Home Onderwerpen Justitie en politie Cipier die vrouw van neef misbruikt zou hebben blijft vast

Cipier die vrouw van neef misbruikt zou hebben blijft vast

5

De man en vrouw die afgelopen weekend aangifte deden tegen de 47-jarige penitentiair ambtenaar (pa), vanwege vermeend misbruik van de vrouw, hebben de zaak weer ingetrokken. Desondanks is de verdachte Karel G., die een neef is van de aangever, na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek opgesloten. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat het echtpaar op bezoek was bij de verdachte, waarbij er werd gegeten en gedronken. Op een gegeven moment bracht de vrouw haar bord naar de keuken. Karel ging haar achterna, maar haar echtgenoot liep kort daarna ook naar de keuken.

Bij die gelegenheid merkte hij tot zijn verbazing op dat zijn neef Karel vermoedelijk bezig was seksuele handelingen te plegen bij zijn vrouw. Toen de verdachte doorhad dat hij was betrapt, liep hij uit veiligheidsoverwegingen naar zijn slaapkamer en deed die op slot.

Toen hij na enige tijd naar buitenkwam, ontstond er een woordenwisseling tussen de twee mannen die uitmondde in een worsteling. Daarbij zag Karel kans zijn neef, die ook wapendrager is, te ontwapenen. Na het wapen te hebben geledigd gaf hij het terug aan zijn neef.

Hierna deed het koppel aangifte bij de politie van Domburg, die het onderzoek vervolgens heeft overgedragen aan de Recherche van Regio Midden. Na uitgewerkte informatie werd de verdachte diezelfde dag aangehouden.

Ondanks het koppel het politiebureau wederom aandeed om de zaak in te trekken is Karel na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek opgesloten, meldt de politie. Zijn dienstwapen en een illegaal jachtweer dat de wetsdienaren in zijn woning hebben aantroffen, zijn in beslag genomen.

UPDATE: Anders dan het Korps Politie Suriname in een persbericht op dinsdag 6 september beweerde, is de eerder aangehouden 47-jarige penitentiaire ambtenaar Karel G. momenteel op vrije voeten. G., die afgelopen zaterdag door Recherche Midden Suriname was aangehouden op verdenking van seksueel misbruik van de vrouw van een collega tevens neef, is dinsdag op verzoek van advocaat Maureen Nibte in vrijheid gesteld.


5 REACTIES

 1. iets met trio te maken soms , aangifte doen en dan weer intrekken , goed dat die ene vast blijft zitten , nou dan weer met zijn tweetjes toch en dat is normaal , maar die nibte krijgt deze gast wel vrij , dus straks gaat het leven gewoon weer door met zijn vieren
  gemodereerd

 2. Karel ging haar achterna, maar haar echtgenoot liep kort daarna ook naar de keuken.

  Bij die gelegenheid merkte hij tot zijn verbazing op dat zijn neef Karel vermoedelijk bezig was seksuele handelingen te plegen bij zijn vrouw.

  Artikel leest als een roman. Wat ik niet snap is dat de vrouw zich niet tegen de seksuele molestatie verzet heeft. Waarom heeft zij niet geschreeuwd? Waarom niet het bord op het hoofd van haar zwager stukgeslagen ? Ik heb zo mijn twijfels aan het verhaal vooral ook omdat geprobeerd is om de aangifte in te trekken.
  gemodereerd

 3. De vrouw vond het blijkbaar leuk dat hij aan haar zat, anders had ze gegild om hulp. Ach, ze was gewend door deze man verwend te worden, maar helaas, betrapt deze keer ! En nu de zaak intrekken omdat ze bang is dat hij uit de school zal klappen. Te laat !!
  gemodereerd

 4. Is het misbruik of hebben de 2 een relatie achter echtgenoot zn rug om??
  Je bent in de keuken en neef raakt je aan??? Keuken??? Potten, pannen, messen
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mobiele versie afsluiten