Man dood nadat auto onder vuur wordt genomen

7
Man dood nadat auto onder vuur wordt genomen bij achtervolging

Een man is vanmiddag rond 14.00u doodgeschoten in een auto aan de Drambrandersgracht in Suriname.

Vernomen wordt dat het grijs gelakte voertuig waarin hij zat achtervolgd werd door mannen uit een andere auto en daarna onder vuur werd genomen. De auto waarin het slachtoffer zat is doorzeefd met kogels.

Nadat hij beschoten was knalde de auto frontaal op een Noah busje bij de Albina taxiplaats (foto). De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er meer dan 13 schoten zijn gelost.

De schutter verliet de plaats na het schieten. Diverse eenheden van de Surinaamse politie zijn momenteel ter plaatse bezig met het onderzoek.

De beschoten auto:

7 REACTIES

 1. Suriname met een klein aantal inwoners en weinig ervaring met moordcommando’s en weinig tot geen middelen / hulpmiddelen en ervaring zal niet snel de dader kunnen arresteren. Wellicht reeds lang vertrokken uit Suriname zoals de Haan van SLM
  gemodereerd

 2. Amerikaanse en Afrikaanse toestanden in Su man,
  van een doorgaans dom volk sinds 1975.
  @ Debby zal schrijven dat het de fout is van Chan,
  en zijn domme Smurfen! Bij DDB was het de fout
  van DDB en zijn 40 inhalige rovers, en dat de mening
  van Jacko!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Even een klein gokje wagen?

  Een afrekening van de laatste mislukte drugstransport?
  Als dat zo is zullen er meerdere doden volgen.
  Dus mensen op de dodenlijst: Schrijf jouw verhaal en geef het af aan een notaris of een te vertrouwen persoon, zodat de politie na jouw dood weet wie ze moeten oppakken.
  Je staat op de dodenlijst en zal pas van deze lijst worden afgevoerd na jouw dood. het enige wat ik jullie kan toewensen is: R.I.P.
  gemodereerd

 4. Wildwest taferelen in een land dat in de afgelopen 42 jaar helemaal is afgegleden naar een misdadig land. Neks no fout, grondwet en verdragen buiten werking waren gesteld, de dictator een schrikbewind voerde, dood en verdref, grote criminaliteit, drugsdoorvoerland, wapengandel, enz.

  Geen normen, waarden, principes, respect enz gelden, bepaalde burgers waren en zijn die zich aan geen enkele wet houden, maar hun enige waarheid en wet kennen, nl het gebruik van wapens voor hun eigen gelijk en waarheid kennen.

  Suriname is een land waar er bepaalde bugers zijn die buiten de regels vd grondwet en verdragen leven, criminaliteit en wapengebruik alleen kennen ze.

  Nu er een regering is die ze in het gareel van wet en recht willen laten leven, weigeren ze of verzetten ze zich fel hier tegen.

  Zie de demonttanten als politie en militairen en organic movement.

  Vraag ze, wat kunnen zij voor Suriname gelet op de grote uitdagingen waar Suriname voor staat zij (inter)nationaal nu voor Suriname betekenen?

  Laat ze heel goed naar zich zelf kijken. El Vene heeft op een bijeenkomst vd NPS gezegd dat gelet op de uitdagingen waar Suriname nu voor staat het hele Surinaamse volk achter Z.E. president Chandrikaperkash Santokhi kan gaan staan. De nps-ers en anderen werden hier heel
  boos over.

  Deze figuren moeten heel goed naar zich zelf gaan kijken en zich afvragen of zij het beter dan hem zouden doen en nergens steken zouden laten vallen. De uitdagingen zijn niet voor kleine jongens en meisjes die nog niet droog achter hun oren zijn en pas schaamhaar hebben bij hun geslachtsdelen.
  gemodereerd

 5. in Suriname hebt je ook criminele afrekeningen , oké weer een minder , maar het buitenland ziet dit ook , dus de toeristen blijven weg , alleen nu met feestdagen in aantocht komen vele surinaamse nederlanders naar hier om te feesten , maar er zullen ook criminelen meekomen , voor oudjaarsavond zullen harde knallen dit bevestigen , maffia toestanden
  gemodereerd

 6. Wat Amerikaanse en Afrikaanse toestanden? Het is niet goed te praten dat er mensen in Suriname doodgeschoten worden op straat, maar bevooroordeelde figuren moeten niet gaan suggereren dat dit soort geweldadige moorden alleen in Suriname en bepaalde andere landen voorkomen. Ook in zogenaamd beschaafde landen als Nederland, Noorwegen, Zuid Korea en Japan worden er regelmatig mensen op geweldadige wijze geliquideerd op straat. Ik zal uit eerbied voor de familieleden van m.n. Nederlandse slachtoffers, geen namen noemen, maar zelfs de grootste Jackass hier op Waterkant zal wel enkele namen van Nederlandse slachtoffers, die op straat zijn geliquideerd, uit het hoofd kunnen opnoemen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.