dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijWayne stuurt bloemen voor agressieve D&F mannen als aanzet tot verzoening

Wayne stuurt bloemen voor agressieve D&F mannen als aanzet tot verzoening

-

Does Travel - naar Suriname

Wayne Stuart van de Basement barbershop in Suriname, heeft tot de dag van vandaag niets gehoord over een schadevergoeding en persoonlijke verontschuldigingen van de agressieve mannen van D&F haarchirurgie, die hem op barbaarse wijze hebben bedreigd en mishandeld.

Wayne zegt dat hij door het voorval populairder is geworden en het uiteindelijk een positieve voordeel heeft gehad. Als dank daarvoor en als afsluiting om verder te gaan met het positieve heeft hij witte bloemen met een taxi voor zijn collega’s laten bezorgen. De Surinaamse barber meent dat hij met de bezorging ook de eerste aanzet heeft gedaan tot verzoening gezien de mannen van D&F verzuimd hebben om dat te doen.

In een gesprek met Sun TV hadden de mannen van D&F hun verontschuldigingen aangeboden. Orpheo Klassie, mede-eigenaar van het bedrijf, gaf toe dat ze agressief hebben gereageerd. Wayne werd door Klassie en zijn collega Bryan Limon mishandeld en bedreigd om een filmpje dat hij op TikTok had geplaatst. Deze hardhandige aanpak van Wayne werd gefilmd en daarna online geplaatst.

“Het had ook anders gekund”, zei Klassie de die ook wel bekend is als Fox. Volgens hem was het de spreekwoordelijk druppel die de emmer deed overlopen. Wayne zou jaren terug namelijk een meme hebben gedeeld, waarin D&F op de hak werd genomen. Dit werd toentertijd door D&F niet fijn gevonden en afgekeurd.

“Wij willen de naam van ons bedrijf hoog houden. Wij praten niet slecht over collega’s, maar verdragen dat ook niet van collega’s”, liet Fox weten. Er is toen eraan gedacht om hem hierop aan te spreken, maar uiteindelijk is dat niet gedaan.

Jaren later plaatste Wayne een video waarin een klant van hem een grap maakte met de naam van D&F. Zelfs ziet Wayne en met hem vele anderen, niets verkeerds aan de video. Maar voor de mannen van D&F kwam het deel van de video waarin hun bedrijf werd genoemd, anders over. Vandaar de agressieve reactie, legde Fox uit.

“Tegen de goeie man zeggen we sorry, het was niet de bedoeling om hem te vermoorden hoor”, aldus Fox. Ze wilden hun excuses persoonlijk aanbieden aan Wayne, maar hij stond daar nog niet voor open. In een ander interview had hij Wayne laten weten dat hij aangifte heeft gedaan en eerst een vergoeding wil voor geleden schade.

Bekijk het filmpje:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. ‘Wayne moro law lek den lawman san fon á man’; ik snap niet dat hij ze bloemen toestuurt, zij blijven erbij dat het zijn schuld was dat ze hem hebben aangevallen. Daarmee geven ze te kennen dat hun excuses niet echt gemeend zijn. Ik ben echter blij voor Wayne dat zijn zaak beter draait dan voor het gebeurde en ik mag lijden dat de zaken slechter gaan voor D&F ( staat dat voor Dummy en Frusta?).


    gemodereerd
  2. Het Surinaamse volk is een volk zonder waarden en normen. Verbaal ook weinig ontwikkeld wat dan tot ordinaire scheldpartijen over en weer leidt. Verder is het een volk dat graag pronkt om te laten zien dat men iets bereikt heeft ( bekend voorbeeld is de arme melkboerszoon die opeens ambtenaar is geworden en de hele gemeenschap moet dit weren. Niet wetende dat 1 derde deel van het volk uit ambtenaren bestaat. Wayne je best laten zien dat jij een warm hart hebt en dat je een kerel bent. Zo pak je mensen aan, niet door wraakacties maar door je hoofd koel te houden. En kijk wat het jou heeft opgeleverd: meer klanten en meer naamsbekendheid.Die twee tegenstanders van jou hebben geen ballen. Of misschien hebben ze wel ballen maar die zijn uitgedroogd tot erwtjes.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES