Home Onderwerpen Justitie en politie Linscheer: ‘Absoluut geen sprake van volgen Brunswijk en geen verdenkingen jegens de...

Linscheer: ‘Absoluut geen sprake van volgen Brunswijk en geen verdenkingen jegens de vp’

15
Melvin Linscheer (archieffoto)

Melvin Linscheer, veiligheidsadviseur van de president van Suriname, heeft vanmiddag bij LIM FM met klem ontkent dat er sprake is van het volgen van vice-president Ronnie Brunswijk.

“Hij heeft dit een keer al aangehaald maar het is absoluut niet waar dat er sprake is van een observatie of onderzoek naar de vice-president”, aldus Linscheer.

Brunswijk zei eerder vandaag dat hij rapporten heeft waaruit blijkt dat men hem en mensen dichtbij de vp wil uitschakelen. Hij beweert dat hij zelf ook gevolgd wordt door het Justitieel Interventie Team (JIT).

Linscheer maakt ook duidelijk dat het JIT niet onder de president valt, maar onder de PG. De Surinaamse president of het kabinet van de president heeft niets te maken met het JIT. En het is zeker geen politiek instrument, zegt Linscheer.

Hij geeft ook aan dat het JIT niets te maken heeft met de opsporing van Bordo, dat is een aangelegenheid van het cold-case team van de Surinaamse politie.

Starnieuws meldt dat president Chan Santokhi vandaag een onderhoud heeft met vp Brunswijk over diverse uitspraken die hij gedaan heeft.


15 REACTIES

 1. Brunswijk heeft zichzelf verraden, hij heeft duidelijk gemaakt dat hij wat te verbergen heeft !

  Een japjappie komt uit zijn mouw.

  Als de journalisten nu eens op onderzoek uitgaan kunnen ze weleens de headlines halen.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !
  gemodereerd

 2. Als BRUNSIE (voor mij geen VP) de Bankrover / Drugsdealer zijn GOGO brandt,moet hij op de blaren zitten.
  gemodereerd

 3. En ook al is het zo,dan wat ? Het getergde volk is JIT by itself eey oen no weer mi ede ,totaal mislukte regering oen har a dan boi Brunsie dati hou je mensen maar dom i love it dommy.
  gemodereerd

 4. Para Express , jij bedoelt die pers van hier , nou brunswijk maakt gehakt van hen , en is jou niet op gevallen dat de pers vanaf juli 2020 pas begon te werken , tussen 2010-2020 durfden deze nep pers niets , ze hebben 10 jaar geslapen
  gemodereerd

 5. dus brunswijk gaat voor de zoveelste keer in de fout , de abob moet hem uit de partij zetten , maar dat zal wel niet lukken , het zelfde hebt je bij de ndp die durven bouterse ook niet de partij te zetten , ze zijn zo bang voor die duivel
  gemodereerd

 6. john , jij bent een totaal mislukte gast , dat jij van domme mensen houdt , je laat zien dat jij de domste bent
  gemodereerd

 7. Als santokhi geloofwaardig wil zijn zou hij zich niet inlaten met iemand als Melvin linscheer
  gemodereerd

 8. Melvin Linscheer is NIET te vertrouwen. Hij is één van de killerdogs van opa D, de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname. Bent u dat vergeten? Samen met wijlen rupert Christopher heeft hij in 1990, die 2 lijfwachten van brunsie, in het toenmalige kabinet van de bevelhebber, huidig DNA gebouw, vermoord.
  Hoe komt het dat Linscheer NOG steeds staatsadviseur van veiligheid is? Hij was dat al van opa D. En bent u vergeten, dat de huidige president bij opa D moest gaan van 8 uur savonds tot 5 uur in de ochtend? Dit is 1 van de afspraken om Linscheer te handhaven.
  Dus deze VP heeft alle redenen om dit heerschap te wantrouwen. En als de vos de passie preekt, boer pas op je kippen.
  gemodereerd

 9. In welk land kun je vice president worden als je strafbare feiten hebben gepleegd zoals drugs handel, vuurwapen, berovingen en bedreigingen?????
  Zelf ook al sta je op de internationale opsporingslijst !!!
  gemodereerd

 10. Neen het zijn geen verdenkingen, maar feiten. Hij is bij verstek veroordeelde, net als zijn maat.
  gemodereerd

 11. Dhr Linscheer kijkt somber, volgens mij heeft hij het ook moeilijk ,misschien een oude foto. Maar misschien handelt hij met tegenzin of onderdrukt.time will tell
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.