woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie treedt op bij supermarkten waar mensen tot laat blijven hangen

Politie treedt op bij supermarkten waar mensen tot laat blijven hangen

-

Does Travel - naar Suriname

Een gemengd eenheid van de Surinaamse politie heeft in de vroege ochtend van zondag 29 januari 2023 op twee locaties aan de Pater Weidmanstraat opgetreden tegen supermarkthouders.

Aan de Pater Weidmanstraat no. 90 en no. 56 waren de supermarkten omstreeks 02.00 uur in de ochtend nog open voor het publiek. Op no 90, bleek er een enorme drukte te zijn van automobilisten in de nabijheid van de winkelier die zorgden voor ernstig geluidsoverlast.

De politie heeft de groep orde verstoorders verwijderd van de plaats. De vergunningen van de winkeliers zullen worden doorgeleid naar de Districtscommissaris en de wnd. Procureur-Generaal met een proces verbaal.

De politie is vaker geconfronteerd met klachten over deze supermarkten die tot laat na sluitingstijd, nog open zijn voor het publiek. Hierdoor “hangen” dan heel wat mensen in de nabijheid.

De stootgroep heeft ook opgetreden tegen ordeverstoorders aan de Wilhelminastraat. 

De politie waarschuwt ordeverstoorders en degenen die zorgen voor geluidsoverlast. Uw vertier mag de buurtbewoners geen overlast bezorgen. De ordeverstoorders zijn gewaarschuwd!

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Goed zo KPS .toppie .Kunnen de omwonenden weer een beetje rustig slapen .was een drama daar altijd .ik hoop dat hiertegen opgetreden blijft worden .proficiat.


  gemodereerd
 2. Geen vergunningen intrekken, maar flinke boetes opleggen. De Chinees leert het direct af als je zijn geld afpakt.


  gemodereerd
 3. die supermarkten voor eeuwig sluiten of verplaatsen naar leonsberg , dan kunnen ze daar zuipen en herrie maken tot in de ochtend , en die bewoner daar houdt wel van feestjes


  gemodereerd
 4. Hopelijk is dit een allerlaatste waarschuwing. Prima, vergunning van de supermarkt intrekken en de ordeverstoorders een flinke boete geven óf een paar weken van de straat halen. Het is al jáááren doffe ellende daar.


  gemodereerd
 5. DIT OPTREDEN VAN DE POLITIE IS EEN 1 MALIGE POPPENKASTSHOW. ik schaam me voor mijn land,SRANANG eh SOENGOE ! ik was vorig jaar na lange tijd met mijn dochter,man,en de kinderen,ik heb mij diep geschaamd,en met al die criminaliteit,BIG SHAME.
  😥😥
  SRANANG MIE LOBIE YOU !!


  gemodereerd
 6. Mie Baar You , , je schaamt je diep en jou dochter , je man en de kinderen zullen toch nooit meer naar Suriname willen toch , en Suriname is geen land meer om van te houden, wij en velen willen ook weg , maar hoe komen we aan tickets , moeten we allen soms ook gaan stelen , maar als we het geld van die tickets dan bij elkaar hebben kunnen we niet mee met de slm , want die is van santokhi


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES