Lijk van man gevonden in de omgeving van de Afobakaweg

3
brandende kaars RIP

Ter hoogte van mast 54 bij de Afobakaweg in Suriname, is vanmiddag het het levenloos lichaam van een man aangetroffen. Verschillende eenheden van de Surinaamse politie alsook de brandweer zijn ter plaatse voor onderzoek.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om het lijk van een man die gekleed is in een boxershort. Het levenloos lichaam is aangetroffen in een ondergelopen zandput.

Er wordt door de autoriteiten rekening ermee gehouden dat gaat om het lichaam van een 77-jarige man die als vermist was opgegeven, nadat hij met een vlucht uit Nederland Suriname was binnengekomen en vanuit de luchthaven spoorloos was verdwenen. Dit is echter nog niet bevestigd.

Vandaag waren er gespecialiseerde eenheden in samenwerking met het Nationaal Leger en externe deskundigen bezig met een zoekactie naar de man. Op een bepaald moment braken ze de zoekactie af, toen zij nadere bijzonderheden binnen kregen.

UPDATE: Het lichaam dat donderdagmiddag werd aangetroffen op deze plek in het bos (foto) nabij de Afobakaweg, is van de vermiste 77-jarige Robbie Grootfaam. De familie heeft zijn lichaam geïdentificeerd, zegt een familielid.

3 REACTIES

 1. Daar was ik al bang voor. Een verward persoon, afkomstig uit Nederland, met de nodige Euro’s op zak is voor de boevengilde een gewillig slachtoffer. Dus ontvoeren, beroven, vermoorden en dumpen.
  Zoek dus die chauffeur van die witgelakte autobus, op de videobeelden te zien, verhoor hem en draai hem ook de duimschroeven aan.
  Ik denk dat hij meer over deze zaak afweet,
  gemodereerd

 2. Was de man bij veryrek uit ned al verward?? Vloog hij alleen??
  Kan men op JAP niet zien met wie de man vertrokken is?? Is jullie camerasysteem zo slecht?? Of er is niet??
  Erg om die man te beroven en te vermoorden
  Ik hoop dat mensen zn spullen herkennen.
  gemodereerd

 3. Debby, als jij de moeite neemt om bovenstaande 3 stukken over de heer Grootfaam te lezen worden al jouw vragen beantwoord.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.