zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidNieuwe SLM-topman kan vanwege corona nog niet aan de slag in Suriname

Nieuwe SLM-topman kan vanwege corona nog niet aan de slag in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De door de regering pas aangestelde waarnemend directeur van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM), Steven Gonesh, zit momenteel in het buitenland en is herstellende van besmetting met het coronavirus. Hierdoor kan hij op dit moment niet naar Suriname afreizen om in zijn nieuwe functie aan de slag te gaan.

Gonesh zal voor de komende twee maanden als directeur waarnemen bij de luchtvaartmaatschappij.

De vorige gevluchte directeur Paul de Haan heeft afgelopen weekend schriftelijk zijn ontslag ingediend. Het contract met hem zal ook ontbonden worden, heeft de Surinaamse regering laten weten in een persbericht. Ook president-commissaris Xaviera Jessurun heeft haar functie ter beschikking gesteld.

Er komt bij Surinam Airways een interim management team dat naast Gonesh bestaat uit John Vrede en Santosh Baidjoe alsook Ganesh Laigsingh die de functie van Jessurun zal waarnemen. Dit team zal de lopende zaken afronden, de dagelijkse leiding voeren en alles in het werk stellen voor een efficiënte transitie naar de nieuwe situatie.

De SLM heeft vrijdag benadrukt, dat de vluchtuitvoering naar de verschillende destinaties, ondanks de huidige ontwikkelingen, gegarandeerd is. Dat houdt in dat het reizend publiek normaal volgens het uitgegeven vliegschema wordt vervoerd. Dit allemaal met de toegezegde ondersteuning van de aandeelhouder, te weten de staat.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. De SLM kan als een microcosmos van Suriname worden beschouwd. Door corruptie en nepotisme in 40 jaar kapot gemaakt waardoor het alleen door een harde reorganisatie kan worden gered en levensvatbaar kan worden gemaakt.
  Als dan het het plan er is wordt dit door allerlei personen met andere belangen en een dubbele agenda gesaboteerd, waarbij bedreigingen met geweld en dood niet worden geschuwd, met als doel hun eigenbelang te beschermen en die boven het algemeen belang te stellen. Hiervoor ruiit men het klootjesvilk op en belooft meb ze in de toekomst gouden bergen als men hen volgt naar een zgn. betere toekomst, die echter de status quo is, waarin de oude machten weer hun vernietigen praktijken kunnen uithalen voor dit doel heeft men het paard van Troje in de leiding gezet; bij de SLM Leo Brunswijk; in de landsregering de ABOP. Het uiteindelijke doel is de zo weer aan de macht te komen door de huidige goedwillende en verstandige bewindvoerder te verjagen en de profiteurs weer aan de macht te helpen. Bij de SLM is dit gelukt, als we niet oppassen zal hetzelfde gebeuren bij de regering van Suriname. De geluiden zijb duidelijk de handelingen ook.
  Dit is de laatste kans voor Suriname om er bovenop te komen en min of meer normaal en wel arend land te worden, waar het algemeen belang boven het particuliere belang van een kleine groep gaat. Ik heb er echter gezien de weerstand van die kleine groep, die op de achtergrond hun invloed uitoefenen met hun gebruikelijke wapens van corruptie en misdadige druk uitoefenen, een hard hoofd in, dat de reorganisatie van Suriname zal slagen, net zo als die bij de SLM is mislukt.
  Suriname pas op uw zaak, de rovers, drugsteafickers en moordenaars liigfen op de loer om desnoods met geweld de macht over te nemen en dit mooie en potentieel rijke land definitief in de afgrond te storten ten eigen bate.


  gemodereerd
 2. Tjee potie!

  Meneer en nieuwe crew, is te hopen dat jullie geen exjes of buite-chicks in het bedrijf hebben, want dan hebben jullie een probleem.

  Het wordt moeilijk om de reorganisatie uit te voeren en je vriendinnetjes en vriendjes te ontslaan of te schrappen vd IPB-lijst.

  De Haan kon dit wel doen, heeft hij ook gedaan, vandaar de witch-hunting.

  Beterschap meneer de piloot.


  gemodereerd
 3. Waarnemend directeur? En wel voor twee maanden. Tijd genoeg om alle bezwarende stukken weg te moffelen. Hij was toch de rechterhand van de Haan? Wat ontvangt hij aan het eind van de maand?


  gemodereerd
 4. Ik denk eerder dat hij met zichzelf in conclaaf is om een besluit te nemen de job aan te nemen of niet……me bar joe!


  gemodereerd
 5. dus de nieuwe topman is al vleugellam , laat hem daar waar hij nu is , en president een goede weg is , weg met de slm , en president u gaat wel een geloofsgemeenschap (egbs) prijzen , maar wij burgers geloven niet meer in u , en dat heeft niet met een geloof te maken


  gemodereerd
 6. zonet een bericht van De WEST , de boeing 737-800 slm komt niet meer naar Suriname en is al door verkocht aan een andere maatschappij , wat wil de slm dan nog betekenen , weer andere vliegtuigen huren en hun eigen piloten en de crew weer thuis laten zitten , maar wel doorbetalen , einde slm toch president


  gemodereerd
 7. wij als volk van Suriname moeten toch wel geïnformeerd worden wat die piloot maandelijks krijgt president , want u geeft hem salaris van het geld van ons , en wij willen dat u dat geld aan ons geeft , en koop daar voedselpakketten van , en die u aan huis aan huis bezorgd , niet alleen in lelydorp maar in geheel Suriname , u zei bij uw aantreding dat u toch president bent voor het volk , maar nu twee jaar later merken wij het als volk niets van , uw familie wel , president de minister van financiën stopt er mee per 1 september , volg hem en neem ook ontslag , de minister van financiën niet door zijn onkunde , maar president neem ontslag door u onkunde


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES