maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie-informatie over dodelijke schietpartij tijdens illegale dansparty in BM Lounge

Politie-informatie over dodelijke schietpartij tijdens illegale dansparty in BM Lounge

-

Does Travel - naar Suriname

De 40-jarige Nederlander Vincent Meiland is in de vroege ochtend van donderdag 25 november tijdens een vermoedelijke schotenwisseling tussen twee politieambtenaren Diego W. en Ronny R., en de 43-jarige verdachte Roberto S. om het leven gekomen. Dit meldt het Korps Politie Suriname zojuist in een persbericht.

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen dat er een illegale dansparty gaande was in bar-dancing BM Lounge, waarbij de twee politieambtenaren en hun partners aanwezig waren. Op een gegeven moment vond er een woordenwisseling plaats tussen één der politieambtenaren en Roberto, die uitmondde in een schietpartij. Daarbij is het slachtoffer Meiland dodelijk geraakt. De twee politieambtenaren hebben ook schotverwondingen opgelopen en zijn daarbij ernstig gewond geraakt.

Op een gegeven moment gelukte het Roberto het dienstwapen van één van de wetsdienaren te bemachtigen en daarmee uit de bar-dancing te vluchten. Kort daarna is het de politie gelukt om hem aan te houden, waarbij het vuistvuurwapen van de politieman op hem is aangetroffen en in bewaring is genomen.

Het ontzielde lichaam van Vincent is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen en is de verdachte Roberto in verzekering gesteld.

De twee politieambtenaren zijn ter verpleging in een ziekeninrichting opgenomen. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek in deze zaak.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. 3 vragen die mij bezig houden
  1. Als het een illegaal feest was wat deed de politie daar met hun partners
  2. Als je uitgaat voor ontspanning waarom een wapen bij je dragen
  3. Worden deze agenten ook in verzekering gesteld na herstel want zij hebben hier ook degelijk mee te maken en niet alleen Die Roberto neem ik aan


  gemodereerd
 2. De politie ambtenaren die tijdens lockdown op een illegale party waren moeten op staande voet ontslagen worden Stelletje mafkeesjes. het korps moed danig opgeschoond worden…..waardeloze gasten…de goede niet nagesproken


  gemodereerd
 3. Dus als ik het goed begrijp hebben ook deze politie agenten zich niet aan de regels gehouden. En feesten maar.


  gemodereerd
 4. deze politie agenten op staande voet ontslaan , ze moeten toch voorbeeld figuren zijn en gaan gewoon met hun partners naar een illegaal feestje en nze dragen hun wapen ook nog bij zich , prade zal hen wel weer beschermen


  gemodereerd
 5. Wanneer wordt de korpschef vervangen? Hoe kan het zijn dat er 2 agenten zicht bevinden in een illegale party. Meneer de korpschef,hou de eer aan je zelf,jou screeningsbeleid is niet goed 0 of nul. Als die agenten niet daar waren,dan was dit niet gebeurt. Als,als als het slachtoffer niet daar was,dan was hij geen slachtoffer.De verantwoordelijkheid ligt bij de beleidsmakers en ik vraag de korpschef persoonlijk om te vertrekken. Ook al doet hij het niet,bij deze weet hij dat ik hem niet steun, één burger minder. Het is toch zijn beleid of gaat iedereen in het korps en doet wat die wil. Politie man strooit met geld, politie man is dronken in het verkeer, politie man verkoopt drugs, politie houdt zich zelfs niet aan de coronamaatregels met het gevolg een dode sorry. Veel verkeers slachtoffers noem het maar op.De kapitein deugd niet mag vertrekken,laten we iemand anders de kans geven! En als de kapitein niet deugt is er geen koers op het schip.


  gemodereerd
 6. politie ambtenaren en partners in een illegale Bar- Dancing ?????????!!!!!!!.
  tijdens Covid 19 .


  gemodereerd
 7. De eerste lezing was dat Roberto met het wapen naar de politie is gegaan en toen werd aangehouden. De politieagenten moeten worden aangehouden. Het zijn geen lekkere gasten zoals de meesten hier.

  Het wapen wordt inbeslaggenomen en niet inbewaring.


  gemodereerd
 8. En na dit geval komen er nog meer, want de politie doet mee aan curruptie. geloof me er gaan maatregelen getroffen worden tegen deze politie agenten, want zij zijn de zogenaamde slachtoffer van geweld en de burger mag lekker zijn straf gaan uitzitten van poging tot moord, het mishandelen van 2 politie agenten die illegaal deelnam in een feest. het illegale bezitten van een vuisvuurwapen en het stelen van een politie wapen enz enz, wie gaat nauw de burger beschermen tegen deze politie organisatie?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES