donderdag, juni 13, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentMavado noemt aangekondigd optreden in Suriname oplichting

Mavado noemt aangekondigd optreden in Suriname oplichting

-

Does Travel - naar Suriname

Opnieuw heeft een buitenlandse artiest, die op een evenement in Suriname was aangekondigd, zijn optreden gecanceld. De Jamaicaanse dancehall-zanger Mavado, die vandaag op ‘Freedom Night’ in @Live Entertainment Center was aangekondigd, heeft laten weten dat hij niet zal optreden.

De uit Kingston afkomstige artiest, wiens echte naam David Constantine Brooks is, zegt dat er sprake is van oplichting.

Suriname, ik zal de 26ste niet optreden. Vraag je geld terug, okay? Het is oplichting“, aldus luidt een korte video verklaring van Mavado die ook hieronder te zien is.

Afgelopen donderdag was de Afro Beat-ster CKay, bekend van de hitsong ‘Love Nwantiti’ (ah ah ah), aangekondigd als hoofdact van het eerste Juicy Festival in Suriname. Hij zou wel zijn aangekomen in Suriname, maar weigerde op te treden.

Ckay zei hierover: “Ik kon niet optreden op het Juicy Festival omdat de organisator dwaze spelletjes aan het spelen was en we hebben niet 10 uren gevlogen om voor de gek gehouden te worden”, aldus de artiest in een korte verklaring op zijn eigen Instagram account.

De verklaring van Mavado:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. je moet geen zaken doen met die gasten hier , ze lichten je op , je hebt het gemerkt toch , ook jou collega zanger/raper uit afrika is het zelfde overkomen , ben je geen Surinamer van afkomst dan ben je de klos


  gemodereerd
 2. Ach man het volk, meer in het bijzonder dat deel dat op jou lijkt en altijd klaagt dat het honger heeft en dat de maag krabt, heeft geen geld hoor : no money dus blijf lekker op Jamaica en rook een joint en nog 1 en nog 1
  Waarom zou het volk dat bij het minste geringste een demonstratie organiseert omdat het zo slecht is honderden srd uitgeven voor een beetje herrie?


  gemodereerd
 3. Surinamers die dit doen om hun eigen land de modder in te trekken. Door buitenlandse artiesten naam te gebruiken om op te lichten. Moet een echte mokker op hun hoofd krijgen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES