Man spreekt vriendin aan op vreemdgaan en wordt door haar gestoken na ruzie

7
Politie gearriveerd op locatie

De politie in Suriname heeft vanmorgen de 24-jarige Marjon B. gearresteerd, nadat zij haar 32-jarige vriend Virgill met een mes had gestoken. Dit gebeurde toen de man zijn vriendin confronteerde met het vermoeden dat ze vreemd gaat en diefstal uit de woning.

Het latere slachtoffer zou van buurjongens hebben vernomen dat zijn vriendin bezoek kreeg van een andere man wanneer hij uit huis ging. Hij raakte vaak genoeg geld kwijt en vermoedt dat de andere man er met zijn geld vandoor is gegaan.

De vriend sprak zijn vriendin hierop aan en wilde haar meenemen naar het bureau om aangifte te doen. Ze weigerde dit en wilde de woning verlaten. Virgill belemmerde haar waarbij er een vechtpartij tussen het koppel ontstond. Virgill bracht haar een slag toe met zijn vlakke hand in haar gezicht. Op haar beurt sloeg zij haar vriend met een valhelm die zij bij zich had.

De vriend wist haar die afhandig te maken, waarna ze naar de keuken rende en bij de wasbak een mes pakte. Ze stak hem daarmede, waardoor hij gewond raakte aan zijn linkerbeen. De politie werd ingeschakeld en heeft de vriendin ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het bureau. Het Surinaamse Openbaar Ministerie beslist over haar lot.

Het mes waarmee het slachtoffer is gestoken is in beslag genomen. Het slachtoffer is per eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp afgevoerd.

7 REACTIES

 1. laat ze maar lekker wegrotten in de cel , 24 jaar en dan zo gewelddadig , komt nooit iets meer van terecht
  gemodereerd

 2. Iemand tegen hun wil vasthouden mag niet. Net zoals stelen.

  Vreemd gaan is niet verboden bij wet. Zo gaat Nibte haar vrij krijgen.
  gemodereerd

 3. waarom wilde de man aangifte doen? en heeft hij haar niet gewoon de deur uitgeflikkerd?
  de man begon met slaan? dus kan de vrouw zelfverdediging claimen.
  waarom die moeite voor een modjo die ook nog steelt van je?
  surinamers en relaties?? pffffff
  gemodereerd

 4. ”Gewoon in de mannen afdeling van SB dumpen”

  Dan komt alles goed, ze zal daar overuren maken !!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.