dinsdag, maart 19, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijAsawini op Schiphol onthaald als waardige zuster en medestrijder

Asawini op Schiphol onthaald als waardige zuster en medestrijder

-

De Nationale Carrierebeurs

Activist Regita ‘Asawini’ Edenburg, die zondag uit Suriname vertrok, is vanmorgen op Schiphol geland. Daar is ze onthaald als waardige zuster en medestrijder in Nederland (foto), meldt de organisatie Brotherhood/Sisterhood Son of Slaves vanmorgen.

“Onze zuster is veilig aangekomen, en opgevangen zoals een warrior onthaald dient te worden. Dit heeft haar naar eigen zeggen heel erg veel troost geboden wij gaan haar zeker blijven steunen en in de loop van de tijd zullen wij een afspraak met haar inplannen, ook dit gaf ze telefonisch aan ons te kennen.

In dat gesprek zullen wij bespreken hoe we onze strijd kunnen intensiviseren om het criminele/corrupte wanbeleid dat in Suriname gaande is de tegen te gaan, voor een betere Suriname” aldus de organisatie.

Asawini verliet Suriname gisteren na een turbulente periode waarbij zij door de Surinaamse regering werd opgepakt en uitgezet werd. Volgens haar omdat ze de Saramaccaners de waarheid heeft verteld  over hun rechten en de regering haar monddood wil maken. Ze zou nimmer gezegd hebben dat ze de stuwdam zou opblazen. (foto (c) Brotherhood/Sisterhood Son of Slaves).

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

25 REACTIES
  1. Son of bitches zijn jullie.
    In nl vechten jullie tegen de overheid. Hier in su vechten jullie tegen de overheid. Jullie willen van beide wallen eten. Wel dat gaat niwt gebeuren. De black orientated media zak jullie een beetje aandacht geven. Mar de normale witmang zal met afschuw naar jullie kijken. Jullie zijn ook in t vizier van de veiligheidsdiensten. Kom niet meer naar suriname sons of bitches want we hebben geen geduld met terroristen.


    gemodereerd
  2. Goed zo. Dit zijn toffe mensen met hart voor Sur.
    Nu kan ze alle beelden doorsturen internationaal. Ik hoop dat de mensen in het binnenland meer video materiaal voor haar stuten.
    Dank je wel dat jullie haar als een held hebben binnen gehaald. Strong woman. Asawini, yu e go wini


    gemodereerd
  3. Trieste reactie Dave .. dus jij vind het goed, dat het volk dom gehouden word! We hebben integendeel meer van de mensen als mevr. Asawini nodig in Suriname.

    Ziet u niet dat we monddood worden gemaakt in dit land. Succes met je domme reactie en je domheid. Blijf lekker onderdanig ..


    gemodereerd
  4. Ze weet niet eens wat een activist is. Ze is gewoon een ordinaire oproerkraaier! In NL diurf jij je grote mond niet te openen maar in Suriname wel. Stontjie trekker rot op!


    gemodereerd
  5. Wat zou je er van zeggen om je dikke reet in een vliegtuig te zetten en in Suriname aan de ontwikkeling te gaan werken ipv een grote mond te hebben vanuit de Bijlmer. Ik zeg werken, niet onrust stoken en parasiteren op de Surinaamse bevolking en de subsidie die je krijgt van Bouterse. Maar dat zal wel teveel moeite zijn, want daar wordt je moe van


    gemodereerd
  6. Die slaveshood heeft geen lang leven meer met die ruziemaker in hun midden.
    Het zijn de Suri’s in Nederland toen der tijd die Aaron onder druk zette voor een totale onafhankelijkheid en geen gemenebest of associatie of dergelijke.En zo snel mogelijk.


    gemodereerd
  7. …..In dat gesprek zullen wij bespreken hoe we onze strijd kunnen intensiviseren om het criminele/corrupte wanbeleid dat in Suriname gaande is de tegen te gaan, voor een betere Suriname” aldus de organisatie.
    ———————————————————————————————
    Schoenmaker houd je bij je leest. Dit mens en haar soortgenoten hebben geen recht van strijden in Suriname. Wie dat wil doen, moet haar/zijn paspoort inleveren. Dan pas hebben jullie een stem, maar het bordeauxrode boekje inleveren voor het blauwe is not done. Of gaan jullie in Suriname ook regelen dat iedereen zoals jullie steuntrekker wordt? Deze dame heeft Suriname niet verlaten: ze is gedeporteerd. Ze is een persona non grata.


    gemodereerd
  8. Konsensi, mensen als Asawini houden het volk dom. Als je ongefundeerd zonder een goede kennis basis gaat proberen om mensen achter jou ideeen te krijgen om te gaan vechten tegen een regering dan ben je niet alleen maar achterlijk.Mevrouw Asawini zal wel twee keer nadenken in het vervolg voordat ze weer voet op Surinaamse bodem zet.


    gemodereerd
  9. Zoals het gezegde luidt:

    “If you want peace,
    you better get ready for war.”

    Een aanzienlijk deel van de Surinamers hebben altijd een grote waffel, maar als het erop aan komt, laten ze een ander voor hun vrijheid strijden! Als mevrouw Asawini zo dapper is, om naar Suriname te vertrekken om daar wantoestanden aan te kaarten, dan is dat omdat zij hart heeft voor Suriname!

    Het zijn dit soort mensen – met een leeuwenhart – die hadden kunnen voorkomen dat dictators als D, Bouterse, een heel dorp (Moi Wana) hebben kunnen uitmoorden!


    gemodereerd
  10. in holland moeten ze dat hele stelletje apengapers de organisatie Brotherhood/Sisterhood Son of Slave het land uitsmijten , profiteren van de hollandse voorzieningen en maar schreeuwen tegen de rest van de echte surinamers in suriname


    gemodereerd
  11. verwijderd – probeer normaal te reageren, zonder steeds mensen steeds te beledigen.


    gemodereerd
  12. Dit soort achterlijke oproerkraaiers die alleen maar zorgen voor maatschappelijke onrust en zichzelf activist noemen, heeft Suriname niet nodig. Ze voegen niks toe en zijn hebies voor het land. Idem hier in Nederland! Allemaal steuntrekkers die in sociale huurwoningen wonen in de bijlmer en niets maar dan ook niets bijdragen aan de samenleving. En dat terwijl ze hier alle mogelijkheden hebben om zich te ontwikkelen. Altijd weer hetzelfde gezeur dat je dom word gehouden,…je ontwikkeling heb je zelf in de hand!
    Voor het werkende deel van de NedSuries zijn deze leba’s en bakroe’s groep een grote schande.


    gemodereerd
  13. Filia mi dati a3. Thank you. Blij dat er nog verstandige surinamers zijn. Soms door al die negatieve nieuws mis je de rasechte goede surinamers. Een brasa.


    gemodereerd
  14. Beste brada of sisa konsensi.
    Heeft niks met onderdanigheid te maken.
    De realiteit is anders dan deze mensen zich voor doen. Haat zaaien en onrust in su is het laatste wat we allemaal willen. In t filmpje zei een metgezel van haar wi ogri moro skotoe. Sorry maar als je bij mij familie in t binnenland met die attitude aankomt stoppen we je in vers gemaakte korjaal vol met zand richting suriname zuid. Ik begrijp dat het niet altijd makkelijk voor ons is in het binnenland maar voor de meeste van ons is het te doen. Natuurijk is een veilig binnenland in ieder zn belang.


    gemodereerd
  15. @ mi dati etc … helemaal gelijk…onbewust of niet…ongeacht kleur/ras/geloof.. idee hebben kan goed zijn, maar uitvoeren op een nette manier is een kunst en mag maar niet ten koste van eigen land, mede-surinamers, generaties, goed gelovigen in de vorm van onderlinge racisme en verdeel-heers! ( zie dictatoren uit wereldgeschiedenis ) Maar achteraf bij jou ” vijand ” hulp zoeken en huilen omdat je je hebt misdragen volgens de wet… Tegen de ” oorspronkelijke eeuwenlange veroorzakers ” snuit ne oppo … dang na : ” ja meneer “, ” zal ik cake voor U bakken? ” , ” zal ik ff mn land/soort genoten ff tot orde roepen voor U ” ? YEP alweer een suri in de ” spotlights ” bij media en allerlei diensten in NL… zelfs misschien UWV en belastingdienst hahaha… ” Hoezo U kunt niet werken, maar dure kaarten/tickets betalen en avonden lang dansen en het uitschreeuwen van gezelligheid ? EN wie zijn die anderen die meefeesten? ” Oe lob’ likes nanga aandacht toch… gebruik je kracht in een positieve , onbaatzuchtige mindset en je zal versteld hoe snel de mooie eerlijke vruchten zullen groeien en hoe trots je kan zijn en en miljoenen mensen trots op jou en landgenoten zal zijn… mooie dag toegewenst aan een ieder


    gemodereerd
  16. In Nederland zou ze de Friezen kunnen ondersteunen en kunnen oproepen om de Oosterscheldedam op te blazen. De Nederlandse regering zou dan ook het e.e.a. met haar kunnen doen.


    gemodereerd
  17. De regering van Su probeert mensen niet dom te houden. Ze houden zichzelf dom. Die weten niet werken is. Wil je goed gevuld portemonnee dan moet je werken en niet iedere dag je handen voor de staat verspreiden om eten.


    gemodereerd
  18. Asawini schermt met de status van haar Tribunaal: Dit Tribunaal heeft geen enkele bevoegdheid zowel Nationaal als Internationaal.

    Asawini dicht zichzelf rechten toe om andermans terrein te betreden om daar orders te geven.

    Bij LIM Fm zegt Asawini dat de staat geen enkele jurisdictie heeft op het ZOGENAAMDE SARAMACCAANS GRONDGEBIED.

    DIE VROUW ZIET ZE ECHT VLIEGEN.


    gemodereerd
  19. Waarom gaat deze rand geniale groep boefdraad en golden narco boy zoeken? Dezelfde mpp begrijpen niet dat het bokassa bouta die Suriname me onbetaalbare schulden heeft opgezadeld. Hopelijk Zuster Asawiena zichzelf bechikbaar gesteld voor de broeders in de arrestantenhuis. Hopelijk blijft ze nu hosselen in de Bijlmer.


    gemodereerd
  20. persoon , 5 juni 2023 Bij 14:41, jij zit te lullen , zij houdt niet van suriname , maar ze houdt alleen maar van jou lover ddb en zijn volgelingen , maar deze asawini zal nooit meer naar suriname komen , ze is nu een ongewenste gast


    gemodereerd
  21. Surinamers leven in een beleid die ze meer dan iets anders verdienen.

    Degene die voorgetrokken worden, hebben het hoogste woord, maar dat toont ook meteen hun ware aard.. Alsof je iemand beledigd die gratis geld krijgt, meer dan jij ooit in een maand zullen zien. En om jullie nog jaloerser te maken, vakantiegeld is gestort🤩🥳. Jealous much?
    Dommies snappen nog steeds niet dat WANNEER je belasting betaald, JE TEN ALLE TIJDEN RECHT HEBT OP ONDERSTEUNING VD STAAT. Niet omdat je ‘connecties’ hebt.

    Failed bananen republiek


    gemodereerd
  22. Prem Radhakishun heeft in Nederland – naar aanleiding van racisme – ooit eens gezegd, dat in Suriname de boslandscreolen (marrons) nog meer gediscrimineerd werden dan in Nederland.
    Dat is nu meer dan vijf jaar geleden. Jammer genoeg heeft hij wel gelijk gehad.

    Tan bun


    gemodereerd
  23. @WAT 6 juni 2023 Bij 23:07
    “…jij zit te lullen , zij houdt niet van suriname , maar ze houdt alleen maar van jou lover ddb en zijn volgelingen…”
    ————————————————————————————————
    WAT,
    Het zijn degene, die het hardst schreeuwen en schelden, die meestal geen gelijk hebben, want zij accepteren niet dat men van mening kan verschillen. In beschaafde landen noemt men dat ook wel: “Agree to disagree”.

    Mevrouw Regita ‘Asawini’ Edenburg heeft lef getoond en is haar mensen bij gaan staan.
    Indien zij geen hart zou hebben voor Suriname, dan was zij net als ‘die schreeuwers’, veilig in hun luie stoel blijven zitten! Met de ene hand vingertje wijzen en in de andere hand een djogo en brullen maar!


    gemodereerd
  24. toussaint , zij is een terrorist jij leest de berichten niet over haar he , en beelden en geluid over haar zegt genoeg , van Samson heeft gelijk


    gemodereerd
  25. Stadsgerillia
    6 juni 2023 Bij 07:44
    – verwijderd – probeer normaal te reageren, zonder steeds mensen steeds te beledigen.

    Doe deze dikdoener voorgoed in de ban met zijn grootspraak. Deze internet hero speelt geweldig maar irl is hij een persoon met een gespleten persoonlijkheid. Moet hij een guerrilla voorstellen ?
    Mi mars Papa !


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES