maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieD&F mannen zeggen sorry na mishandeling kapper om TikTok filmpje

D&F mannen zeggen sorry na mishandeling kapper om TikTok filmpje

-

Does Travel - naar Suriname

De mannen van het bedrijf D&F, die verantwoordelijk zijn voor de mishandeling van kapper Wayne van de Basement barbershop om een TikTok filmpje, hebben donderdag hun excuses aangeboden voor hun gedrag.

In een gesprek met Sun TV geeft D&F mede-eigenaar Orpheo Klassie, toe dat ze agressief hebben gereageerd. Wayne werd door Klassie en zijn collega Bryan Limon mishandeld en bedreigd om een filmpje dat hij op TikTok had geplaatst. Deze hardhandige aanpak van Wayne werd gefilmd en daarna online geplaatst.

“Het had ook anders gekund”, zegt Klassie de die ook wel bekend is als Fox. Volgens hem was het de spreekwoordelijk druppel die de emmer deed overlopen. Wayne zou jaren terug namelijk een meme hebben gedeeld, waarin D&F op de hak werd genomen. Dit werd toentertijd door D&F niet fijn gevonden en afgekeurd.

“Wij willen de naam van ons bedrijf hoog houden. Wij praten niet slecht over collega’s, maar verdragen dat ook niet van collega’s”, zegt hij. Er is toen eraan gedacht om hem hierop aan te spreken, maar uiteindelijk is dat niet gedaan.

Nu jaren later plaatste Wayne een video waarin een klant van Wayne een grap maakte met de naam van D&F. Zelfs ziet Wayne en met hem vele anderen, niets verkeerds aan de video. Maar voor de mannen van D&F kwam het deel van de video waarin hun bedrijf werd genoemd, anders over. Vandaar onze agressieve reactie, legt Fox uit.

“Tegen de goeie man zeggen we sorry, het was niet de bedoeling om hem te vermoorden hoor”, aldus Fox. Ze wilden hun excuses persoonlijk aanbieden aan Wayne, maar hij staat daar nog niet voor open. In een ander interview heeft hij laten weten dat hij aangifte heeft gedaan en eerst een vergoeding wil voor geleden schade.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Waarom zijn de degene die het filmpje hft gemaakt niet gaan mishandelen??
  Jullie volgen de lessen van de pres goed.
  Ik ken de hele kapperszaken niet maar nu hebben jullie een slechte naam. Idioten. Braam, dan ga jij op scholen voorlezen, waar de jeugd elkaar steekt????? Daarom blakka man zaak no e go vooruit.


  gemodereerd
 2. @ Debby

  Ik ben niet altijd met je eens, maar deze keer wel met 1000%
  Bigi bigi man met kinderlijk gedrag, wat een stelletje hufters mang. De kapper moet een dolk dwars door hun hart steken
  en zeggen, dat een opname van “tik tok is”.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Fox: “we wilden hem.niet vermoorden hoor, we hebben alleen zijn keel dichtgeknepen, als hij daardoor was komen te overlijden, was het niet onze schuld”. Ik geef de mishandelde kapper gelijk; je kan iemand niet mishandelen en denken dat het weer goed is als je eventjes sorry zegt. De twee beulen moeten worden gestraft. Op z’n minst moeten ze de mishandelde kapper smartegeld betalen en ik vraag me af waarom de twee gangsters nog niet zijn opgepakt door de politie voor verhoor.


  gemodereerd
 4. @ Debby ik ben het vaak ook niet met u eens maar vandaag wel. Idd…door dit gedrag blakka man bedrijf ne go vooruit. Echt een stelletje idioten die twee. En nu denken dat ze met sorry zeggen, de zaak kunnen sussen. Ik vraag me ook af waarom ze nog niet zijn opgepakt. Wayne heeft gelijk om het (nog niet) niet te accepteren.
  Deze twee hufters hebben zelf hun eigen naar besmet/ besmeurt met vieze tokko- tokko. Ik hoop dat al jullie klanten jullie de rug toekeren. Ik zou bang zijn om nog naar jullie te komen want als ik het niet eens ben met de manier waarop m’n haar geknipt is, snijden jullie m’n nek open met de scheermes en dumpen jullie me in een goot. Stelletje stommerikken…jullie hebben je eigen zaak naar de verdoemenis gebracht….er rust nu een vloek op jullie. ik hoop dat jullie vanaf nu eerst nadenken voordat jullie in domme acties gaan


  gemodereerd
 5. 40 en 50 plussers die naar tiktok kijken, wat een afgang.

  Hopelijk hebben de suri-kids/studenten zich reeds aangemeld voor de wachtlijst bij BING. Meld je aan en gaat lekker oefenen met AI (Artificial Intelligence) Is gratis.

  Nee, ik heb geen aandelen, maar wat moet je anders, als ma en pa de hort op zijn om te protesteren.


  gemodereerd
 6. Inderdaad Debby dit is een juiste constatering. De blakka mang heeft geen vijanden nodig. Zij zijn van nature elkaars vijanden. Afgunst, onderlinge haat en wedijver en veelwijverij zijn daar de oorzaken van. Zij zullen altijd tegen zichzelf de strijd moeten leveren.


  gemodereerd
 7. De beelden spreken voor zich. Eerst mishandelen om daarna sorry te zeggen. Mooie grap.
  Hoorde ik het goed dat die goeie meneer (onopgeleid) 50 of zelfs 100 usd vraagt per klant? Ben echt benieuwd wat een behandeling dan inhoudt en hoeveel leeghoofden zich hiervoor lenen, om daarna weer te zitten klagen hoe slecht ’t gaat in su. De mode in su bij de afro-su’s is trouwens een kaalgeschoren kop.
  Misschien de baard trimmen, want het kweken van een baard is een tijdje terug ook al komen overwaaien en we moeten altijd weer alles overnemen.


  gemodereerd
 8. Mannen…, ga niet naar D&F wanneer je geknipt of geschoren moet worden want jullie keel is daar niet veilig 🙂


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES