dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie zoekt vuurwapengevaarlijke verdachte schietpartij Drambrandersgracht

Politie zoekt vuurwapengevaarlijke verdachte schietpartij Drambrandersgracht

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname is op zoek naar deze man die betrokken zou zijn geweest bij de gewelddadige schietpartij op dinsdag 15 november aan de Drambrandersgracht in Paramaribo. Het zou gaan om de 39-jarige Glenn S. waarvoor de afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse politie vandaag een interne opsporing heeft uitgebracht.

Bij de beschieting op klaarlichte dag kwam een jongeman met de roepnaam ‘Keitho’ ter plaatse om het leven.

Het motief voor de schietpartij is nog niet duidelijk. Het vermoeden bestaat dat het zou gaan om een uit de hand gelopen ripdeal. Dit is echter niet officieel bevestigd door de Surinaamse politie.

Op camerabeelden (ook hieronder te zien) is te zien dat het gaat om twee partijen die met hun voertuigen, een pick-up en een grijze Vitz, naast elkaar staan op de weg. Op een gegeven moment rijdt de grijze auto weg terwijl de deuren nog open zijn. Een persoon springt uit een pick-up, waarna er vermoedelijk is geschoten op de auto en de inzittenden.

Een van de inzittenden van de grijze auto rent hard weg met een tas in zijn hand. De andere rijdt door maar komt op de andere rijhelft terecht waar hij tegen een voertuig knalt. De mannen uit de pick-up rennen naar de auto toe en trekken de deuren open. Of ze daarbij geschoten hebben is niet duidelijk. Meteen daarna rennen ze terug naar hun pick-up om de plaats te verlaten.

De afdeling Kapitale Delicten heeft intussen één persoon aangehouden in deze spraakmakende zaak. De aangehouden persoon is een man die samen met het slachtoffer in de auto zat.

UPDATE: Glenn S. is woensdag aangehouden te Frans-Guyana.

Beelden van het geval zijn uitgelekt en worden massaal via social media gedeeld. Ze zijn hieronder te zien:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Hoe kun je iemand zijn gezicht onherkenbaar maken en tegelijkertijd stellen dat hij wordt gezocht voor een moord? Raar maar als je het volk vraagt om hulp dan moet je het volk een goede foto laten zien die aan duidelijkheid niets te wensen over laat.


    gemodereerd
  2. Dankzij de moordvloek DDB, is sinds 25 febr 1980 moord de wijze om af te rekenen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES