Familie looft 5.000 euro uit voor gouden tip in zaak doodgeschoten Vincen

8

Op 25 november 2021 werd Vincen Wesley Meiland (40) in de BM Lounge aan de Franchepanestraat doodgeschoten. Bijna 3 maanden na zijn dood zit de familie in Nederland en Suriname nog vol vragen en roept iedereen op om te helpen om duidelijkheid te brengen in deze zaak.

Voor de gouden tip die ondermeer antwoord geeft op de vraag ‘Waarom moest Vincen dood en door wie is hij doodgeschoten’ wordt een beloning van 5.000 euro uitgeloofd.

Vincen was op het moment dat hij doodgeschoten werd 3 weken in Suriname en zou daar 2 maanden verblijven. Hij was met flink wat geld afgereisd om daar een perceel te kopen. Zover kwam het niet, want op die bewuste dag werd hij op zeer gewelddadige wijze om het leven gebracht zegt de familie. Die vermoed dat er meer achter de dood van Vincen zit.

Vincen was die avond samen met een neef genaamd Roberto S. Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen dat er een illegale dansparty gaande was in bar-dancing BM Lounge, waarbij ook twee politieambtenaren en hun partners aanwezig waren.

Op een gegeven moment vond er een woordenwisseling plaats tussen één der politieambtenaren en Roberto, die uitmondde in een schietpartij waarbij Vincen werdt geraakt. De twee politieambtenaren hebben ook schotverwondingen opgelopen en zijn daarbij ernstig gewond geraakt.

Het vermoeden bestaat dat Roberto ook schoten heeft gelost, maar hij ontkent dat. Hij meldde zich aan bij de politie met het wapen van een van de agenten die een schotverwonding heeft opgelopen.

“Vincen is vermoedelijk vermoord en hiervan is aangifte/ klacht gedaan. Om dit kracht bij te zetten, hebben wij uw hulp nodig. Wie weet wat er met Vincen is gebeurd op die avond? Waarom moest hij op zo een gewelddadige manier dood? Heeft u informatie over de dader(s) en omstanders? Beschikt u over beeldmateriaal van de desbetreffende avond? Weet u meer over de toedracht dat heeft geleid tot de dood van Vincen?” vraagt de familie.

Een ieder die bruikbaar beeldmateriaal instuurt via onder vermeld telefoonnummer krijgt een vergoeding in euro’s. De hoogte daarvan is afhankelijk van de duur en kwaliteit van het materiaal. Alle informatie en beeldmateriaal kan met de familie van Vincen gedeeld worden via het telefoonnummer +31645407858.

Zoals gezegd looft de familie een bedrag van 5.000 euro uit voor de gouden tip. “Alle informatie is welkom en zal op discrete wijze worden behandeld. Help ons dit op te lossen, want Vincen bing ding wang mang sa bing libie boeng nanga sma. De familie weet dat jullie hem niet zullen teleurstellen.”

8 REACTIES

 1. Sammy the Queen , wij vinden het ook raar , maar 5000 Euro omgerekend met een koers van 23 (vandaag ook weer) is het wel 115.000 SRD , dus wel een hoop geld voor hier , wie weet kom de aap uit de mouw.
  gemodereerd

 2. In die periode: alleen voor dringende zaken naar Su. Toch sma ben go foe feeste anga chille. Ging met veel geld, wie wist dat?

  Plei Holland mang inns dansi, en die jaloerse beesten konden dit niet aanzien natuurlijk.

  Moest niet, maar is een noodlottige samenloop van omstandigheden. Er zit verder niets achter. Case closed
  gemodereerd

 3. In die periode: alleen voor dringende zaken naar Su. Toch sma ben go foe feeste anga chille. Ging met veel geld, wie wist dat?

  Plei Holland mang in a dansi, en die jaloerse beesten konden dit niet aanzien natuurlijk.

  Moest niet, maar is een noodlottige samenloop van omstandigheden. Er zit verder niets achter. Case closed
  gemodereerd

 4. Prachtig initiatief, beloningen zouden ook aan mensen gegeven moeten worden dit criminelen en rovers tippen of deze tijdens de roof doodschieten.
  gemodereerd

 5. Mag ik even vangen?
  Waar kan ik die €5000 ophalen?

  Kernwoorden:
  -Man
  -40 jaar
  -2 maanden vakantie vieren in SR?
  -illegale dansparty?
  -aanwezigheid van corrupte agenten?
  -Perceel met “cash” geld kopen
  -neef met vuurwapen geschoten op corrupte agenten!

  In Jip en Janneke taal…

  Dus gewoon een simpel crimineeltje die even wat geld ging witwassen.
  Ruzie tegen corrupte agenten.

  Tja, dan krijg je wat je toekomt.

  Niks aan verloren, weer een crimineel minder…
  gemodereerd

 6. Als je je met duistere praktijken bezighoud dan krijg je dit soort taferelen.
  Ik begrijp dat deze jongen geen makkelijke jongen was.
  gemodereerd

 7. Misschien heeft die neef hem geroofd.We gaan hem naar een dansie brengen dang foe soekoe trobie ,Los shot tap a tatamang.Taa dede dang wo prat a monie.SAKASAKA KIERMOER DING SAB SA DING DOE PRECIES.Waar is zyn geld nu,met wie woonde hy in Su.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.