle toeren om ook de rest van de corrupte, criminele NDP-maffia achter slot en grendel te stoppen. Zoals…..Bouterse, Abrahams, Doekhie, Bouva, Abdoel, Misiekaba, Simons, Veira, Parmessar.

  Uitroeien dat paarse gezwel.
  🥊🥊🥊🥳🥳🥳🖕🖕🖕👋👋👋


  Maak melding
 6. Dit is meer een afleidings manouvre op al die benoemingen van vrouwen,broers,nichten,tantes en ooms en niet te vergeten de meelopers van regering brunswijck/santhoki


  Maak melding
 7. RECHTERHAND EN NEEF VAN ASHWIN ADHIN AANGEHOUDEN WEGENS VERDUISTERING EN VERNIELING VAN GOEDEREN VAN HET KABINET VAN DE PRESIDENT! VOLK VAN SU: LEEST U HOE DEZE VIJENDRA RAMKHELAWAN EN ASHWIN ADHIN SURINAME HEBBEN VERNIETIGD EN VOOR MILJOENEN HEBBEN BESTOLEN.
  (Alle documentatie is origineel, niets is gelogen, klikt u op de foto’s en zoek op google, u gaat misselijk worden, als u ontdekt wat Adhin en Ramkhelawan hebben uitgespookt!!)
  “Vijindra Ramkhelawan, Amien D. en Antonio K. zijn aangehouden door de afdeling Fraude van het Korps Politie Suriname (KPS) ter zake verduistering c.q. vernieling van goederen die uit het Kabinet van de President zijn verdwenen. Deze verdachten hadden de goederen, waaronder fotocamera’s, videocamera’s, computers en nog andere spullen, weggenomen. Zij hadden de spullen op aandringen van de regering teruggebracht, maar het schijnt dat al de goederen onbruikbaar zijn. In het belang van het onderzoek is het trio in verzekering gesteld. Een commissaris van politie bevestigt dit tegenover SUN.” (Bron: SUN.SR)
  Wie is deze VIJANDRA RAMKHELAWAN? LEES EN HUIVER!
  Toen Ashwin Adhin minister was in het kabinet van de NDP, heeft hij twee mijnbouwrechten geregeld voor zijn familieleden. Beide mijnbouwrechten zou de bewindsman hebben geregeld onder de paraplu van TIMANTTI MINING N.V. met de naam MASA Mining Company, waarvan zijn vader, Arnold Adhin en zus Jennifer Abhelak-Adhin de aandeelhouders zijn. VIJENDRA RAMKHELAWAN, een neef van Adhin, zou als directeur van de vennootschap optreden. In totaal kregen de familieleden van de bewindsman 11.500 ha aan mijnbouwconcessies, waarvan 200 ha voor het recht tot exploitatie van bouwmaterialen voor grind en lateriet in het district Brokopondo en 11.300 ha voor het recht tot exploratie van goud, in het district Sipaliwini. Het bedrijf is op 17 februari 2014 ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel en Fabrieken en is formeel op 19 maart 2014 opgericht. MASA zou volgens het KKF-uittreksel een maatschappelijk kapitaal hebben van SRD 5.000 en is gevestigd aan de Rampiarestraat nummer 30 te Paramaribo. KLIK OP DE FOTO’S EN BEKIJK HET UITTREKSEL VAN DE KKF UIT HET HANDELSREGISTER! LEES DE NAMEN! Dit zijn trouwens de originele documenten!! Adhin ontkende destijds deze beschuldigingen in een brief aan president Bouterse en beweerde dat men hem politiek probeerde te schaden, totdat de uittreksels openbaar werden!! ALOE BABA KON TOEN NIET MEER VERDER LIEGEN, HIJ WAS BETRAPT!
  De band tussen Adhin en Vijendra Ramkhelawan is al langer bekend. Toen Adhin in 2011 voorzitter werd van de Culturele Unie Suriname, een functie die hij overnam van Asiskumar Gayadien, benoemde hij Vijendra Ramkhelawan tot één van de commissarissen van de CUS!
  MAAR HET IS NOG VEEL ERGER!
  In 2020 heeft de ex-vicepresident Ashwin Adhin, twee zwart gelakte Land Cruisers van de overheid (kentekenplaten: PK 6694 en PK 6695) niet ingeleverd, maar ze laten overschrijven naar N.V. ZETA engineering & Construction, gevestigd aan de Henri Fernandesweg 72 te Paramaribo. De directeur van deze N.V. is VIJENDRA RAMKHELAWAN! KLIKT U OP DE FOTO EN BEKIJK HET ORIGINELE UITTREKSEL VAN N.V. ZETA! LEES DE NAMEN!
  MAAR HET IS NOG VEEL ERGER!
  Naast de voormelde kogelvrije Land Cruisers, zijn er ook vier andere auto’s overgeschreven/verkocht tegen spotprijzen, aan Kappa Agro Science N.V. waarvan dezelfde VIJENADRA RAMKHELAWAN ook als directeur staat aangegeven op het KKF uittreksel. De autopapieren die op naam van het Kabinet van de Vice-president stonden werden gisteren overgeschreven. Het gaat hierbij om de pick-up’s: ISUZU D-MAX 96-96-GV, FORD RANGER 20-56 HV, ISUZU D-MAX 64-73 GV en FOTON TUNLAND 08-02 GV. KLIKT U OP DE FOTO EN BEKIJK HET UITTREKSEL VAN KAPPA AFRO SCIENCE VAN HET KKF UIT HET HANDELSREGSTER.
  MAAR HET IS NOG VEEL ERGER!!
  In 2015 werd bekend dat de heer VIJENDRA RAMKHELAWAN, die als bode bij LVV werkte, door Adhin werd benoemd tot waarnemend directeur bij het bureau Leermiddelen, Productie en Distributie, wat onder het Ministerie van onderwijs viel.
  Voorts werd in 2015 bekend, dat de heer O., aangetrouwd familielid van de heer Adhin, aan de Posrenstraat 1 een magazijn verhuurde aan VIJANDRA RAMKHELAWAN voor de opslag van afgekeurde boeken, tegen een bedrag van 18.700 srd per maand! En die boeken hadden in 2013 al vernietigd moeten worden. Noch Adhin, noch zijn neef Vijendra Ramkhelawan, noch meneer O. kon uitleggen, waarom zij ten onrechte al 2 jaar lang 18.700 srd per maand ontvingen en waarom de boeken niet zijn vernietigd!
  Tegelijkertijd werd bekend dat de beste boezemvriend van Adhin aan de Hendrikstraat 200, een ruimte verhuurde voor opslag van vervallen en afgeschreven boeken, voor de prijs van 3.850 srd per maand!! En als klap op de vuurpijl werd bekendgemaakt dat de grote sponsor van de NDP, Combe Markt, een ruimte verhuurde van de zogenaamde Combe Gallerij aan Adhin en Vijendra Ramkhelawan voor maar liefst 19.475 srd per maand, ook zogenaamd voor de opslag van boeken!
  Over al deze misstanden is een CLAD rapport opgesteld, wie mij niet gelooft: neemt u contact met het CLAD, zij hebben hun werk goed gedaan. Dat rapport is aangeboden aan Adhin en is daarna spoorloos verdwenen. Volgens Adhin weet niemand waar het is en wat ermee is gebeurd! Aloe Baba wast zijn handen in onschuld. Beste vrienden, het kan zijn dat u mijn account binnenkort niet meer aantreft. Of dat het verwijderd is, of dat ik geblokt ben: elke keer als ik onthullingen breng/publiceer over hoe de man met aardappelen en uien in zijn hoofd, die zichzelf Adhin noemt, Suriname en het volk heeft belazerd, ontvangt FB honderden rapportages, waarna ze niet anders kunnen dan mijn account verwijderen, of mij blokken. Vergeet u niet dat Aloe Baba een top ict-er is met meer dan 40 fake accounts, waarmee hij zichzelf aanprijst! Houdt u er rekening mee! Mijn grote vraag aan Santokhi is, continu pak je de kleine vissen op. Waar zijn je ballen gebleven, waar is je grote mond gebleven? Wanneer pak je de grote boeven op? Wanneer pak je Adhin op? Is regeermacht voor jou zo belangrijk, dat je de Leonsberg akkoorden naleeft? U heeft 200 dagen gevraagd aan het volk, we zijn geduldig, maar als u binnen 200 dagen geen grote naam achter slot en grendel plaatst, dan voorspel ik u nauwelijks 5 zetels bij de volgende verkiezingen!


  Maak melding
 8. Nu zeg ik, als kritische volger van de huidige regering, dat ze thans tonen een ieder te zullen oppakken die verantwoordelijk is voor de financiële teloorgang van Suriname.
  Nu nog kijken of deze regering de opdracht zal geven om personen als Abrahams en Wijdenbosch en Graanoogst en Sardjoe etc op te roepen / brengen voor verhoor.

  Ja nu pas zeg ik “Santokhi en Brunswijk jullie tonen guts to take and make actions”


  Maak melding
 9. Is er ook beeldmateriaal van aloe baba oppakken beschikbaar, vervolgens in de laadbak van een politie pick up wordt gesmeten en naar het politiebureau van Uitvlught wordt gebracht?

  Het zou goed zijn om deze beelden van hem via website op internet beschikbaar te stellen voor de Surinamers en mensen overal in de wereld.


  Maak melding
 10. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Surinaamse ex-vp Adhin in verzekering gesteld in belang van onderzoek.
  En wie zijn de volgende criminele (FIGUREN)?

  @JK 16 november 2020 At 19:37
  Thanks voor je uitgebreide informatie.
  Ik hoop dat coalitieleden hierover ook vragen gaan stellen in DNA.
  Ik denk b.v. aan Edward Belfort van ABOP en andere leden van de VHP in DNA.

  Want dit kan echt niet in de DOOFPOT.


  Maak melding
 11. Ik dankje wel voor jouw uitgebreide informatie naar de Surinaamse bevolking bevolking toe, Mensen mensen moeten teigi santoki en Brunswijk is juisteman, even geduld, er 2 En een half miljard geleend, en dat geld staat op buitenlandse banken, daar moet santoki en Brunswijk onderzoek naar doen, zet ze allemaal achter de tralies, ze waren niet het regeren, in tegendeel ze waren aan het stelen, de ene lening na de andere, uit eindelijk betaald de Surinaamse bevolking bevolking alles terug met rente, en nog schrijven sommige bouta go likker, dan positief praten over bouta ndp, mie mars, laat ze niet lopen pg, straf ding foefoermang ook bouta


  Maak melding
 12. Jk dankje wel voor jouw uitgebreide informatie naar de Surinaamse bevolking bevolking toe!!
  Zo worden de Surinaamse bevolking eindelijk wijzer, ndp dagoe partij, dieven partij


  Maak melding
 13. Santokhi merkte op dat er zicht is op een vaccin, maar totdat deze er zal zijn, zal de samenleving voorzichtig moeten blijven. “Het is ook goed, om met de samenleving te delen, dat in verband met het opkomend vaccin, deze regering reeds een aanbetaling heeft gedaan in verband met de zekerheidstelling van de aankoop. Dit vonden wij noodzakelijk, omdat wij willen dat onze samenleving ervan gewaarborgd is dat het vaccin ook voor onze eigen burgers beschikbaar zal zijn,” legde de president uit.

  Aan/Bij wie heeft de regering een aanbetaling gedaan??????


  Maak melding
 14. hé pony , jij bent een nieuwsgierig aagje , , en jij als een paarse rat wilt alles weten hé , , maar knoopt het alvast in je oren dat vele beslissingen jou niets aan gaat , , en zie een van je fans die aardappelen en uien koning de ex vp is opgepakt en die zal wel in zijn broek gedaan hebben , , moet je hem niet verschonen


  Maak melding
 15. a dolf hitler , en je maatje roepia , , zullen wel huilen dat een van de hooggeplaatste paarse ratten die ex vp is opgepakt , , en jullie komen ook nog aan de beurt


  Maak melding
 16. Ik snap hier werkelijk niets meer van.
  De man wordt voor vernieling en verduistering van goederen op het kabinet van de VP tijdens zijn bewind opgehaald door de politie en op basis van zijn verhoor en andere verklaringen in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

  Pietluttiger kan het niet, als je bedenkt dat hij onder zijn bewind mede verantwoordelijk is voor de miljarden aan SRD, Dollars en Euro’s die zijn verdwenen van de staat en het volk van Suriname. De ellende en de schade die hij samen met de voormalige president van Suriname het land heeft veroorzaakt is ongekend.


  Maak melding
 17. Aanhangers van de Coalitie, let op, jullie worden weer voor de zoveelste keer in de maling genomen. Ook dochter Shanylla (met Nederlandse nationaliteit), krijgt hoge functie op kabinet van de president. Het is wachten op benoeming heethoofd Richano.

  WATje, het ligt niet aan mij hahaha


  Maak melding
 18. Adhin heeft vanmorgen bekend /toegegeven leiding/opdracht te hebben gegeven aan opzettelijke vernielen van staatsmiddelen. Wordt vervolg.

  misschien binnenkort ook bekentenis voor opzettelijk staatsmisdaden🤷‍♂️


  Maak melding
 19. We wachten af @pony; ik denk dat een hele lading toiletpapier naar ocer en leonsberg gaan. Who’s next? Doorpakken OM en beetje bij beetje de paarse cosa nostra van opa D ontmantelen.Geef het verarmd surinaams volk terug wat er van ze is gestolen .


  Maak melding
 20. @Bigi Sma

  Het zijn niet altijd de cijfers die bepalend zijn.

  Justitie was geen risico.
  Echter wat gisteren over de kwaliteit/niveau van de veiligheidsdiensten werd gesteld was meer dan schokkend te noemen 70% van intake voldoet niet aan functie eisen.

  Om met brandhout als ambtelijke organisatie op te gaan treden in een land wat door sommige mensen om te toveren is tot een kruitvat is meer dan link.

  Santohki heeft het talent dat hij kon vertrouwen dicht om hem heen geplaatst en is daarmee redelijk effectief. Petje af hoe hij een beest als Bronto Somohardjo laat doen wat moet gebeuren zonder vorm.

  Hij heeft nu defensie en de politie min of meer onder controle.

  Als je dan hoort hoe geruisloos er geldstromen de overheid uit afgekapt zijn en er dus langzamerhand linking pins uit het NDP kaarten huis getrokken worden (de hand van streetwise Brunswijk) kun je zien dat het een beetje naar een georganiseerde chaos gaat vanuit de vorm chaotische organidatie.

  RobG en Robles en vrienden graag uw observatie.

  Bouva doet het ondertussen in zijn broek geloof ik,


  Maak melding
 21. Davis 16 november 2020 At 18:43
  Erg laf van de PG, om iemand op te laten halen voor veel minder ernstige feiten, terwijl Bouterse met rust wordt gelaten.
  ———————

  Als je Bouterse wilt treffen moet je alle mensen om hem heen (raadgevers) een voor een elimineren.


  Maak melding
 22. Allen,

  Hoe dom zijn jullie eigenlijk, denken jullie nou echt dat er nu al alles verteld gaat worden.
  Santohki is slim, hij gaat nog niet alles doorgeven wat hij van plan is, heb geduld hij gaat een voor een laten oppakken, de plannen liggen er al nu nog geduldig afwachten.
  Al het gestolen geld van Suriname wordt ook teruggehaald.
  Dus nog even geduld allemaal.
  SUCCES.


  Maak melding
 23. De vraag rijst ook: heeft aloemang geen getuigenbescherming aangevraagd? Want hij is in het belang van het onderzoek opgesloten. Gaat hij fluiten als blauw baka rowti ? A no mi, na deng mang foe opa D: wiet, wiet, wiet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES