zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGefilmde jongeman niet de veroorzaker van dodelijke aanrijding worstman

Gefilmde jongeman niet de veroorzaker van dodelijke aanrijding worstman

-

Does Travel - naar Suriname

Deze jongeman die vanmorgen door omstanders werd gefilmd, na de aanrijding waarbij worstman Raymon Ford op de fiets werd doodgereden, is niet de veroorzaker van het verkeersongeval. Beelden van de jongeman S.B. gingen daarna rond op social media (foto).

Hij werd door de politie meegenomen voor verhoor nadat omstanders hem aangewezen zouden hebben als verdachte. Na te zijn verhoord kon hij het bureau verlaten.

De jongeman die wel verdacht wordt van het veroorzaken van het dodelijke ongeval is de 19-jarige Ruiz G. Hij werd samen met S.B. en de bestuurder van de andere auto E.E. in de prowagen meegenomen.

G. is na te zijn voorgeleid in verzekering gesteld door de Surinaamse politie. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De politie heeft de twee auto’s en de fiets naar de berging laten slepen. De zaak zal overgedragen worden aan Verkeersunit regio Paramaribo.

S.B. stapte nadat beelden van hem rond gingen nog wel naar de politie vanwege het feit dat hij op social media wordt aangewezen als de veroorzaker, waarbij zijn foto wordt gedeeld.

B. plaatste dit filmpje (onder) daarover op zijn Facebookpagina en schreef “Kort nadat de aanrijding plaatsvond werd ik gebeld en ben ik naar de plek toe gereden om de situatie te bekijken. De politie was al snel ingeschakeld en door middel van verwarring werd ik als verdachte aangewezen. Dit is dus onjuist.

Zijn verhaal wordt bevestigd door Revelino Eijk:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Jouw vader hft autozaak en de moordenaar zal je vriend zijn. Zal op je FB staan met jou. Hopelijk leren de kinderen van de ouders die geld hebben dat er regels zijn. Rijke opa en vader, je foto komt ook nr buiten


    gemodereerd
  2. wat hebt jij te zoeken daar bij dat ongeluk , omdat je gebeld werd , nou je hebt het zelf opgezocht , en die eijk is zeker nog een paarse rotte appel


    gemodereerd
  3. Het zijn met name de jongeren en dan met name de jonge mannen. Die zich willen laten gelden in het verkeer. Ook de auto’s met een discotheek in de achterbak, worden bestuurd door deze jonge mannen. Het hoort bij een soort haantjes gedrag waarbij men zich wil laten gelden. Opvallen is daarbij het key woord. Met vaak een boel ellende tot gevolg…


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES