dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachten aangehouden in zaak aanslag kantongebouw Wulfinghstraat

Verdachten aangehouden in zaak aanslag kantongebouw Wulfinghstraat

-

Does Travel - naar Suriname

In de spraakmakende zaak, waarbij op vrijdag 13 januari een aanslag werd gepleegd op het Kantongebouw aan de Wulfinghstraat in Suriname, zijn vier mannen door een gemengde eenheid opgepakt.

De mannen zijn als verdachten aangemerkt en aangehouden ter voorgeleiding bij een hulpofficier van justitie (HOVJ). Vandaag zal beslist worden of de mannen in verzekering gesteld zullen worden.

Onderzoek moet uitwijzen wat hun betrokkenheid zijn in de zaak. De afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse politie is belast met het verder onderzoek.

Die avond gooiden twee mannen granaten naar het gebouw van de kantonrechter in Paramaribo. Ook losten ze meerdere schoten. De granaten zijn niet ontploft.

UPDATE: Drie van de mannen zijn na te zijn voorgeleid heengezonden. Een 42-jarige man werd na te zijn voorgeleid en in afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Na intensief speurwerk werden de mannen in beeld gebracht en aangehouden door het Regio Bijstand Team Paramaribo en Kapitale Delicten in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. JE MOET HET BREIN OPPAKKEN WELKE HIERACHTER ZIT.

  DAT IS DE NDP MET HUN BAAS.

  ONZE RECHTERS MOETEN NOU ECHT HUN BALLEN LATEN ZIEN.

  OOK OP 31 JANUARI A.S. MOET BAAS DE CEL IN.

  41 JAAR BANG IS MEER DAN GENOEG.


  gemodereerd
 2. Is @debby ook bij betrokken, ik zie geen commentaar meer van hem of haar.
  Volgens @debby is het de schuld van Chan.


  gemodereerd
 3. mensen is dit het nieuws wat ze vandaag op de radio aankondigen , wij als volk worden weer misleid , reken erop dat deze zaak straks in de doofpot terecht komt , want niemand durft die duivel aan te pakken , en dinsdag 31 januari gaat die duivel ook niet in het gevang , zo bang zijn ze van dat beest


  gemodereerd
 4. Alle 4 in het openbaar terecht stellen, ongeacht van welke politieke kleur!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Er zijn landen in de wereld waar deze gasten op het punt staan om adem spoedig uit te blazen.

  Mocht blijken dat deze gasten daders zijn, dan mogen ze van geluk spreken dat ze niet in die landen wonen. Justitie, rechterlijke macht moet dan de zwaarste straffen opleggen die voor deze misdaden in de democratische rechtsstaat van toepassing zijn.

  Er moet een daad worden gesteld voor zij die ook deze verkeerde weg willen opgaan.

  Suriname moet in de rij gaan lopen/staan van landen waar de misdaad nihil is. Criminalateit is niet nodig in de democratische rechtsstaat Suriname, ondanks de huidige financieel, sociaal, economische situatie.

  Er zijn genoeg mogelijkheden om niet van de honger om te komen als men bereid is daar iets aan te doen zonder steun van de overheid.

  Suriname zal nog vele jaren in deze slechte situatie blijven zijn. Wat we hieruit kunnen leren, is wat verkeerd gedaan is sinds 25 Februari 1980, nada, never, nunca, nul, neks, negatief nooit meer terug mag komen. Eens maar nooit meer ndp, ddb en gezin, familie en friends, paarse kakkerlakken, enz


  gemodereerd
 6. Er zijn landen in de wereld waar deze gasten op het punt staan om hun laatste adem spoedig uit te blazen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES