19-jarige wegpiraat in Mercedes-Benz rijdt worstman op fiets dood

21
19-jarige wegpiraat rijdt borstman op fiets dood

De bekende ondernemer van Pp bakfietsmobileworstwaren Raymon Ford ook wel bekend als Boiler en Jamäro, is zondag in de vroege ochtend overleden nadat hij door een 19-jarige wegpiraat in een Mercedes-Benz werd aangereden aan de Kwattaweg in Suriname.

Vernomen wordt dat de veroorzaker R.G. eerst een andere auto van achteren ramde. Hij week daarna uit en ramde de fietsende worst ondernemer van achteren, om vervolgens tegen een schutting te eindigen.

Het 35-jarige slachtoffer op de fiets heeft daarbij het leven ter plaatse gelaten.

Omstanders raakten behoorlijk verhit over het gebeuren, omdat het erop leek dat hij niet naar het bureau afgevoerd zou worden maar in een andere privé auto (Raptor) plaats nam. Uiteindelijk is de 19-jarige veroorzaker in de pro wagen gezet onder begeleiding van een inspecteur.

Op het moment van schrijven zijn diverse instanties ter plaatse. Het lijk van de fietser wordt na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen.

UPDATE – Deze jongeman die vanmorgen door omstanders werd gefilmd, na de aanrijding waarbij worstman Raymon Ford op de fiets werd doodgereden, is niet de veroorzaker van het verkeersongeval. Beelden van de jongeman S.B. gingen daarna rond op social media (foto). Hij is inmiddels vrij en de echte veroorzaker Ruiz G. (19) is in verzekering gesteld. Ook is zijn rijbewijs ingevorderd:

Jamäro Ford


21 REACTIES

 1. Ik zou die kaolo wegpiraat een enkeltje geven mmp zal wel onder invloed zijn geweest.
  Sterkte aan de nabestaanden van Ford.
  gemodereerd

 2. Nou….
  Als ik de politie was dan zou ik met OPZET te laat komen en die stront snotneus van een snelheidsduivel doodrijder door de omstanders laten aftakelen.

  Bijna elke dag is er wel een verkeersongeluk. De politie zou strenger optreden en patrouilleren. Ik merk er geen ene malle moer van!!!
  gemodereerd

 3. Heel droevig voor de fam en dierbaten v de Raymond. Sterkte.
  Deze .moordenaar v d fam n friends club zal weer met fluwelenhandschoenen worden aangepakt. Zie de case met de de zoon v d toenmalige politie commissaris. Nu minister.. maar de dans kan je ontspringen maar gerechtigheid niet.
  gemodereerd

 4. Ai boi …hardwerkende jongeman door weer een of andere idioot, uit t leven gerukt
  waar blijven de forse straffen??? I h buitenland verdwijn je de vak in voor doodslag.
  Chan, OM ga om de tafel zitten om de wet te veranderen zodat deze beesten lange tijd van de staat gehaald worden.
  Zal wel een of ander drugsdealer idioot zijn…waar vindt een jongen van 19 immers geld om een bmw te kopen.

  R.I.P Raymond. Sterkte aan de nabestaanden. Dies hati 🙁
  gemodereerd

 5. Aanstellerij: Ik rij in een dikke Mercedes Benz dus de weg behoort mij toe.

  Iedereen moet aan de kant want die dikke Mercedes komt eraan.
  Ook aan de kant word je doodgereden door deze uitslover.

  Als je als 19 jarige in Mercedes rijdt dan hebben je ouders Poen of je bent cokedealer in het dagelijks leven.
  gemodereerd

 6. Vreselijk om een 29 jarige did niet verantwoordelijk is zo een snelle wagen te geven. Ik hoop dat men foto’s van hem hft gemaakt en dat de bevolking ziet wie deze moordenaar is. Ze gaan hem ht land uitsturen. Maar hij gaat zn straf krijgen
  gemodereerd

 7. KIND VAN RIJKE LUI.

  ZAL MET EEN SISSER AFLOPEN.

  VERWEND TOT IN ZN NAAD.

  GEEF HEM 20 JAAR CEL.

  A NO KA AI NJANG

  die arme worstman bouwde deze fietsen zelf. prachtig was het om te zien. NO MANG

  WAT DOET DIE BOELER RIAD NOERMOHAMED NOG BIJ OW???????????DREMPELS????
  HIJ LULT ALLEEN UIT ZIJN NEK. TOT ACTIE KOMT HET NOOIT.
  ZELFS WATERPOMPEN KAN HIJ NIET LATEN DRAAIEN. BERMEN MET HOOG WIET. GOTEN VOLOP DICHTGEGROEID IN HEEL HET LAND. OM JE TE SCHAMEN IN ALLE WIJKEN. MAN DONDER NOU OP JERE. SURINAME SCHAAMT ZICH VOOR OW!!!!!!!!!!!!
  gemodereerd

 8. Deze gebeurtenis staat niet op zichzelf. Autobestuurders hebben totaal geen respect voor verkeersregels. Politie is nergens zichtbaar. Overtreders moeten aangepakt worden daar waar het meeste pijn doet.
  gemodereerd

 9. Ik wou wat posten, maar laat maar zitten… ik heb het gewist..
  De mpp’s en ko’s vliegen door mijn hoofd.

  Houden jullie je onbeschofte, ongemanierde, grootsdenkende en niets voorstellende kinderen thuis, want daar wonen ze waarschijnlijk nog!

  Ze vervuilen onze maatschappij!
  gemodereerd

 10. @Lesley,
  Moet je Nurmohamed weer hebben? Wat denk je dat een drempel deze moordlustige uit de kluiten gewassen tiener zou tegenhouden? de drempels zijn lanceerinstallaties voor zulke gasten. Spreek vaker de minister van Justitie aan die over verkeershufters dient te gaan.
  Jammer dat Raymond die een eerlijke harde werker was zo aan zn einde moest komen. Sterkte voor zijn familie en vrienden. Ik hoop dat de veroorzaker niet door het kantoor van Nibte wordt aangenomen maar door de familie van Raymond in de hand wordt genomen om een fikse liftime schadevergoeding te bepleiten.
  gemodereerd

 11. Wordt waarschijnlijk aan het eind van het jaar “gekroond” tot de grootste verkeersidioot 2023. Er wordt gestreden om deze “titel”.
  gemodereerd

 12. R.i.p Jamaro.
  Heel erg dat een 19 jarig klojo die een dure en snelle auto bestuurt zich niet kan beheersen en iemand dood rijdt. Ik hoop dat deze idioot voor langere tijd de bak ingaat. En aan de dierbaren heel veel sterkte toegewenst. Maar bij deze ook aan de reageerders trek zoiets ergs niet richting politiek. Mijn indruk is dat het mensen zijn die een bepaalde politieke partije aanhangen bijvoorbeeld Lesley die nu een ander nickname gebruikt en al vanaf begin afgeeft op Ow en de Minister maar wel in het gehate Nederland zitten . Mijn inziens zijn het mensen die eens in de zoveel tijd naar Suriname gaan en aan de Waterkant en bij de Vcb blijven hangenmet een Parbo djogo en niet verder trekken in Su, dus ook niet zien dat er degelijk wordt gewerkt al is het traagjes . Trek de volgende keer van Oost naar West en Zuid dan oordelen en klagen .
  gemodereerd

 13. Ja toch mensen,
  Die gasten bij OW&V begrijpen, niet dat hun (extra) inzet in het land juist nu in deze tijd heel hard nodig is.
  Ze hebben echt een lekker baantje hoor.
  Ze mogen zich echt wel rot schamen hoor.
  Vooral als ik in het centrum van de stad loop, dan vraag ik me af, wat er bij hun op kantoor gebeurd, leven ze nog of zijn ze dood, want ik zie ook nooit bedrijvig heid op straat van lui van OW.
  Zeg, heren bij OW, wat dachten jullie ervan om, daar waar het gewoon kan, wat meer brom/fietspaden aan te leggen???Zou heel wat meer veiligheid bieden voor de weggebruikers van vooral het langzame verkeer. Zucht,
  gemodereerd

 14. Het moet niemand verbazen als hij straks in hooiland rondloopt omdat het de zoon is van 1 van de hoge pieten van de olifan,dus gauw ticket gekocht en wegwezen,lage beesten dat ze zijn.
  Rip van jouw harde werken
  gemodereerd

 15. R.I.P hardwerkende surinamer, mooi mens.
  De bestuurder werd al opgehaald door zijn familie.
  Geld telt in Su, rijkeluis kind wordt naar NL gepost.
  Maar er rust geen vrede hierop. Ergens in het leven zullen alle mensen die aan dit onrecht meewerken de zure vruchten ervan plukken.
  Hoop dat ik het mis heb, maar zal deze case in de gaten houden. Misschien verrast het rechtsysteem in Su mij, door naar alle eerlijkheid recht te spreken voor Jamairo.
  Bene benieuwd!
  gemodereerd

 16. Flora is een Held kwijt…
  Ik hoop dat verkeers unit in suriname (santhoki) iets aandoet..a san dies boeler so foe las joe libi so…
  GADO SABI YERE
  gemodereerd

 17. @ Surined geweldig verwoord! Dit land onder deze regering maakt stap voor stap vooruitgang en ja het zal misschien niet binnen deze regeerperiode gerealiseerd worden maar Suriname gaat echt een mooie toekomst tegemoet. Het zijn de racisten uit Nederland die het volk een verkeerd beeld willen voorhouden. Zelf doen die gezwellen niks maar hebben wel een grote mond. Hou die grote mond daar en gebruik het voor de problemen daar .
  gemodereerd

 18. Zo vreselijk manggg!!!! , hoe , ik snap niet ..waar is deze bestuurden zijn ogen jongoe!!! ….is zo ff pijnlijk voor deze gebroeder Raymond haiboiiii !!

  Dit kan niet mensen, …a pasi sref smara mann!!
  gemodereerd

 19. Hij zal wel naar t buitenland worden gestuurd door de rijke ouders of de zaak gaat de doofpot in. Ik hoop dat hij als dat gebeurt constant over zijn schouder moet kijken en dat het gevaarlijk voor hem is over straat te gaan.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.