zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan neergeschoten bij overval op waardetransport voertuig

Man neergeschoten bij overval op waardetransport voertuig

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een gewapende overval in Suriname, op een voertuig dat ingezet wordt voor waardetransport, is vanmorgen op klaarlichte dag een man neergeschoten.

De overval vond rond 09.30u plaats aan de Ragoebierstraat te Paramaribo-Noord. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat vier rovers het voertuig hebben klemgereden en direct met zware wapens op het voertuig begonnen te schieten.

De 40-jarige bestuurder van het voertuig probeerde achteruit te rijden en werd daarbij in zijn buik en benen geraakt. Hij is met een ambulance afgevoerd voor medische behandeling.

De redactie verneemt verder dat de buit bestaat uit een groot geldbedrag in euro en dollars.

Diverse eenheden van de Surinaamse politie zijn ingezet voor onderzoek naar deze brute roofoverval.

UPDATE: In de zaak waarbij vanmorgen een man werd neergeschoten bij een gewapende roofoverval op een voertuig waarmee veel geld werd vervoerd, is een DNV lid aangehouden. De neergeschoten man is ook een DNV’er.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Damned ik dacht dat een van die jongens van Sam Pie was neergeschoten, maar het is dus de heldhaftige bestuurder. Voor zo’n held kan er geld worden opgehaald voor medische zorg in het buitenland ipv
  Voortaan moet er in die zaken met geld ook een bom worden geplaatst


  gemodereerd
 2. Eigen schuld. Het is de zoveelste keer dat zoiets zich voordoet. Waarom geen gebruik gemaakt van een voertuig dat speciaal bestemd is om waardetransporten te vervoeren. Hoe wisten ze trouwens dat er veel geld werd getransporteerd? Inside job?


  gemodereerd
 3. Suriname wordt steeds erger en erger en gelooof me je kan d politie zelfs niet meer vertrouwen want die vragen geld om HUN WERK te doen !!
  Regering die doet niets , zegt niets 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️


  gemodereerd
 4. Zolang veroordeelden zitting mogen nemen in het bestuur van het land in publieke functies. Zal de ellende in het land blijven. Hoe kan men van een volk verwachten om goed en eerlijk te leven indien er steeds averechtse keuzes worden gemaakt en indien de voorbeeldfiguren zelf oud rovers, drugsdealers, moordenaars enz. Zijn???
  Daarom blijft men dit land plunderen. Drugsbelangen veiligstellen en vandaar dat de havens een opengoal zijn enz.
  Denk a tori


  gemodereerd
 5. Ongetwijfeld zijn het getraumatiseerde nazaten. Die hun verlies en trauma op deze manier proberen te verwerken. Ik hoop dat Nederland die geld snel gaat storten zodat de criminaliteit afneemt in rovers paradijs Su waar iedereen in harmonie met elkaar heel vroeger leefde.


  gemodereerd
 6. De waarde van valuta moet met speciale hiervoor gemaakte auto’s plaats vinden, waardoor deze manier van beroven, overvallen niet meer kan gebeuren of nihil is. In zulke auto’s is zowel de valuta als de vervoerders van de valuta veilig en kunnen in contact staan met de eigenaar van het valuta als de politie en kunnen zij zich ook verdedigen met wapens. Ze hebben speciale professionele kleding aan.

  Ik vroeg mij al hele tijd af hoe het mogelijk is dat waardetransport auto’s van valuta werden licht gemaakt en de medewerkers overvallen werden.

  Met zulke gewone auto’s is het vragen om beroofd te worden en de medewerkers het slachtoffer worden voor de overvallers. Als eigenaar of medewerker moet je wel gek zijn om op deze wijze je leven op het spel te zetten voor overvallers.

  De hoogste tijd dat de cambio’s deze transportauto’s gaan kopen voor het transport van valuta. Een opleiding en kleding, helm, bodyprotector, blaffer/wapen
  horen zeker bij als men zou besluiten om dit in Suriname ook te gaan doen. Overvallers hebben geen schijn van kans omdat niet alleen de overvallers kunnen schieten, maar ook de vervoerders, die bovendien in een wagen zitten, waar de overvallers niet in kunnen en de ruiten ook goed geschermd/kogelwerend zijn. in contact staan met de eigenaar vh geld en politie door middel van apparatuur en mobiel. Zie dan wie de sigaar is of hulp nodig hard nodig zal moeten hebben. Want wie dat zou durven doen is gezien.


  gemodereerd
 7. Gelet op hoe Cambio momenteel valuta vervoeren zou goed zijn dat ze met de politie de route en het tijdstip melden, waardoor de politie hun ook kan volgen en aanwezig kan zijn. Ook de camerabeelden kunnen hiervoor worden gebruikt.

  Het zou verstandig zijn samen met de politie, de route, tijdstip, auto, volgauto’s doorgeven en samen werken. De politie ook aanwezig is of de wegen vd valuta vervoer van A naar B.


  gemodereerd
 8. Bij ons op het industrieterrein staan 3 afgeschreven waarde
  transport wagens van Brinks Helemaal in goeie staat ,we hadden op ze geboden om ze de plas over te sturen als schenking.
  Jammer ze zijn nu net te oud gebleken om te mogen invoeren Wij denken nu om ze vij een bedrijf dat vrachtwagens en campers in en uitschuifbaar in de breedte en hoogte kunnen aanpassen maar op de weg op een gewoon busje lijken en op de standplaats echt een mobiel home met inrichting gaan wij ze verhuren en als het kan ook eens zelf ermee toeren in de vakantie.


  gemodereerd
 9. Allemaal ophangen en de DNV’er, met extra stalen draad en
  daarna vermalen tot honden voer!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES