Na twee dagen is 77-jarige spoorloos verdwenen reiziger nog niet terecht

3

De 77-jarige Robbie Grootfaam, die zondag na aankomst op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven spoorloos is verdwenen, is nog altijd niet gevonden.

De familie heeft dinsdag op een aantal plaatsen tevergeefs gezocht naar de man. “Wij blijven hopen, zoeken en bidden”, aldus de ongeruste familie.

Grootfaam is zondag vanuit Amsterdam aangekomen op de luchthaven in Suriname. Volgens de familie was de man een beetje verward en is hij na het ophalen van de koffers ineens spoorloos verdwenen.

De familie zegt dat de man na aankomst door de douane is gegaan. Na het ophalen van de koffers is hij gescheiden geraakt van zijn vrouw en sindsdien spoorloos.

Er was een tip dat hij zondagavond in Cabendadorp is gezien. De familie heeft maandag samen met de politie van Zanderij in het gebied gezocht, maar zonder resultaat.

Volgens camerabeelden heeft Grootfaam buiten de aankomsthal voor het laatst gesproken met de chauffeur van onderstaande wit gelakte bus.

De zoekactie wordt vandaag voortgezet. “Heeft u Robbie gezien of weet u waar hij is, contact ons of de politie”, aldus Jacqueline Van Der Hoorn-Learbuch.

Familieleden samen met de politie op zoek naar Robbie Grootfaam.

3 REACTIES

  1. Het is onverantwoord om 2 oudjes waarvan één verward is, zonder begeleiding te laten vliegen.
    Die man is gewoon ontvoerd. Iedereen weet hoe je belaagd wordt op zanderij door die loerende venters.
    Kenteken vh busje is bekend, misschien is dit een spoor. Oproep doen op tv; Vermist!
    gemodereerd

  2. Ik vrees toch het ergste. De heer Grootfaam mag verward zijn maar iemand moet hem toch gezien hebben. En net wat een mede forumdeelneemster zegt; het kan dat hij ontvoerd is wetende dat hij uit Nederland komt. Ik bid voor zijn leven en gezondheid .
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.