Verontwaardiging over hardhandig aanpakken kapper door twee mannen

6
Verontwaardiging over hardhandig aanpakken kapper door twee mannen

Een filmpje waarin deze twee mannen een kapper hardhandig aanpakken en bedreigen, zorgt voor veel verontwaardiging op social media in Suriname. De meerderheid is niet te spreken over het gedrag van de mannen, die zelf ook een kapperszaak zouden hebben en hun handelingen zelf gefilmd hebben.

Vernomen wordt dat de mannen in kwestie boos of beledigd zouden zijn, nadat een filmpje van de hardhandige aangepakte kapper online kwam. Daarin praat de kapper met een klant, die de naam noemt van de kapperszaak D&F. Volgens velen is er niets mis met het filmpje en is er niets beledigends gezegd.

Maar daar denken de twee mannen blijkbaar anders over. Ze zoeken de kapper op en maken hem op niet mis te verstane wijze duidelijk dat hij de naam van kapperszaak D&F nooit meer mag noemen. Ook moet hij een filmpje met zijn excuses posten op Facebook.

Als je dat niet doet kom ik je vernietigen“, dreigt de man met de pet rechts die de kapper ook nog hardhandig naar de keel grijpt. Het slachtoffer geeft ook nog aan dat het nooit de bedoeling was geweest, om iets slechts te zeggen over een andere kapperszaak. Maar daar hebben de twee geen boodschap aan.

Alsof dat niet genoeg is grijpt de man links het slachtoffer ook naar de keel en schudt hem heen en weer. “No kar oen foking neng nooit moro!” is hun boodschap. Frappant is dat de mannen het voorval zelf gefilmd hebben, waarna het filmpje online ging.

De bedreigde kapper heeft daarna een excuus filmpje online geplaatst.


6 REACTIES

 1. Gespuis van de laagste soort. Daarom komt Suriname nooit vooruit. Ze gunnen elkaar nooit iets; krabbenmentaliteit heet dat. Die lafaard was te schijterig om alleen verhaal te gaan halen en daarom nam hij zijn sukkelige collega mee. Deze gasten hebben een niveau dat nog lager is dan een krab.
  gemodereerd

 2. Deze 2 primaten aan een vishaak plaatsen, en gewoon achter
  een boot in de Surinaamse rivier meeslepen!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Dan wanneer hun kapperszaak niet gaat draaien do fin tak sna wies ding….maar hun eigen kraboe gedrag is de oorzaak. Dit is de slechte reclame d Ik zou nooit meet mn voet zetten in deze 2 idioten hun kapperszaak. Blakka mang denken alles met geweld op te lossen….triest.
  Ik ken Wayne als een hele goed mens die geen vlieg kwaad doet.
  gemodereerd

 4. Zeer af te keuren gedrag van een paar ‘volwassen pubers’, maar om hele stammen erbij te slepen, dat is pas erg en asociaal. Van deze berichtjes schijnt men ‘geil’ te worden, zie de overtrokken reacties.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.