19-jarige mercedes-rijder knalde achterop inhalende Nigeriaan en week uit

8
19-jarige mercedes-rijder knalde achterop inhalende Nigeriaan

De Surinaamse politie heeft vandaag een officieel bericht naar buiten gebracht met betrekking tot de aanrijding afgelopen zondag, waarbij de 35-jarige fietser Raymon Ford alias Boiler om het leven kwam.

Aan de hand van de aangetroffen situatie en volgens camerabeelden is volgens de politie gebleken dat zowel de fietser, die voorreed, als de twee personenauto’s over de Henk Arronstraat reden. Zij kwamen vanuit de richting van de Leewensteinstraat gaande in die van de Schimmelpenninckstraat.

Ter hoogte van Naskip haalde de uit Nigeria afkomstige automobilist Emeka O. (39) de fietser in. Bij die gelegenheid kwam Emeka op de rechterrijstrook en werd daarbij door de andere autobestuurder Ruiz G. (19), die vermoedelijk met een hoge snelheid op de rechterrijstrook reed, van achteren aangereden.

Ruiz week vervolgens uit naar links en schepte daarbij de fietser die vervolgens tegen de schutting van de begraafplaats moet zijn gekomen en vervolgens wederom door de auto van Ruiz op het trottoir moet zijn aangereden, meldt het Korps Politie Suriname.

Het rijbewijs van de automobilist Ruiz is hangende het onderzoek ingevorderd. De andere autobestuurder Emeka is in het bezit van een Nigeriaanse rijbewijs maar heeft geen Surinaams rijtoestemming. Na te zijn voorgeleid is Emeka na overleg met het Openbaar Ministerie (O.M.) heengezonden, terwijl Ruiz hangende het onderzoek door de politie in verzekering is gesteld.

Uit voorzorgsmaatregelen zijn de bestuurders die geen teken van dronkenschap vertoonden aan een bloedtest onderworpen, waarna zij ter voorgeleiding werden overgebracht naar het politiebureau. De voertuigen zijn aanzienlijk beschadigd en zijn door de politie in beslag genomen.

Een jongeman die door omstanders werd gefilmd en wiens beeld massaal werd gedeeld is niet de veroorzaker van het verkeersongeval.


8 REACTIES

 1. Maar Emeka is heengezonden???? WTF…zonder toestemming over straat??? No man jullie zoeken zelf dat verantwoordelijke beesten plaats nemen achter t stuur. Geen wonder dat niemand zich druk maakt im toestemming aan te vragen want er staan geen sanctie op als jr zonder gaar tijden en note bene betrokken raakt bij een aanrijding.
  gemodereerd

 2. Lijkt erop dat de politie geen meer snelheidscontrolles meer uitvoert. En ‘Als de kat van huis is, houden de muizen kermis’
  gemodereerd

 3. Lijkt erop dat de politie geen snelheidscontrolles meer uitvoert. En ‘Als de kat van huis is, houden de muizen kermis’
  gemodereerd

 4. deze lui van het OM zijn nog rotte appels , en ze houden niet van veel werk , zo die sturen we naar huis , dan kunnen we het weer rustig aan doen
  gemodereerd

 5. Waarom is die nigeriaan heengezonden? Rijden zonder(geldig) rijbewijs is toch strafbaar? Rijd deze man? in Nigeria ook zonder rijbewijs? Zie hier het bewijs: Suriname is een méér dan duidelijk voorbeeld van een bananenrepubliek. Surinamers, waarom nog een klein kapitaal uitgeven voor het stukje plastic? Houd je srd’s in je zak, want je wordt toch heengezonden als je een annrijding hebt veroorzaakt, al dan niet met dodelijke afloop. Die snotneus Ruiz (hij zal wel een product zijn van rijke ouders) moet tot het slachtoffer naar zijn laatste rustplaats wordt gebracht in dezelfde kamer verblijven als dhr. Ford. Ruiz kan dan zien hoeveel schade hij heeft aangericht. 19 jaar en al een moordenaar.
  gemodereerd

 6. Moen” ik zeg precies hetzelfde, hoezo heb je geen rijtoestemming en er gebeurt een gruwelijk ongeluk en je wordt heengezonden??? Gewoon opsluiten die gast!!! Morgen neemt hij gewoon weer plaats achter het stuur want er is niet opgetreden tegen hem. Klote mensen in dit land regels worden niet gehandhaafd tot dat het hun overkomt….zielig voor de onschuldige mensen in het verkeer. RIP BOILER 🕊
  gemodereerd

 7. Zonder het te weten lagen de vooroordelen over de 19 jarige al klaar. Hij reed in een dure mercedes want de ouders hadden genoeg geld. Ook werd gesuggereerd dat de 19 jarige ‘dader een persoon is die op ZE Santokhi lijkt en daarom zou de zaak wel eens in de grote doofpot terecht komen. Een ander persoon beweerde dat het de bekende weg van Friends en family zou worden. Nu blijkt dus dat de medeveroorzaker een verdwaalde Nigeriaan is (drugs en fraudetype?) en naar alle waarschijnlijkheid een Columbiaan. Het is ook algemeen bekend dat het Surinaamse volk tot een van de laagst ontwikkelde volkeren behoort. Met dit soort aannames wordt het weer bevestigd.
  Laten al die Ka@@o’s baboes gaan uitzoeken hoed die Ruiz aan het geld komt om in een dure Mercedes te rijden. Zal wel niet gebeuren want het Surinaamse volk is niet alleen dom maar ook laf en angstig.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.