Overleden bromfietser (75) verleende geen voorrang aan vrachtwagen

3
v

De bromfietser die afgelopen zondag om het leven kwam bij een verkeersongeval met een vrachtwagen in Nickerie, is de 75-jarige Abdoelsahied Bhoelan. Hij verleende volgens het Korps Politie Suriname geen voorrang aan de vrachtwagenbestuurder, met als gevolg de aanrijding.

Uit het politioneel onderzoek kwam naar voren dat de vrachtwagenbestuurder zondagmorgen 4 oktober met het voertuig over de Skoertjieweg reed. Hij kwam vanuit de richting van de Ramadhar Rajaramweg en ging in de richting van de Rambaran Misserweg.

De bromfietser Bhoelan reed met zijn rijtuig over de Awad Hoesainweg komende vanuit de richting van de Krabbeweg gaande naar de richting van de Assamweg. Ter hoogte van de kruising van de Skoertjie- en de Awad Hoessainweg, verleende de bromfietser volgens de Surinaamse politie geen voorrang aan de vrachtwagenbestuurder met als gevolg de aanrijding.

Bhoelan liep letsels op en was niet aanspreekbaar. Met de ambulance werd het slachtoffer afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum (MMC), alwaar hij na ongeveer een uur in de ziekeninrichting kwam te overlijden. Zijn ontzielde lichaam is inmiddels afgestaan aan de nabestaanden.

De buurtbewoners willen dat er iets gedaan wordt aan het gevaarlijk kruispunt waar de aanrijding plaats vond. Ze willen dat er verkeersdrempels worden geplaatst:


3 REACTIES

  1. Jij bent klein en ik ben groot dus, rij ik je lekker dood moest de vracht wagen gedacht hebben!( En ik zit op de voorrangsweg )

    sari tori

    Jacko
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.