Weer wegbarricade door bewoners ‘Jamaica’; autobanden in brand gestoken

9
wegbarricade door bewoners 'Jamaica'

Bewoners van het gebied aan de Martin Luther Kingweg in Suriname, dat bekend staat als ‘Jamaica’, hebben vanmorgen de weg gebarricadeerd. Ze hebben onder andere autobanden op de openbare weg geplaatst en die in brand gestoken.

De redactie van Waterkant.Net verneemt ter plaatse dat dit gedaan zou zijn na de dood van een man, die eerder door de politie was neergeschoten. Een broer van de man gaf aan dat de persoon in kwestie afgelopen nacht is overleden.

De politie van Paranam is reeds op de hoogte gesteld. Vernomen wordt dat leden van Regio Bijstandsteam Midden en Surveillance Midden van de Surinaamse politie ook zijn uitgerukt.

Vorig jaar gingen de bewoners ook al ertoe over om de weg te barricaderen.


9 REACTIES

 1. Met een deel van het volk heb je niets anders dan narigheid.Ze houden elke vooruitgang tegen.
  gemodereerd

 2. De gebieden tamanredjo, marienburg, Voorburg , rust en werk hebben anno 2020 grotendeels nog steeds geen fatsoenlijk stromend water. Hier hoor je nooit dat wegen worden gebarricadeerd, nee ze besteden liever zijn tijd aan nuttige dingen, zoals landbouw. Maar Jamaica , het is en blijft een mooi volk.
  gemodereerd

 3. Maar wat willen deze gasten nu eigenlijk? De zaak was toch geregeld dat die zg onschuldige man geconpenseerd zou worden?
  Elke keer het barricaderen van de wegen en het asfalt beschadigen door autobanden op het wegdek in de fik te steken …
  Waarom proberen deze mensen zich niet een beetje STADS te gedragen? Waarom moeten overige weggebruikers elke keer weeroverlast ondervinden als ze om het 1 of ander boos zijn?
  Ik vertik het om over rassenverschillen te praten maar zijn het overwegend niet mensen die op deze betogers lijken die inbreken in anderen hun eigendommen of mensen beroven en noem maar op.
  Het is toch achteraf gebleken dat er vorig jaar een vergissing is gemaakt (deze keer) en er zijn goeie afspraken gemaakt toch?
  Uiteindelijk draait alles om geld waar ze denken recht op te hebben. Maar hoe zit het met hun slachtoffers?
  Voor de coup was het heerlijk om tussen deze mensen te leven en van hun te leren. Jammer genoeg is de nu geldende mentaliteit 1 van de redenen waarom ik me ik Suriname niet veilig voel.
  Hoeveel geld moeten ze nu weer ?
  gemodereerd

 4. wat willen ze weer, het wordt een gewoonte nu om niets, een heel herrie te maken,dat is tiepies paars beleid.die man is overleden geeft hem de eer en respect en daarna kijken wat de regering weer kan doen voor de fam ,maar niet zo,dit is tiepies Paars GWELD!!!!!!
  gemodereerd

 5. Je reinste bandeloosheid in het land. Dit land wil maar niet tot ontwikkeling komen.

  Tegenwoordig wil ook elke Wannabee kenner zijn/haar licht laten schijnen over de situatie in he land en maken het regeren onder deze omstandigheden alleen maar moeilijker.
  Iedereen weet het plotseling beter dan de regering en al die kapiteins blijven maar aan wal staan en maken zich druk om zaken die totaal niet tot economisch herstel toedragen.
  Surinamers kunnen geen bijzaken van hoofdzaken scheiden.
  Zielig volk bij elkaar.
  gemodereerd

 6. Dolly ik zie geen paarse mensen daar, k zie eerder gelezwart mensen daar
  Nouw beleid vhp/abop is ook niet te spreken
  gemodereerd

 7. oliepitje , jij moet die beelden nog eens goed bekijken , en velen lijken op jou he , niet alleen gelezwarte maar ook vele paarsezwarte , en oliepitje jou lover ddb zal er zeker een paar flessen sterke drank op drinken en natuurlijk vele joints roken ,hij vind het prachtig dat de zwarten onder elkaar ruzie hebben en de gelezwarte verliezen van de paarsezwarte , nou hun feestje doei
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.