woensdag, december 6, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieBestuurder sleepwagen gestoken tijdens werkzaamheden

Bestuurder sleepwagen gestoken tijdens werkzaamheden

-

Does Travel & Cadushi Tours

De bestuurder van een sleepwagen is woensdagavond tijdens sleepwerkzaamheden na een aanrijding, mishandeld en verwond met een scherp voorwerp in de rug.

De aanrijding vond plaats tussen twee voertuigen op de hoek van de Koolstraat- en Altagrasiastraat in Suriname, waarna de sleepwagen werd ingeschakeld.

De politie van Uitvlugt was ook ter plaatse, maar nadat partijen van de aanrijding de zaak onderling hadden afgehandeld zijn de agenten vertrokken. Terwijl de chauffeur van de sleepwagen op de eigenaren van de voertuigen wachtte, werd hij aangesproken door een man met wie hij een oude vete had.

Er ontstond een woordenwisseling tussen de bestuurder van de sleepdienst en zijn tegenstander, die uitmondde in een handgemeen. De man stak de chauffeur van de sleepwagen tijdens de worsteling in zijn rug, waarna de verdachte de plaats heeft verlaten.

Het gewonde slachtoffer werd naar de Spoedeisende Hulp vervoerd, waar hij ter observatie is opgenomen.

De steekpartij vond plaats, nadat de Surinaamse politie van de plaats was vertrokken. De zonen van Hermandad gingen wederom naar de locatie voor onderzoek. Ze zijn bezig de steekgrage verdachte op te sporen. Van de verdachte ontbreekt nog elk spoor.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES