Etenszaak Kwattaweg gesloten vanwege onhygiënische situatie

2

De bestuursdienst van Kwatta heeft dinsdag een etenszaak aan de Kwattaweg gesloten vanwege een onhygiënische situatie. De medewerkers hebben ook een tent en een etalagekast die op de onderhoudsstrook waren geplaats, verwijderd.

Het commissariaat van Wanica-Noordoost meldt dat de eigenaar reeds drie maanden steeds in de gelegenheid werd gesteld om zaken op orde te stellen, maar hij er geen werk van maakte.

De controle op naleving van de orde- en veiligheidsregels in het ressort wordt voorgezet door de bestuursdienst.

Na de sluiting van de etenszaak werden er later op de dag enkele grote bloempotten en een tafel van het trottoir verwijderd. Dit omdat voetgangers hinder ervan ondervonden.


2 REACTIES

  1. Waarom mogen we niet weten om welke etenszaak het gaat? De zaak heeft toch een naam of op z’n minst een huisadres? Ik zou het nog kunnen begrijpen als men de eigenaar van de zaak met een balkje voor zijn ogen afbeelde, maar de zaak zelf heeft volgens mij geen recht op anonimiteit of persoonsbescherming.
    gemodereerd

  2. Heel beel zaken a d kwattaweg voldoen niet aan de eisen. Ik snap nog steeds niet hoe men vergunningen afgeeft, ebs aansluiting doet zonder te controleren. Veel van de stand die langs de straat staan of stand die op blote percelen zijn gebouwd hebben geen stromend water en ook geen toilet? Hoe wassen de koks hun handen??? Met alle schijt en pis aan hun vieters gaan ze eten voor de klanten klaarmaken. Ze gaan pissen, schijten in een hoek v h perceel maar wassen hun klauwen niet. Ik koop NOOIT eten op traat…..desnoods eet ik thuis een brood als ik lui ben om te koken. BOG moet langs alle stands gaan …..loop even om de stand heen dan zal je zien wat voor troep het is …van voren zien ze er misschien netjes uit maar bakka den stand…..soso morsoe . Klanten moeten dat ook gewoon dien….loop naar achter de stand en je rent meteen weg van daar
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.