donderdag, december 7, 2023
HomeNieuws uit SurinameSLM: 'Vluchten gegarandeerd ondanks huidige ontwikkelingen'

SLM: ‘Vluchten gegarandeerd ondanks huidige ontwikkelingen’

-

Does Travel & Cadushi Tours

De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij Surinam Airways heeft vrijdag benadrukt, dat de vluchtuitvoering naar de verschillende destinaties, ondanks de huidige ontwikkelingen, gegarandeerd is.

Dat houdt volgens het bedrijf uit Suriname in dat het reizend publiek normaal volgens het uitgegeven vliegschema wordt vervoerd. Dit allemaal met de toegezegde ondersteuning van de aandeelhouder, te weten de staat.

Surinam Airways is de afgelopen periode en dagen geconfronteerd geraakt met zoals dat in luchtvaartjargon wordt gezegd, ‘zware turbulentie’. Gelet op de huidige ontwikkelingen binnen het bedrijf zijn er vanwege de regering en het Openbaar Ministerie (OM) verscheidene onderzoekingen gelast.

Surinam Airways betreurt deze situatie, maar heeft in een pers Communiqué aangegeven dat zij met het vertrouwen van haar passagiers, eenheid onder haar werknemers en met vereende krachten zal blijven werken aan het voortbestaan van het bedrijf.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

8 REACTIES
 1. wie gelooft er nog in de slm , en wie durft nog met de slm te vliegen , de twee voorvleugels zijn gebroken en nu ook de staartvleugel , als je boekt dan ben je vogelvrij , en de tickets zijn ook prijzig , en ze verdienen niets , elke vlucht die gemaakt wordt met een gehuurd vliegtuig worden de schulden hoger, en de president gelooft nog in de slm , het is makkelijk om geld van het volk te gebruiken om dat in de slm te pompen , maar al dat geld dat u tot nu toe in de slm hebt gepompt is verdwenen , dus weer is het volk slachtoffer , president als u zich blijf focussen op de slm , keert het volk zich tegen u en ja dat betekend oprotten


  Maak melding

 2. Mooie leugens.
  Eerst waarmaken.
  Hiervoor was het ook al een chaos wie verzekerd de passagiers.
  Wil naar curaçao maar durf het niet omdat ik straks niet terug kan.
  Privatisering is de juiste oplossing voor dit bedrijf.
  SLM is nog verder om zeep geholpen door Nederlanders.
  Ook al ben je verzekerd er valt niks te halen bij calamiteiten. Laat ze de mogelijkheid van PBM eruit halen misschien dat daarmee een deel te redden valt.
  Medewerkers en hun partners en thuiswonende kinderen mogen alleen gebruik maken van dit en niet hele families. Alleen in Suriname kan dit.
  Dus deze situatie hebben ze aan zichzelf te danken.
  Nu het de regering leiders heet onder de voeten word gaan ze cursus volgen voor goed leiderschap maar het is te laat.
  Het volk wil ze weg


  Maak melding

 3. SLM moet koste wat kost behouden blijven, uiteraard zonder parasieten en rovers.
  Een doorstart is niet zo snel mogelijk.
  Jammer dat juist de Surinamers met een grote mond de SLM laten vallen.
  Ik maak zelf de keus om met de SLM te vliegen.


  Maak melding

 4. @SI
  Je bedoelt zeker de IPB regeling. Laat je goed informeren. Bij alle luchtvaartmaatschappijen heb je eentje. Dat sommigen uit afgunst vaak een heleboel rommel uitkraaien komt omdat buitenstaanders vaak niet goed geïnformeerd zijn.


  Maak melding

 5. De SLM verdient (verdiende) m.n. op de lijn Paramaribo-Amsterdam. Aangezien vooral de Surineds hiervan gebruik maken en Surineds geen Surinamers zijn, is de vraag of Suriname wel deze lijn moet open houden. Temeer er nu door de prijsstijgingen wereldwijd, ook veel Surineds in financiële problemen zitten en de coronamaatregelen er weer aankomen.
  De SLM kan beter de rechten verkopen aan een andere maatschappij en per ticket een bedrag beuren. Dan hebben ze geen kosten, alleen maar baten. Daarnaast kunnen ze hun infrastructuur inzetten voor andere maatschappijen tegen een redelijk bedrag.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES