zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePlunderaar in onderbeen geschoten door politieagent

Plunderaar in onderbeen geschoten door politieagent

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn vanmorgen rellen uitgebroken bij het protest tegen de Surinaamse regering. Kort daarna trokken oproerkraaiers naar de binnenstad van Paramaribo, waar diverse handelszaken werden geplunderd.

Ook aan de Burenstraat werd er geplunderd. Deze man werd door een politiekogel in zijn onderbeen geraakt, waarna de aanwezigen zich tegen de schietende agent keerden. Hij kon snel assistentie oproepen en wist erger te voorkomen.

De neergeschoten man is vermoedelijk een plunderaar en is overgebracht naar de Spoedeisende Hulp.

Tijdens de protestmars zijn er ook stenen gegooid op het gebouw en het personeel van de Centrale Bank van Suriname. De Bank was daarom genoodzaakt de Security verder te verhogen en is inmiddels in verhoogde paraatheid gebracht in samenwerking met de overige Nationale Veiligheidsdiensten.

De veiligheidsmensen bij de CBvS:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. De agent moet een scherpschutter zijn.Dat hij zulke dunne benen in beweging zijnde raakt.De kop raken zou minder concentratie vereisen.


  gemodereerd
 2. De volgende plunderaar moeten ze niet in zijn onderbeen schieten maar tussen zijn bovenbenen. Stelletje tuig; als ik nog een beetje begrip kon opbrengen voor een protest tegen de regering, is dat na het zien van de plunderingen en de pogingen om monumentale gebouwen in brand te steken, totaal verdwenen.


  gemodereerd
 3. Wel kracht om te plunderen, geen kracht om te werken.
  Mense waar zijn we mee bezig, zo maak je je eigen huis Suriname kapot, de hele wereld kijkt naar je. Als we zo door gaan, zijn wij niet meer investeringswaardig voor het buitenland.


  gemodereerd
 4. Welke buitenlandse investeerder zal nu nog geld willen steken in het winnen van aardolie en gas voor de kust van Suriname? Het was al twijfelachtig dat men, in deze tijd van klimaatsverandering!, zou willen investeren in de winning van fossiele brandstoffen. Door deze geweldadige demonstraties kunnen we het al.helemaal vergeten dat er een buitenlands bedrijf geld zal willen komen investeren in Suriname. Biervliet en zijn kudde paarse ezels gooien hiermee hun eigen glazen in, want als ze erin slagen deze regering naar huis te sturen, zullen zij ook.geen ontwikkeling op gang kunnen brengen en is het voor hen ook.slechts een kwestie van tijd dat ze weggejaagd worden door de ontevreden Surinamers. Demonstreren mag, maar daarbij geeeld gebruiken en.gaan.plunderen is stom.


  gemodereerd
 5. Boskopoemang , de hele wereld heeft gekeken naar wat hier in Suriname gebeurt is , maar zij zullen straks ook zien dat dit nog maar het begin is , een groep is bezig om met geweld deze regering af te zetten , ten koste van de werkende klasse en ondernemingen , en daar zullen doden bij vallen.

  Reken er op dat vanaf nu alle buitenlandse investeerders geen zaken meer willen doen met Suriname , en dat bevriende landen hun hulp zullen stoppen , en toeristen zullen zeker niet meer komen , en export zal stoppen, en import komt ook niet meer.
  Deze groep zal Suriname totaal vernietigen


  gemodereerd
 6. Schande…biervliet en pique lullen de hele tojd maat met ghetto youth ..probeer ze uit t slob te halen maar verheerlijk ze niet. Nu zien we wat in ghetto youth kun fucking kop is. Ale journalisten lullen ook met interviews van alleen maar ghetto youth…tuurlijk..ze hebben ook een stem maar dat alleen zie je op tv….vroeg me altijd af of er echt alleen maar domme mensen in mn land wonen. Nu is t bevestigd….alleen stommerikken , rovers en moordenaars. Wat hebben gedaan dat ze beroofd, mishandeld worden???ook hun voelen het. Ze moesten jullie mars schieten. Stelletje apen


  gemodereerd
 7. Het is verschrikkelijk jammer dat ons Suriname, waarop we zo trots op mogen zijn , door een groep dwaze tuig zo te kijk wordt gezet.we weten allemaal wie hier achter zit pakitow is nu uit de picture. Net als hoefdraad is hij verdwenen hij is veel te laf om voor zijn daden in te staan. En de domme massa volgd hem , en richten ravages aan. .ik hoop dat alle gelede schade op hem worden verhaald


  gemodereerd
 8. @WAT. Je hebt 100% gelijk wat gebeurd is zal zeker de toeristen en investeerders demotiveren om een bezoek te brengen aan ons mooie land. Het valt te begrijpen dat deze dwazen weinig of geen onderwijs hebben genoten, je morele waarden groeien naar mate je hoger ontwikkeld. De vorige regering deed niet veel aan onderwijs Pineu kocht porno boeken voor de scholen . Conclussie ! Wat nu aan de hand is vond zijn oorsprong na de GROOTSTE PRESIDENT VAN SURINAME. DE GROTE EL VENE..


  gemodereerd
 9. Waar zijn de wel opgevoede / beter ontwikkelde””Blakkamangs””van weleer gebleven ? Want tegenwoordig verschijnen overal op social media, en op straat alleen de asiocialen / nietsnutters en de criminelen onder hun,,De neks no fout advies van de “”REVO””is funest gebleken voor dit soort mensen.


  gemodereerd
 10. Suriname zal NOOIT opgebouwd worden door MOTJO,S en STRAATROVERS,noch met een MOORDENAAR of BANKROVER als PRESIDENT / VP.


  gemodereerd
 11. Open Brief aan ZE Santokhi,

  Haal aub een peloton Gurka’s strijders uit Canada en laat deze mensen de orde met harde hand herstellen. Het is niet laat. Het tij kan zeker gekeerd worden en geef de Gurka’s ook een vrijbrief om de fascistische leider en ston foetoe mang (MacDonald, Jones, Hooghart, en Mahamwat Kahn) op te halen en politiek onschadelijk te maken. Zorg dat Suriname hele snel stabiel wordt anders is de kans op een burgeroorlog groot.


  gemodereerd
 12. Dit was dus wat pakkiekaw bedoelde met “een vreedzaam protest”. Oppakken en hem een “vreedzame behandeling” geven.
  Protesteren mag/moet vanwege de huidige situatie, maar wat we gisteren hebben moeten meemaken is ontoelaatbaar.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES