Politie schiet man neer, boze bewoners barricaderen weg

13
Politie schiet man neer, boze bewoners barricaderen weg

Nabij Paranam is het momenteel erg onrustig. Dit nadat een man werd neergeschoten door de politie. Het slachtoffer, is daarna meteen afgevoerd door het Regio Bijstandsteam (RBT).

De politie wilde een verdachte arresteren en heeft daarvoor vuurwapengeweld gebruikt. Daarbij werd een man geraakt, die volgens buurtbewoners onschuldig is.

De mensen in het gebied zijn boos hierom hetgeen geresulteerd heeft in een kleine opstand, waarbij de Highway nabij de Meursweg werd gebarricadeerd.

De redactie verneemt dat het gaat om het gebied nabij het dorp Jamaica. Diverse politie-eenheden zijn gedirigeerd naar de plaats. Ook de brandweer is inmiddels ingeschakeld.

UPDATE: De buurtbewoners die sedert vanmorgen de weg gebarricadeerd hebben te Paranam, zijn boos omdat de politie volgens hen een onschuldige man zou hebben neergeschoten. Dat zeggen ze in deze live video. Ze willen met vp Brunswijk spreken en zullen de barricade niet opheffen, zolang hij niet is geweest om te praten:

13 REACTIES

 1. De politie heeft de plicht om
  Zorg te dragen voor de openbare orde en als hierbij langharige werkschuwen neergeschoten worden … het zij zo. Politie gaat niet zomaar ( per ongeluk) iemand neerschieten. De bende moeten hun woede uiten op de persoon die voor amok zorgt.


  Maak melding

 2. Welke haardragt de per ongeluk beschoten man heeft, is minnder belangrijk dan de bloedgroep die hij heeft, maar vreemd genoeg heeft die slimme 49.Fox daar geen belangstelling voor.


  Maak melding

 3. Gedane Zaken Nemen Geen Keer

  Beste lezers.

  Geweldsmonopolie Ligt In Handen Van De Politie.
  Vaker Moet De Politie Zn Spierballen Laten Zien Om Zo De Stijgende Criminaliteit Onder Knie Te Krijgen.

  Soms Gaat Er Wat Mis.. Hoort Er Bij. Toevallige Pech Voor De Gene

  In The Line Of Duty


  Maak melding

 4. heel suriname zit vol met rovers dus wat lul je nu debby?
  zelfs de regering bestaat grootendeels uit rovers.

  grote vraag is of de man gewapend was dat de politie hun wapen trokken om te schieten?
  voor de rest zijn de andere comments gewoon dom en triest
  “Politie gaat niet zomaar ( per ongeluk) iemand neerschieten.”
  gebeurd anders vaak genoeg dat er op ongewapende mensen geschoten wordt


  Maak melding

 5. Beste lezers

  Als De Politie Een Waarschuwing Schot Moet Lossen Dat Betekend Dat De Politie Zich Maximaal Bedreigd Voelt Anders Gaan Ze Geen Waarschuwing Schot Lossen

  Dat Is Het Zuid Amerikaans Systeem

  In Zuid Amerika Schiet De Politie Je Eerst Neer Als Voor Ze Je Gaan Ondervragen Als Je Gewapend Ben

  Mexico Columbia Peru Chili. Guyana Argentinie Bolivia Suriname Ga Zo Maar Door
  Dat Is Zuid Amerika

  In Europa Gaan Ze Je Eerst Ondervragen Als je Gewapend Bent Als Je Ja Zeg Ben Je De Klos


  Maak melding

 6. Ai Amoksi is gegaan en niet de vp want die had deze week al een akkefietje op Parra. Hoogstwaarschijnlijk heeft Amoksi ze meer info gegeven mbt de politieactie.
  Ik hoop niet voor ze dat ze bij de volgende live moeten zeggen dat ze die beschotene niet zo kennen want hij is een rustige man die voor zijn oude moeder, zieke vrouw en zn broertjes en zusjes zorgt.


  Maak melding

 7. De redactie verneemt dat het gaat om het gebied nabij het dorp DJOE(Jamai)CA . Diverse politie-eenheden zijn gedirigeerd naar de plaats. Ook de brandweer is inmiddels ingeschakeld.


  Maak melding

 8. @IVANOF het is niet waar hoor ook in nederland zeer gevaarlijk wat u zegt over Zuid -Amerika sommige mensen krijgen nekklem dat is dodelijk adem wordt stop gezet hoor dus nederlandse politie geen dommoor maar een nazi heel slecht en partijdig of het een witte zwarte of hindoe of moslim zeer erg. Vooral de generatie personen die in nederland is geboren wordt flink voorgetrokken door politie hoor ik ken gevallen ook allochtonen . In Den haag een paar neergeknald door de politie. Tijdje geleden. Mensen in het buitenland horen lezen 1 kant van het verhaal terwijl er in nl veel veel meer gebeurt, maar als je vertelt wordt je voor de gek verklaard of pillen of drugsverslaafd door rot typetjes verklaard. This is duivelse tijdperk dus.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.