maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSchoten gelost op kantongebouw aan de Wulfinghstraat; mogelijk aanslag

Schoten gelost op kantongebouw aan de Wulfinghstraat; mogelijk aanslag

-

Does Travel - naar Suriname

Op het kantongebouw aan de Monseigneur Wulfinghstraat in Suriname, zijn vrijdagavond omstreeks 22.50u meerdere schoten gelost.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat al rijdend vanaf een bromfiets schoten zouden zijn gelost op het gebouw. Ook zou er een projectiel zijn aangetroffen. Mogelijk is er sprake van een aanslag, maar dat is nog niet bevestigd.

De weg is afgesloten ter hoogte van de brug (foto). Ondermeer het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP), de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en politie Centrum zijn ter plaatse.

Verschillende eenheden zijn ter plekke gedirigeerd om een onderzoek in te stellen. Dit onderzoek moet uitwijzen wat er precies aan de hand is.

UPDATE: Het lijkt inderdaad te gaan om een aanslag. Twee mannen op een bromfiets zouden meerdere keren hebben geschoten op het gebouw. Ook zouden ze een tas hebben gegooid op het terrein. Er is een raketvormig projectiel, een zogeheten RPG-granaat, aangetroffen in de tas. De bombsquad is inmiddels ingeschakeld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. vrienden van bouta , of bouta heeft opdracht gegeven , 31 januari wil die bouta niet daar komen want dan wordt hij gevangen genomen , mislukt he mislukkeling


    gemodereerd
  2. Waar kennen we deze werkwijze van? A uitspraak setti dus kondre sani sa moes vernietig baka bika a Gado fu Sranang ing pamper e leki. Bakra taki hij voelt nattigheid.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES