dinsdag, juni 18, 2024
HomeNieuws uit SurinameSLM tekent lease contract voor Airbus A340-300 op Mid-Atlantische route

SLM tekent lease contract voor Airbus A340-300 op Mid-Atlantische route

-

Does Travel - naar Suriname

Na eerdere toestemming van de Raad van Commissarissen van Surinam Airways, voor het proces ter infasering van de Airbus A340-300, heeft vanmiddag de ondertekening van een lease agreement voor de A340-300 met V2 Aviation DMCC uit Dubai plaatsgevonden.

Dat meldt de Surinaamse luchtvaartmaatschappij vandaag. Deze A340-300 zal worden ingezet op de mid-atlantische route en bevindt zich nu nog in Jordanië waar de laatste hand wordt gelegd aan het technisch gereed maken van het vliegtuig.

“Alle actoren werken verder aan de vlotte afhandeling van het infaseringsproces en is het de bedoeling het vliegtuig binnen korte tijd in Suriname te mogen verwelkomen”, aldus het bedrijf.

Volgens het bedrijf zal de A340-300 wordt voor een periode van ongeveer acht maanden geleased. Binnen deze periode zal worden gewerkt aan het infaseren en het ondertekenen van de lease agreement voor een langere periode.

Foto: De ondertekening van de lease overeenkomst onder toeziend oog van bedrijfsjurist, dhr, mr.drs. J.J. Vrede. Aan tafel (links), de wnd CEO, Steven Gonesh en rechts de President Commissaris Ganesh Laigsingh.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. verdomd de regering onder leiding van president santokhi zal wel het contract betalen , met het geld van het volk , en die nietsnutters van de slm spelen mooi weer en hun salarissen wordt ook betaald door het volk , verdomd ophouden met geld potten in de slm , wij burgers kunnen amper levensmiddelen kopen , omdat de regering met het geld van de burger de rijken steunt , ja en zij kunnen vliegen zeker gratis , maar 80% van het volk zal nooit meer vliegen, echt deze regering moet vertrekken , en santokhi van alles wat u de burgers heeft beloofd bij u aantreden , is helemaal niets ja niets mee gebeurd , het lijkt wel of u bewust de beloftes niet wil nakomen , u bent geen leider van het gewone volk , alleen maar voor de rijken , dus nogmaals vertrek


  gemodereerd
 2. Deze Regering goed bezig voor de volk.

  Deze regering doet juist voor de volk en niet om eigen zaken te vullen net als vorige regering.


  gemodereerd
 3. Regering u bent bekend als Roverheid. Heeft u de schulden van slm aan bedrijven betaald??, nee, maar u pronkt met ander mans geld. U verzint constructies om ze niet te hoeven te betalen. Sinds jaren lijdt slm verlies en toch geeft u elke maand 3 miljoen usd, subsidie aan slm , en geld voor medicijnen zijn er niet.
  Dit doet u om gratis te kunnen reizen, ook de corrupte dna leden reizen gratis mee. Regering , jullie dagen zijn geteld , geniet en steel van het volk.


  gemodereerd
 4. Mie Gado, Het is nooit goed wat President Chan Santokhi doet of tot nu toe gedaan heeft voor de volk, er zijn zoveel veranderingen gekomen binnen het land en dat zien de volk niet:((
  Na 2 en half jaar kan deze regering eindelijk iets voor de volk betekenen.
  alleen volk moet gewoon de ruimte geven aan deze regering om zijn doel op te pakken maar meeste volk hebben het geen geduld en sommige volk willen juist dat nooit meer goed komt met SU.

  Maar ik kan je nu al vertellen als deze regering weg valt dan komt never nooit meer goed met SU dat ik en dat weet meeste volk ook.

  er zijn te veel zaken vullers


  gemodereerd
 5. Slm soap nog altijd bezig. Na dubai zeker oman aan de beurt. Vliegtuig leasen helemaal uit saudi-arabie straks. Slm is gewoon weg verliesgevend of vliegen met oude of nieuwe airbus vliegtuigen gaat helpen ik denk het niet.


  gemodereerd
 6. Begrijp als ex marine-luchtvaartdienstman uit Nederland niet waarom een Airbus 340 met 4 motoren is gekozen. Bijna alle Airbus 340 zijn uitgefaseerd door de meeste luchtvaartmaatschappijen omdat ze niet economisch zijn v.w.b. 2 motorige kisten, die gecertificeerd zijn met ETOPS (dan mag een vliegtuig de oceaan overvliegen, wanneer ze een motorproblemen hebben, kunnen ze de eerstvolgende vlieghaven veilig, op 1 motor bereiken). De Airbus 340 is in vergelijking met 2 motorige vliegtuigen (o.a. Boeing 777, 787, Airbus 330 en nog andere, die ook gecertificeerd zijn) oneconomisch. Wellicht begrijp ik niet “wat” er in het beslissingsproces heeft meegespeeld, maar de logica ontgaat mij enigszins. In ieder geval : vliegtuig vlieg veilig en vooral de passagiers en bemanning.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES