zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVader en zoon aangehouden in zaak roofoverval geldtransport voertuig

Vader en zoon aangehouden in zaak roofoverval geldtransport voertuig

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Politie Suriname heeft vandaag bekend gemaakt dat in de zaak van de roofoverval aan de Ragoebierstraat, een vader en zoon zijn aangehouden als verdachte. Het gaat om de 50-jarige Melvin A. en zijn 22-jarige zoon Sergunio.

In totaal zijn vijf mannen aangehouden. De vier verdachten, Sergunio A. (22), Melvin A. (50), Martin O. (44), Marvin M. (38) zijn na bekomen informatie respectievelijk op woensdag 1 en donderdag 2 februari na een de roofoverval aan de Ragoebierstraat door het Regio Bijsand Team Paramaribo en Midden (RBTP & M) en door medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten aangehouden. De vijfde verdachte, de 34-jarige Leroy P. die militair is, werd door de Militaire Politie (MP) in de kraag gevat.

Dit vijftal heeft op 1 februari een geldtransport voertuig van een goudopkoop bedrijf met zware wapens beschoten, waarna de verdachten er vandoor gingen met grote geldbedragen in U$, Euro, SRD en een vuistvuurwapen van het merk FN 57. De bestuurder en zijn bijrijder die in het geldtransport voertuig waren gezeten, waren belast met het vervoeren van het geld, waarbij één hunner tijdens de beschieting schotverwondingen heeft opgelopen en ter verpleging in het ziekenhuis is opgenomen.

Leden van het RBTP signaleerde het voertuig waarmee de roofoverval is gepleegd diezelfde avond aan de Ming Doelmanstraat. Volgens de bekomen informatie zou de verdachte Melvin bedoeld voertuig op het voormeld adres van zijn ouderlijke woning hebben geplaatst. De verdachte Melvin werd daarbij samen met zijn zoon Sergunio in de boeien geslagen. Bij een ingesteld onderzoek in de woning, werden een klein deel van de buit en een jachtgeweer in de kamer van Sergunio aangetroffen en in beslag genomen. Het jachtgeweer is legaal en blijkt van de vader Melvin te zijn.

Op hun aanwijzing werd vervolgens de verdachte Martin aangehouden en werden er in de woning van deze verdachte eveneens een klein deel van de buit, een riot shotgun, een Fal wapen en drie kogelwerende vesten gevonden en in beslag genomen.
De verdachte Marvin op wiens naam het grijs gelakte voertuig waarmee het strafbare feit is gepleegd staat, kwam in beeld en werd op donderdag 2 februari aangehouden.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de vier verdachten Sergunio, Melvin, Martin en Marvin door de politie in verzekeringgesteld. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze zaak meldt de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. “Slachtoffers” van de revolutie!

  Melvin a. was toen 8 jr oud.
  Auto geparkeerd bij ouders, die zitten vanavond op die paarse plastic stoelen van ocer, eerste rij. Ze hebben hun kids nooit normen & waarden bijgebracht.
  De rest idem dito, revo-babietjes met getraumatiseerde ouders.
  Zo wordt het criminele stokje overgedragen van grootvader op zoon op kleinzoon, net als bij hun baas.

  Di-di-bri-night vannacht, volle maan beware!


  gemodereerd
 2. Good job. Als je ziet wat allemaal bij de verdachte(n) zijn aangetroffen :FAL,Shotgun,3 kogelwerende vesten,dan is dit niet de 1e keer. Zal nog meer bovenwater komen.
  Laat zij als een picolet fluiten.


  gemodereerd
 3. Sur.zou er goed aan doen om de opgeheven politie eenheid van Memphis hierheen te halen en bij de Sur. politie toevoegen.
  Zij zullen de rovers dynastieën kunnen bestrijden. Want er zal al ergens een kleinzoon al rondlopen.


  gemodereerd
 4. @debby; of zoon neemt vader mee op rooftocht. Als deze boeven voortijdig vrijkomen, omdat een of andere mammatoen of pappa lekker, mw N en mr D, haar/zijn wetboek openslaat, zou het weleens kunnen dat een 3e generatie ook nog meedoet, @jacobus.
  @aboi koni ‘verkeerde opvoeding’? Helemáál geen opvoeding!
  Helaas (en hopelijk voor héél lange tijd) krijgen ze voeding van de belastingbetalers.


  gemodereerd
 5. Jullie zullen zeggen dat ik discrimineer maar als deze jongen een beurs had gehad dan had hij kunnen studeren voor doctor. volgens Sam Pie
  Hetzelfde geld voor zijn vader


  gemodereerd
 6. Debieus, ze hebben het geleerd van je gotrofather opa D, de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname . Die heeft al een mislukte dynastie…dinootje in de bak, walter 6 feet, en die andere vetzak pleegzoon ghettolijder.


  gemodereerd
 7. Dit wordt echt niet bedoeld als er wordt gezegd dat Surinaamse vaders meer moeten ondernemen met hun kinderen.


  gemodereerd
 8. Erg erg zooo ergg?? Verschrikkelijk !!
  Wat een gedoe in suriname !!
  Er is geen veiligheids , wat ik zo jammer vind is, de kinderen nu die zulke praktijken horen, 11 jaar of een 8 jarige kind die elkdaags dit moet horen en al deze gedoe brengt angst voor dat kind die opgroeit en in latere tijden ,veranderd hun gedachte door de elende jaren heen , door wat ze jaren heen steeds zulke situatie s zien en het is niet gezond zowel voor de jeugd , we maken hun kapot mensen?? Vooral de grotere daar menszn met hoge positie!! No poor a sani!!


  gemodereerd
 9. @ Debby
  geen poep praten hallo.
  jachtgeweer in de kamer van Sergunio aangetroffen en in beslag genomen. Het jachtgeweer is legaal en blijkt van de vader Melvin te zijn.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES