dinsdag, maart 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw treft kerkvriendin levenloos achter woning aan

Vrouw treft kerkvriendin levenloos achter woning aan

-

De Nationale Carrierebeurs

Een 62-jarige vrouw in Suriname, is zondagmorgen levenloos achter haar woning aan de Sopropoweg te Saramacca door een vriendin aangetroffen.

De overleden Deborah was een alleenstaande vrouw. Vernomen wordt dat ze elke zondag naar de kerk ging met een vriendin.

Zondag belde de vriendin het slachtoffer ettelijke malen, maar kreeg geen antwoord. Ze begaf zich naar de woning van haar vriendin en trof haar hangend aan een stuk touw achter haar woning aan. Deborah vertoonde geen tekenen van leven meer.

Het motief is vooralsnog onbekend. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie wordt beslist of het lijk in beslag wordt genomen of wordt afgestaan aan de nabestaanden.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

3 REACTIES
  1. Jammer man, ondanks haar wekelijkse gang naar de kerk, is haar gebeden niet door onze lieve ”Heer niet gehoord”. In dit geval, heeft de duivel gezegevierd!

    sari tori

    Jacko


    gemodereerd
  2. Eens temeer het bewijs, dat ‘Onze lieve Heer niks geeft, maar alleen maar neemt!
    Er zijn van die mensen, die elkaar op het internet voor ‘vies en vuil’ uitmaken en vervolgens als schijnheiligen in de kerk plaats nemen om hun nieuwe meester, de ‘witte’ God te eren.

    Satan en duivel zijn begrippen, die door de kerk bedacht zijn om hun ‘bestaanrecht’ te garanderen. Mocht er toch onverhoopt een duivel bestaan, dan heeft het zijn volgelingen (de mens) naar de Aarde gezonden om verdeeldheid te zaaien, te roven, te moorden en elkaar zoveel mogelijk het leven zuur te maken. Uitzonderingen daargelaten.

    Er is maar één God en dat is de natuur. “De natuur kan prima zonder mensen bestaan, maar de mens niet zonder de natuur!” En als de natuur tekeer gaat, dan kan geen ‘God’ ons nog helpen!

    Deborah, moge uw ziel in vrede rusten. R.I.P.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES