Politieman vermoedelijk betrokken bij woningoverval Manfowroestraat

8
Archieffoto: manschappen van het Regio Bijstandsteam (RBT)

Een politieman is dinsdag door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) opgespoord en aangehouden in verband met de woningoverval maandag aan de Manfowroestraat in Suriname.

Vier gewapende en gemaskerde rovers pleegden op klaarlichte dag een overval bij de woning van ondernemer M.B. Het vermoeden bestaat dat de aspirant-agent R.P. meer moet afweten van de zaak.

De man is dinsdag aangehouden in het voertuig waarmee de daders de plaats hebben verlaten. Hij ontkent elke betrokkenheid. Het Surinaamse Openbaar Ministerie zal over zijn lot beslissen.

8 REACTIES

 1. als dat een aspirant agent is dan is het toch duidelijk , hij is niet van de kleur oranje , groen of rood , vul het zelf maar in
  gemodereerd

 2. Hoezo? Ze zeggen altijd de politie is je beste kameraad.Maar dat zal wel een sprookje zijn uit duizend en een nacht.
  gemodereerd

 3. KPS is door en door verrot. Het is de vraag of de grote schoonmaak die een poosje geleden werd aangekondigd een voortijdige dood heeft gehad want je hoort er niks meer van. Met het vervangen van de korpschef, ben je er nog lang niet. Er zitten nog genoeg rotte appels in het korps met crimineel gedrag of zijn handlangers van criminelen.
  Ondertussen word de onveiligheid met de dag groter en vangt Moks-Aleisie z’n geld zonder een vinger uit te steken. Aan u de vraag, zijn de ndp en abop voor Suriname een zegen of een vloek? U mag het zeggen…
  gemodereerd

 4. Helaas is roven heel normaal geworden voor een zeer grote groep in Su. Het zal Su zeer nadelig beïnvloeden.
  gemodereerd

 5. Nog niets gehoord van de politie en Justitie inzake de diefstallen bij ondernemers waar er grote sommen SRD en valuta en gouden sieraden zijn ontvreemd.
  Dit lezende vraag ik mij gemoedelijk af of sommigen in dienst van de politie misschien niet onder 1 hoedje spelen met de rovers / overvallers en dus lachende derde zijn nadat zij delen in de geroofde geld en spullen
  gemodereerd

 6. Mooi is dat. Deze figuren zitten in het korps.
  Kennen jullie het geval nog die geld nam bij Stolkersijver die openlijk geld kreeg??
  Je hebt gehoort wat voor verslag ned politiebond hft uitgebracht over Su
  gemodereerd

 7. Is er geen screening.
  De salarissen laten ook te wensen over.
  Op allerlei vlak is er corruptie laat men de salarissen aanpakken en de prijzen in de winkels misschien dat het helpt om de corruptie terug te dringen.
  Ieder land heeft corruptie maar Suriname is top.
  De bevolking die niet in dienst is is ook corrupt
  Je kunt niemand vertrouwen.
  En de jeugd vooral heeft een groot probleem ze zijn te materialistisch en worden op de t.v. ook met geweld geconfronteerd.
  Er is geen controle Suriname is stuurloos
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.